Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

 

Petrija, Treća

 

 

Milica Grabež

 

 

Vučićeve ljubavi su tajnovite! Njegove izabranice i izabranici su po profesiji novinari. Prva supruga je bila urednik na TV Pink-u, a kada se novembra prošle godine od nje razveo, oženio se sa bivšom novinarkom ove televizije Tamarom Đukanović, trenutno zaposlenom u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Decembarsko venčanje, tada potpredsednika srpske Vlade Aleksandra Vučića i Tamare Đukanović, u Dom garde na Topčideru, čuvala je specijalna vojna policija, a zvanice su bile probrane. Nije pozvan ni njegov politički otac Tomislav Nikolić. Uostalom, i on zna da se Vučić ženi po potrebi...

Medijima je bilo strogo zabranjeno da pominju Vučićevu ženidbu. Sa Tamarom se pojavio u jednom restoranu, na ručku, da bi ga, u praznoj sali, slikali novinari njegovo biltena Informer, tek da obznani da se, zaista oženio.

Tako smo, zvanično, preko njegovog biltena Informera saznali i da je Tamara Đukanović, prilikom porođaja u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni Front" u Beogradu izgubila dete. Informer je to saopštio, tako što je kritikovao one koji su kritikovali, danas premijera, Aleksandra Vučića, u trenucima kada je on patio zbog gubitka deteta.

Umesto da se Tamara porodi u GAKU-, koji je u sastavu Kliničkog centra Srbije, čiji pomoćnik direktora je danas ministar zdravlja, eko je , nesrećnu Tamaru odveo na mesto na kojem se lako gubi glava. Direktorka ove ustanove je izvesna Svetlana Rakić, bratanica akademika Ljubiše Rakića, potpredsednika Srpske akademije nauka, inače člana čuvene i zloglasne Munove sekte.

I umesto da tuguje što je ostao bez nerođenog deteta, i što mu je supruga morala na dodatnu operaciju, da bi ostala živa, srpski premijer je okruženju saopštio da ''sumnja da je dete bilo njegovo'', i da je njegov brak sa Tamarom, koja više neće moći da rađa, okončan. Formalnosti oko razvoda sprovešće Nikolica Selaković.  Ima on sudija koji to mogu, i bez Tamarinog prisustva da urade.

U Vučićevo srce je, kako smo obavešteni, ušla Petra Cvijić! Petra je zaposlena na TV Bastilju, vodila je i noćno izdanje Dnevnika, sve dok pre dve godine nije pogazila, na pešačkom prelazu u naselju Bele vode u Beogradu sedamdesetogošnjeg pešaka.

Pre mesec dana, pogađate, sudi je odlučio da Petra nije kriva. Oslobođena je, i sada se očekuje da bude vraćena u program. Nikolica Selaković je sredio oslobađajuću presudu. Možda će Petra brzo napredovati. Sve dok je Vučić u životu, i dok je u njegovom srcu, u koje, često ulaze i mladi muškarci. Jedna novinarka  sa BK Televizije, sa kojom je Vučić ''bio u vezi'', tvrdi da je on od onih koji je ''mnogo hteo, mnogo započeo'', i da ga je ostavila zbog nasilja, i što gađa tamo gde nije mesto.''

Bolje da j....Petru, nego građane.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane