Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Čerupanje mrtvaca

Milovan Brkić

Pred porotom jednog američkog federalnog suda, našao se optuženi, za koga je federalni tužilac tvrdio da je izvršio teško krivično delo, planiranjem da pobije svoje poslodavce. Optuženi je bio bez posla, i bez ikakve imovine, i sud mu je, po službenoj dužnosti, odredio advokata, da ga brani. A sudija je tu ulogu poverio svom kolegi sa studija, koji je bio odličan student, ali je imao tešku govornu manu.

Tokom suđenja, svi su se smejali njegovim pitanjima, koja nije mogao do da kraja završi. Suđenje se brzo završilo, i svi su u sudnici očekivali da optuženi bude proglašen krivim i da do kraja života ostane u zatvoru. Sve dok predstavnik porote nije saopštio sudiji odluku: "Optuženi se oslobađa od optužbe, po svim tačkama optužnice. Porota je ovu odluku donela jednoglasno, imajući u vidu da država optuženom nije pružila šansu. Zastupao ga je advokat koji nije znao da to učini po pravilima struke, i porota smatra da optuženog treba, u ovakvim okolnostima, osloboditi od optužbe.''

U sudnici je nastao žamor, i svi su već videli da će sudija Stjuart, udarcem čekića saopštiti da se poništava odluka porote, da se ona raspušta, a novo suđenje zakazuje pred drugom porotom, a optuženi ostaje u pritvoru. Zatečen, sudijin čekić se sa minut zakašnjenja spustio. "Slučaj je okončan, porota se raspušta. Optuženi se pušta na slobodu''.

Zašto se sećam ovog suđenja?

Ima već tri godine kako Srbiju zastupa Aleksandar Vučić, koji sebe smatra mesijom, i koji, užurbano pokušava da državu rasturi, podavi građane i uđe u istoriju, rame uz rame sa Pol Potom, Mao Ce Tungom, Kim Džong Unom i drugim zločincima.

U svakoj aktivnosti koju preduzima, Vučić gleda koliko može da pokrade i da nanese štete Srbiji i njenim građanima.

Ovih dana, on sumanuto nastoji da proda Železaru Smederevo. Pre njega, to je učinila mafija Aleksandra Vlahovića, Miroljuba Labusa i Danka Đunića, a put im je utro pokojni premijer Zoran Đinđić.

Železara je prodata za 23 miliona evra, uz mito od deset miliona, koje su pomenuti podelili. Kada je američka kompanija US Steell opljačkala imovinu železare, pretopila sve tenkove, haubice, topove, minobacače koje je morala da otpiše Vojska Srbije, zaduživši svoju kompaniju za pola milijarde kod svojih kćerka firmi, prodala je železaru Vladi Srbije za jedan dolar.

Danas je isti ljudi, sada preko druge svoje firme "Esmark", žele kupiti, tako što će Srbija morati da plati pola milijarde duga koji su oni sami sebi ostavili, da iz budžeta plati još 200 miliona dolara za ''restruktuiranje'' i još nekoliko stotina miliona kao podršku radu kompanije, da joj preda sve stare bagere sa kopova Kolubare, i da još plati za njihovu ''reciklažu'' u kvalitetan čelik!

Srpski premijer, u svojoj zločinačkoj nameri, prihvata ovu ponudu. Sve će to narod njegov krvavo platiti. A kada namiri mafiju iz SAD-a, prodaće Nemcima Telekom, za malo para, ostaviti budžet bez prihoda, onda će im pokloniti Elektoprivredu i Elektromrežu i ostaviti nas da se leti kuvamo na visokim, a zimi smrzavamo na niskim temperaturama, jer će Nemci struju izvoziti onima koji je budu mogli platiti. Tako će se ispuniti i san nemačke državne elite da konačno, ako nisu u dva svetska rata i u napadu NATO alijanse da pobiju sve Srbe, to reše uz pomoć Aleksandra Vučića.

Čerupanje mrtavca se nastavlja.

Vučića podržava jedna mala klika ministara i partijskih sledbenika. I oni uzimaju, dok vođa krade.

A kada padne kralj, streljaju se i dvorske lude.

Kada Vučić bude oteran sa vlasti, novi parlament bi morao da izglasa zakone kojima bi poništio sve njegove ugovore, jer Srbiju nije zastupao normalan čovek, već ustoličeni ludak i kriminalac, postavljen od onih koji su kupovali srpsku imovinu.

Grčki slučaj će, možda, moći da nam posluži kao presedan.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane