Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Vučićev pas

 

Milica Grabež

 

U delegaciji koja je pregovarala u Briselu o predaji Kosova i Metohije isticao se omanji čovek, Vučiću do pupka, njemu odan, kao pas.

Milovan Drecun je ražalovani novinar, koji se ovim poslom bavio više kao cinkaroš koji je u vojnim službama prikupljao koske, i plasirao dezinformacije. Bio je i u članstvu SPS-a. Kad je trebalo. Uvek je bio sa svakim vlastima. U odbrambeni sistem, naoružanje, vojnu tehniku i taktiku Drecun, zvani Drecko, razume se ko Marica u kriv...

Za govornicom Narodne skupštine Srbije i u svim emisijama Vučićevih televizija, Drecko kao papagaj priča istu priču, i grdi Srbe sa Kosova i metohije što nisu zahvalni njegovom mentoru Vučiću što ih je predao Albancima. Samo što ne kaže, ljudi, šta vam je, pa Aca ima vezu dole, njegov biološki otac je iz Prizrena. Zar ne primećujete da ima ista usta kao i njegov tatko? Zar tatko neće izaći sinu u susret?

Milovan Drecun je rođen 4. oktobra 1957. godine u Vranju, u oficirskoj porodici. Osnovnu školu je završio u Surdulici, gimnaziju u Vladičinom Hanu, a Fakultet političkih nauka, međunarodni smer, u Beogradu 1981. godine.

Počeo je da radi kao spoljno-politički urednik u listu "Narodna armija", glasilu tadašnje JNA, koji je nakon raspada SFR Jugoslavije 1992. preimenovan u "Vojska". U Radio-televiziju Srbije (RTS) prešao je 1993. i, kao vojno-politički komentator, uglavnom pratio zbivanja na Kosovu. U vreme bombardovanja NATO-a 1999. bio je izveštač RTS sa Kosova, a Kosovo je napustio zajedno sa jedinicama Vojske Jugoslavije, nakon potpisivanja Vojno-tehničkog sporazuma u Kumanovu, 12. juna 1999. godine. Posle NATO bombardovanja bio je među prvih osam odlikovanih Ordenom za hrabrost! Imao je, hvalio se, košmarne snove  sa Košara.

A košmarne snove je lečio stanovima. Drecko je Vučićev pas koji voli stanove. Dobijao ih je kao cinkaroš. Generali koji su se vraćali sa ratišta završavali su sa porodicama u sobama vojnog hotela Bristol, a Drecko je, gde god je radio, dobijao stan.

Gradski pravobranilac Beograda tužio je Drecka za stan koji je bespravno dobio na elitnoj lokaciji, i sud je naložio njegovo iseljenje. Tačnije, to je  samo jedan od Dreckovih stanova.

Za očekivati je da se Drecko, koji ide iza Vučića kao pas doberman dobiti novi stan. Ovom smrdljivom cinkarošu mesto je u Bačvanskoj. Psi imaju kratak vek, a ni njegovom gospodaru zvezde nisu naklonjene. Ko će kome držati parastos, može se i naslutiti.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane