Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite  sami

 

Vučić mora pasti

 

Milovan Brkić

 

U nedelju 3. novembra, oko 14,30 sati, prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić unizno je zamolio one koji gospodare Kosmetom da mu daju samo tri frtalja sata da njegovi momci uđu na Sever Kosova, i da on pokaže onima koji ne fermaju njegova naređenja.

Srbi sa Severa Kosova nisu ni pet para dali na lokalne izbore koje je organizovala baronesa Ketrin Ešton, kojim je južna srpska pokrajina trebalo da zauvek postane nezavisna država.

Iole upućen Srbin zna danas da je Aleksandar Vučić, sin Fahri Musliua iz Prizrena, prošle godine dobio ferman u Londonu, od britanskih obaveštajnih službi, da za pristojnu naknadu može da preda Kosmet, bez ispaljenog metka, a Frankenštajn baronesa Ešton će to da, uz potpis, pendžetira.

Na prodaju Kosova, Fahrijinog sina je nagovarao i pokojni Aleksandar Tijanić, koji to i nije krio, a koji je opljačkao RTS za preko sto miliona evra, samo u poslednjih godinu dana, puneći pohlepnom Aleksandru džepove i  račune.

Kada je na Severu Kosova pre dva meseca ubijen carinik Euleksa, Vučić je, namazan ratničkim bojama, oštro zapretio tamošnjim Srbima da će zažaliti što su to uradili i da će ih stići njegova osveta, mada Euleks ni do danas nije otkrio ime ubice, a naročito nije ni pomenuo da je reč o Srbinu. Ali, Vučić je prodao, obećao, i on hoće i da bije. A samo dve godine ranije, ovaj kurvin sin je pozivao Srbe i na Kosmetu, na otpor i ustanak!

To isto je činio i njegov politički otac Tomislav Nikolić, nazivajući danas Srbe u Bosni Bosancima, a sunarodnike na Kosmetu odmetnicima. Sve dok njegov veliki prijatelj Redžep Taip Erdogan nije u Przrenu, na sva usta, potvrdio da je Kosovo Turska, a Turska - Kosovo.

Lekcije iz istorije nisu potrebne ni Vučiću, ni njegovom političkom ocu. Njih interesuje samo novac. I ništa više. A plaše se metka, kao poslednje jajare.

Koga je to kurvin sin Vučić hteo da pošalje u nedelju 3. novembra na Sever Kosova? Sa kojih bi to pozicija on mogao da izda naredbu srpskoj vojsci, policiji, ili žandarmeriji, da prebiju Srbe iz Kosovske Mitrovice koji ne žele da nasednu njegovoj prevari, da izađu na izbore i priznaju državu Kosovo? I šta treba da moli bilo koga, ako je Kosovo srpska zemlja?

Da li mu je ta ovlašćenja dao njegov politički otac Nikolić? Ako su Albanci imali pravo da bojkotuju srpske izbore i institucije, decenijama, valjda i Srbi mogu da odbiju da glasaju za albansku vlast i državu, koju im je priznao Fahrijin sin.

Zamišljam dva pedera, Aleksandra V(ulina) i Aleksandra V(učića) kako mešaju dupetom dok sa Veljovićevom žandarmerijom trče na Srbe u Kosovskoj Mitrovici. Kilavi Milorad mumla sebi u bradu, psujući im mater i viče - Zar ja i Vučić koji uzimamo milione evra od Ćazima Osmanija, treba da prekršimo besu?! Policajci Euleksa su u šoku, jer ni drug Šok tako ne bije Srbe na Kosmetu.

Verujem da će Vučić prvim avionom otputovati do Londona, da se klanja i metaniše svojim gazdama u Londonu, gospodi Džonu Sojersu i Endrju Parkeru. Tražiće instrukcije.

Već duže od dve decenije Aleksandar Vučić preti. Prvo onima kojima se danas klanja, a sada preti onima koje pozivao protiv onih kojima se on danas klanja!

Hteo sam da Vučiću i Nikoliću poručim aforizmom koji je ispisan pre tri decenije - ne budite srca udovička, kad vam za to nedostaje pička! Ali, ove kukavice razumeju samo slast novca. Vučić ove godine mora pasti, ili ćemo mi svi propasti.

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane