Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Zaštitnik na navijanje

M. Hadžić

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, punih osam godina pokušavao je da završi pravni fakultet. Na kraju ga je teškom mukom i završio, ali na jednom privatnom univerzitetu. Bez ijednog dana radnog iskustva, postao je savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića, a u Srpsku naprednu stranku je ušao zajedno sa grupom svojih gej-istomišljenika, kojima je Aleksandar Vučić ponudio svoje stranačke odaje kao "topli dom".

Od tada, pa sve do njegovog imenovanja na mesto direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, pojava ovog hipnotisanog idiota, nekako je i mogla da se provuče u javnosti (savetnik predsednika, u današnjoj Srbiji, može da bude svako!).

Ali, kad ga je Vlada Srbije, 26. maja prošle godine imenovala za direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, bio je to šamar kosovsko-metohijskim Srbima i svakom građaninu Srbije. Naime, Đurić je pre za ozbiljno psihijatarsko posmatranje (jer je do sada svojim šizofrenim ponašanjem pokazao gde mu je mesto), nego za bilo kakvo bavljenje državnim poslom. Ali, uprkos tome, njega je Vučićeva vlada poslala da rešava sudbinu Srba na Kosovu! A, kakva je Đurićeva pojava i njegov nastup, najbolje su procenili albanski mediji u Prištini, koji se, skoro svakodnevno otvoreno sprdaju sa njim. Istina, i imaju razloga: Đurić je nedavno počeo da uči albanski jezik (kaže, "kod Albanke, profesorke koja je dugo živela u Albaniji"), a takav način kojim se besramno udvara albanskim vlastima na Kosovu, bio bi smešan da nije bedan.

Kakav je Đurićev "učinak", govori i činjenica da je već našao svoju "toplu braću" među srodnom vrstom i u Prištini, među nekim mladim Albancima. Kosovsko-metohijski Srbi ga preziru i izbegavaju, ne toliko zbog njegovog "opredeljenja", koliko zbog činjenice da je svojom pojavom i naučenim rečenicama koje treba da izgovori, postao odvratan i neprihvatljiv, posebno u trenutku kad se nasilje nad pravima srpske zajednice povećava. Nedavno je ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova, reagovao zbog napada ekstremista na Srbe koji su došli u Đakovicu da posete grobove svojih bližnjih. Ovaj napad Jablanović je komentarisao ovako: "... divljaci koji su onemogućili Srbima da dođu svojim zapaljenim kućama neće služiti nikome. Mi ćemo zatražiti odgovornost od ministra unutrašnjih poslova povodom ovog događaja".

Đurić nije rekao ništa. Jer mu Vođa nije napisao šta treba da kaže. Marko radi na navijanje. Zvoni samo kad je navijen.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane