Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ku~evo

Kučevo

 

Ko se krije iza predsednikove kancelarije

 

Reagujući na istraživanje Tabloida o privatnim poslovima predsednika opštine Kučevo, Zorana Milekića, redakciji su se javili građani ove opštine, opisujući kako je jedan čovek ovu lokalnu samoupravu pretvorio u svoje privatno preduzeće, kako je u javnim preduzećima i lokalnoj administraciji pozapošljavao svu svoju rodbinu, prijatelje, kumove, miljenike i miljenice. Iz njihovih svedočenja o Milekićevom u faraonskom ponašanju, redakcija prenosi najinteresantnije delove...

 

M. Hadžić

 

Ko je imao sreću da mu kuću gradi firma predsednika opštine Kučevo, Zorana Milekića, taj ima obezbeđen posao u opštini ili nekom javnom preduzeću. Ako je sa njim u dobrim odnosima daleko će dogurati! Evo primera: braći Draganu i Slađanu Miljkoviću, predsednik je zidao kuću. Naravno, sve je platio njihov otac koji je švajcarski penzioner. Obojicu je Milekić zaposlio. Ivici Spasiću, predsednik je pravio kuću u Rakovoj Bari. Odmah ga zaposlio u osnovnoj školi u Tiriji. Prvo ga terao da završi srednju školu u BiH, u Kotor Varoši. To se završavalo za tri dana i koštalo je 1.500 evra. Jasmina Blagojević je godinama bila predsednikova sekretarica u njegovoj privatnoj građevinsko firmi, iako ga je napustila i prešla u Demokratsku stranku i dogurala do portparola Opštinskog odbora DS-a.

 Sadašnja sekretarica Violeta Petrović je dalje napredovala. Njen muž Veroljub je direktor Centra za socijalni rad za opštinu Kučevo. Doduše ona je dosta mlađa i atraktivnija od Jasmine. Snežana Kržanović je iz Ševice. Njoj je predsednik zidao kuću. Dogurala do direktora osnovne škole u Kučevu. Bez problema je zaposlio i njenog muža Dragana. Doduše Snežana je i šef odborničke grupe SNS-e u Skupštini opštine Kučevo.

 Dao je predsednik u martu 2009. godine dosta para odbornici Slavici Iđiti da iz DS-a pređe u naprednjake. Odnosu u skupštini opštine bio 21:22. Imala Slavica još jedan uslov. Da joj predsednik zaposli sestru od tetke ili ko zna čega.

Najviše para predsednik je dao Violeti Petrović, odbornici u prošlom sazivu skupštine. Dosta para i mesto zamenika predsednika SO Kučevo. Nije Violeta nikada progovorla nijednu reč. Za svo vreme dobijala platu. Upoznao je predsednik sa svojim velikim prijateljem Dragim Rufom. Pošto je Dragog ostavila peta žena, predsednik je sredio da se Dragi oženi Violetom. Violeta je mlađa preko dvadeset godina. Drži se i Dragi. Kad je trebalo da se dobiju frekvencije išao je Dragi u Beograd kod Đilasa. To mu je sredio narodni poslanik Rade Milovanović. Rade je bivši predsednikov zet. Kad god je gusto on mu pomaže. U prošlom sazivu skupštine opštine prebacio mu Slavicu.

Sada je u redove naprednjaka iz DS-a prešla Suzana Marković. Suzana je glavna za razvoj opštine Kučevo. Naravno fakultet je završila kod demokrata "u komitetu". Radi u opštini. Interesantno je da predsednik najviše ceni preletače-izdajnike...Miroslav Milivojević i Dejan Jović davne 2002. godine izdali su tadašnju koaliciju SPS-Jul koja je u Kučevu imala većinu. Njih dvojica nastupili su tada ispred radikala. Njih predsednik mnogo ceni. Mileta postavljao za zamenika predsednika SO Kučevo. Sada je član Opštinskog veća i šef svim sestrama u Domu zdravlja u Kučevu.

Iako je medicinski tehničar, dr Mile dođe kao glavni doktor za predsednika. Tu je kada se ovaj počne da guši. Možda nekad i zakasni. Dejan je sada zamenika predsednika SO Kučevo. - Ljubiša Vojić, nekadašnji julovac, posle toga sa Vlaške liste postao zamenik predsednika opštine, monter centralnog grejanja i stručnjak za alkohol. Sada je član Opštinskog veća. I on je prešao u naprednjake.

Vlasta Babić, član Vlaške stranke koja se bori za rumunizaciju Vlaha. Trgovac, pomoćnik predsednika opštine. Dao mu je predsednik veliki kabinet. Zaposlio mu je ženu i neke prijateljice. Ko još pomaže predsedniku opštine Kučevo?

Učitelj u penziji Petko Milić izdao je svoje dojučerašnje partijske drugove, kumove, prijatelje, i iz SPS-a i prešao u Pokret socijalista. Zbog naknada za rad u Opštinskom veću! Upravnik pošte i član Opštinskog veća, Vladimir Stojanović, njegov pokojni otac, ceo život je bio direktor direkcije. Sin se bori za više. Posle završene Visoke poslovne škole u zgradi komiteta postao je Upravnik pošte u Kučevu. On je najbliži Vulinu. Jedan od kandidata za predsednika opštine.

Raša Bulutić, član Vlaške stranke i sitan prevarant. Bavi se razvojem opštine Kučevo. Koliko predsednik poštuje zakone pokazuju sledeći primeri. Jasminu Ćamilović, koja je VD direktora JKP Kučevo postavio je na mesto zamenika predsednika SO Kučevo. Tu je bila do februara meseca, dok nije kako kažu iz proceduralnih razloga zamenjena. Takav slučaj je i sa Novicom Bulajićem direktorom JP Direkcija za izgradnju naselja opštine Kučevo.

Svog brata od ujaka Nebojšu Brsanovića,  Milekić je zaposlio u JP Direkcija za izgradnju naselja opštine Kučevo. Sprema ga za direktora.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane