Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

 

Tabloid je pozvan

 

Kruševac: policijska mafija protiv države, reda i zakona

 

Laka zarada na teškim drogama

 

U pismu grupe radnika Policijske uprave Kruševac, koje je upuæeno magazinu Tabloid, opisani su detalji prisne saradnje organizovanog kriminalnog udruživanja pojedinih policijskih funkcionera sa  narko dilerima, zelenašima i drugim "eminentnim" predstavnicima podzemlja u rasinskom okrugu. Zbog ogranièenog prostora, redakcija prenosi najvažnije delove iz njihovog obraæanja javnosti...

 

...

 

Kao što znate prvi smo (2013. godine) u Srbiji javno digli glas protivu našeg kriminogenog rukovodstva PU Kruševac, kao i rukovodstva PS Aleksandrovac i Varvarin. Protiv njih se ništa nije preduzelo od strane nadležnih organa, jer su oni ipak duboko ukorenjene i umrene„zverke"na svim nivoima...

Da  podsetimo ko su oni u èije smo gnezdo „žutih osa"(èlanova stare i Nove DS) èaènuli. To su, naèelnik PU Kruševca Miljan Petroviæ, bivši šef BIA-e, Saša Vukadinoviæ, njegov pomoænik Ivica Petroviæ, naèelnik Rasinskog okruga Miloš Raduloviæ, poslanik DS-a Srðan Milivojeviæ i njegov partijski kolega državni sekretar u Ministarstvu finansija Miodrag Ðidiæ, specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljeviæ, šef OKP-a Dejan Puriæ...Tu su i naèelnici, Saša Ðuroviæ, Goran Spasiæ, Zoran Ignjatoviæ, S. Sebiæ i mnogi drugi, kao i komandir saobraæajne policije sa neadekvatnom školskom spremom, Momir Miniæ, koji je u poteru za nama ukljuèio i svog policajca iz auto-mafije Aleksandra Pajoviæa umešanog u aferu sa Ivicom Boškoviæem iz Konjuha (detaljnije možete pogledati na Internetu) kod koga su pronaðeni spiskovi policajaca sa kojima je saraðivao i koji su mu ostali dužni stotine hiljada eura za usluge koje im je pružao!

Meðutim, u potragu za nama se ukljuèuje i posebno izdvaja grupa policijskih službenika PU Kruševac koja na sebe preuzima zadatak da nam stane na put,a predvodi je pored uzdrmanog naèelnika PU Kruševac Miljana Petroviæa i sa velikim razlogom uznemireni naèelnik Jedinice za zaštitu svedoka MUP-a Srbije Miloš Peroviæ, koji je angažovao svoje najodanije inspektore: Igora Milosavljeviæa i Predraga Jakovljeviæa da „proèešljaju"svakog kolegu uz nezakonito i neovlašæeno prisluškivanje, koje uveliko koriste. Usput je naèelnik (JZZ) M. Peroviæ, naložio i Slavku Iveziæu da oslušne šta se prièa meðu ostalim policajcima.

Iako je neplanski premešten Miloša Peroviæa (JZZ) u PU Niš, kako bi ga saèuvali od afera u koje je umešan, to ne ometa M.Peroviæa da i dalje vuèe konce, i upravlja svojim marionetama u PU Kruševac, i da zloupotrebljava jedinicu za liène potrebe, i potrebe svog krimogenog klana, preko pomenutih najodanijih inspektora.

Zašto kažemo da je neplanski premešten-zato što im je prvobitni, ali neuspeli plan bio da naèelnika Miljana Petroviæa dovedu u Beograd. To obeæanje još važi, samo da se Petroviæ strpi dok se prašina ne slegne i ne proðu predstojeæi parlamentarni izbori,a da Miloša Peroviæa postave za naèelnika PU Kruševac, i samim tim bi njegovi najodaniji inspektori iz klana napredovali, i bili uz njegove skute.

U poèetku nam nije bilo jasno odakle im tolika smelost i bahatost da otvoreno krenu u hajku, pa da nas kako kažu: smene, premeste, suspenduju, izbace, srede i uæutkaju, ali na našu žalost, može im se...

Treba da objasnimo i zašto albanski narko-bos Æazim Osmani koristi baš lažno ime Miloš Petroviæ (M.P.). Naime, na tu ideju su došli naèelnik Jedinice za zaštitu svedoka MUP-a Srbije Miloš Peroviæ(M.P.) i naèelnik PU Kruševac Miljan Petroviæ(M.P.) da Æazim ima ime od jednog, a prezime od drugog. Pogledajte samo datume i godine roðenja od sve trojice M.P. i videæete da se svima nama, pa i vama gospodo iz vrha odlazeæe i dolazeæe vlasti sprdaju ispred nosa.

Ovaj ogranak policijske mafije iz PU Kruševac ne zadovoljava sa onim delom narkotika koji dobijaju po službenoj i „žutoj staroj i novoj" DS-partijskoj liniji,veæ se za svoje velike apetite dodatno snabdevaju iz susedne Bugarske, uz pomoæ ogranka policijske mafije iz PU Niš, i to bez znanja èelnika policijske mafije Srbije...

Velike kolièine novca ovaj ogranak policijske mafije zajednièki je ulagao preko bivšeg šefa BIA-e Saše Vukadinoviæa kod Aleksandra Andrejiæa-Karelija za kupovine preduzeæa, kao što je to sluèaj sa kruševaèkim preduzeæem „Cepak".

Takoðe, Kareli daje njihov novac na dugoroène pozajmice sa dobrim kamatama ozbiljnijim privatnim preduzetnicima po Srbiji, a dok su M. Peroviæevi (JZZ) kum Ostoja i prijatelj Goran Makragiæ, inaèe voða manje kriminalne grupe sa debelim dosijeom, vlasnik kladionica i hotela„Palas"u Kruševcu, zaduženi za kamatarenja po Rasinskom okrugu...

Za uspešne poslove i stalni priliv novca kruševaèki ogranak policijske mafije mora da zahvali i svojim saradnicima-kriminalcima iz graðanstva. Naèelnici PU Kruševac Miljan Petroviæ i Jedinice za zaštitu svedoka MUP-a Srbije Miloš Peroviæ, a uz pomoæ svojih odanih inspektora stvorili su veliku distributivnu mrežu za narkotike pridobivši ucenama, dogovorima i meðusobnim uslugama krupne i sitne kriminalce kao i voðe ozbiljnijih kriminalnih grupa.Takav jedan pridobijeni voða kriminalne grupe je Goran Obradoviæ, zvani Suša, koji je pod liènom zaštitom Miloša Peroviæa, i njegovih inspektora. Kako i ne bi kada je Sušina grupa jedna od glavnih za rasturanje narkotika kruševaèkog ogranka policijske mafije.

Kada uhapsimo nekog iz Sušine grupe „koga nije trebalo da hapsimo", kao što je bio sluèaj prošlog leta sa èlanom pomenute grupe, kod koga je pronaðeno blizu 30 grama kokaina, odmah bude obavešten Miloš Peroviæ, te on sa svojim inspektorima vrši pritisak da se tom licu prikaže samo mala kolièina kokaina dovoljna "za liène potrebe", kako bi mu ublažili krivièno delo i nesmetan dalji rad kao njihovog dilera. Preostali kokain M. Peroviæ, zadržava i preko svojih inspektora vraæa svojim uliènim dilerima. Takvih primera ima dosta, a imamo sluèaj mladog inspektora, tek primljenog u policijsku mafiju, koji je u kruševaèkom naselju Ujedinjene nacije lièno snabdevao drogom maloletnièku dilersku grupu iz tog naselja i "OŠ Dositej Obradoviæ"!

Taj policajac nije suspendovan, veæ je samo premešten van grada, jer ga štiti policijska mafija. Zatim imamo sluèaj gde kruševaèki ogranak policijske mafije dobija dojavu o velikoj plantaži opojne droge marihuane u selu preko reke Morave. Tajno su obilazili plantažu èekajuæi vreme berbe i po završenoj berbi odabrana grupa inspektora kruševaèkog ogranka policijske mafije èamcem je prešla reku uz pomoæ ribara i izvršila pretres vlasnika plantaže kod koga je pronaðeno izmeðu 1 i 2 kilograma marihuane, ali od ostale droge nije bilo ni traga, a ni mirisa.

Vlasnik plantaže je priveden, ali je ubrzo i pušten, èim su iskusni „travari" i  konzumatori droga iz ovog ogranka policijske mafije utvrdili da je kvalitet zaplenjene marihuane odlièan i da tamo negde toga ima u izobilju. Zatim su pozvali svog kompanjona voðu kriminalne grupe G. Obradoviæa, koji im, kao i svi ostali služi za prljave poslove, pa mu daju instrukcije o puštenom vlasniku plantaže, kako bi otišao kod njega i ponudio nagodbu: da mu vlasnik plantaže preda još 9 kilograma iste marihuane, kako bi sa veæ oduzetom sve težilo nešto više od 10 kilograma, i da se ceo sluèaj zataška i zaboravi, ali da je vlasnik plantaže od tada u obavezi da svake naredne godine od berbe odvaja desetku (10 kg.) prvoklasne marihuane, za ovu grupu inspektora iz kruševaèkog ogranka policijske mafije.

Vlasnik je pristao i predao èak 11 kilograma, jer taj voða kriminalne grupe za sebe uzeo 2 kilograma, i još uvek uzima koliko mu treba!

Dešava se i to da manje grupe sitnih kriminalaca, pa i raseljena lica sa Kosova i Metohije, prevarom doðu u posed veæih kolièina teških droga (po nekoliko kilograma èistog albanskog heroina). Da bi tu drogu unovèili, ne obraæaju se za pomoæ poznatim kriminalcima, nego se, "radi sigurnosti", direktno obraæaju uvaženim i "poštenim" inspektorima iz kruševaèkog ogranka policijske mafije. Jedan takav je i Igor Milosavljeviæ (da ne otkrivamo sada sva imena i sve grupe iz razloga dalje istrage). Sa njim se, na primer, teške droge lako pretvore u veliki novac.

Podeli se tako i više od stotinu hiljada evra, ali, policijska mafija obièno uzima veæi deo kao bi takvog kriminalca primila u svoje jato kao saradnika i gledala ga kao svog brata.

 Desilo se da jedan takav kriminalac i jedan inspektor po obavljenom poslu sreæni, zadovoljni, pijani i nadrogirani od svoje robe završe u sobi ali kao„topla braæa". Nemamo ništa protiv takve romanse dok je iza zatvorenih vrata ali protiv ovakvog kriminala imamo i te kako!

Poznato je da kruševaèki ogranak policijske mafije drži u šaci dobar broj sudija Višeg i Osnovnog suda u Kruševcu, i da svi graðani koji su imali bilo kakve dodirne taèke sa ovim ogrankom policijske mafije, a nisu završili u njihovom jatu, završe kod njihovih sudija. Te sudije po nareðenju policijske mafije prihvataju podmetnute dokaze, lažne svedoke, i izrièu kaznene mere koje policijska mafija odredi nekome.

Treba utvrditi koju korist oni imaju od policijske mafije, pa ih tako slepo slušaju?! Sa nekim tužiocima, kakav je Miodrag Surla, koji je šetan po partijskoj liniji(DS) od grada do grada, po centralnoj Srbiji i za sobom ostavljao haos, i njihovim zamenicima u oba suda, je isto kao i sa sudijama.

Umesto tužilaštvo da bude naredbodavni organ policiji i drugim državnim organima koji se bave suzbijanjem kriminala, ono je postalo slepi sluga policijskoj mafiji, koja se postavila iznad tužilaštva. Sa ovakvim tužiocima i sudijama neka se pozabavi ministar pravde Nikola Selakoviæ.

Pozivamo sve èasne, savesne i poštene kolege iz ostalih 26 PU Srbije da slede naš primer i da se oglase protivu policijske mafije u Srbiji. Dajemo punu podršku našem kolegi Zvonku Lazareviæu, koji se veæ desetak godina bori protivu kruševaèkog ogranka policijske mafije.

 

 

 

Nije tako

 

U prošlom broju u tekstu ''Ko su srpski policijski atašei i ostali EU eksperti koji godišnje troše preko milion evra iz budžeta Srbije?", pomenuto je i ime Dejana Radenkoviæa, pomoænika naèelnika UKP-a, opisano je njegovo kretanje u službi, što je sve taèno navedeno, osim kvalifikacija, kojima su autori pisma koje je upuæeno Tabloidu, predstavili njegov rad.

 

   

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane