Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rakovica

Rakovica

 

Pas laje, Stojkovići zidaju

 

U Srbiji i, posebno, Beogradu novih, samozvanih demokratskih vlasti dovoljno je da neko ima bilo kakvog opštinskog funkcionerčića u porodici, pa da uspešno i bez straha može da teroriše celo naselje, pokazuje sveži primer iz beogradske opštine Rakovica.

 

M. Grabež

 

U beogradskoj opštini Rakovica zloupotrebe, korupcija i nepotizam su toliko izraženi da je dvadesetak stanovnika potpisalo i uputilo otvoreno pismo predsedniku opštine Milosavu Miličkoviću i drugim funkcionerima na opštinskom, gradskom i republičkom nivou.

Dušan i Miloš Stojković (obojica iz Beograda, ulica Patrijarha Joanikija 1a) su otac, odnosno brat Dušice Stojković, načelnice opštinskog Odeljenja za informisanje i upravljanje administrativno-informacionog sistema. Svo troje još uvek žive u zajedničkom domaćinstvu i zloupotrebljavaju položaj koji zauzima Dušica.

Dušan i Miloš su samovoljno i potpuno bespravno ogradili prostor između svoje zgrade na broju 1a i susedne kuće na placu pod brojem 3 i to žičanom ogradom koja u potpunosti onemogućuje prolaz i vozilima i pešacima. Stanovnici okolnih kuća su ovaj prolaz ranije koristili da bi pristupili autobuskom stajalištu, prodavnici, dečijem vrtiću i školi. Danas svi koji bi došli do pomenutih objekata moraju da idu magistralom i to skoro kilometar.

Da bi bili sigurni da niko nikada više neće da koristi nekadašnji javni prostor članovi porodice Stojković su u ograđeni prostor stavili i vučjake koji kidišu na svakog ko pokuša da priđe ogradi. Na mestu nekadašnje javne površine, pored koje je porodična automehaničarska radnja, Stojkovići su postavili montažnu rampu za popravku putničkih vozila i iskopali kanal u iste svrhe i to bez ičije dozvole! Dovoljno im je što imaju Dušicu na mestu opštinskog funkcionera.

Pored svoje kuće Stojkovići su sazidali nešto što nazivaju tržnim centrom i to sa lokalima, ali bez mokrog čvora. Zbog toga zakupci svoje fiziološke potrebe obavljaju na obližnjim javnim zelenim površinama.

Sve ovo su stanovnici obližnjih kuća prijavljivali nadležnim organima, ali nikada nije došlo ni do kakve zvanične intervencije, jer je sve prijave stopirala i zataškala Dušica Stojković.

Ko god se usudio da podnese bilo kakvu prijavu protiv porodično organizovane grupe postajao je odmah žrtva opštinskih organa od kojih je dobijao raznorazna rešenja o kažnjavanju izdata pod pritiskom Dušice Stojković lično. Čak su isti imali i probleme kod ostvarivanja svojih zakonom zagarantovanih prava ako je za njihovo ispunjenje bila zadužena opština Rakovica.

Dušan i Miloš uopšte ni ne kriju da iza njihove bahatosti stoji Dušica, pa pri svim sukobima i svađama govore da će "svima doći glave", kako će protivnici "videti svoga Boga (Dušicu?)", jer oni "vladaju Rakovicom" pošto njihova Dušica može "sve da završi", zbog čega njima "niko ništa ne sme niti može".

Pomenuti apel stanovnici su 11. jula ove godine predali predsedniku opštine Milosavu Miličkoviću, zatim Slavici Trifunović Stefanović, rukovodiocu Odeljenja za građevinske poslove u opštini, Miroslavu Dajču, šefu kabineta gradonačelnika Dragana Đilasa, kao i mnogim drugima. Do predaje ovog broja Tabloida u štampu niko od obaveštenih ništa nije preduzeo kako bi zaustavio divljanje porodice Stojković.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane