Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Počistimo Kirbija

Milovan Brkić

Gostujući u "Kažiprstu", Televizije B 52, američki ambasador u Beogradu Majkl Kirbi, izjavio je ''da je premijer Aleksandar Vučić čovek kome je duboko stalo do budućnosti zemlje i koji dobro poznaje i politiku i ljude. Vučić se trudi da vas vodi napred ka Evropskoj uniji, ali Srbi su pomalo šizofrenični. Srce ih vuče ka Istoku, dok istovremeno, glava ih usmerava ka Zapadu", rekao je Kirbi na ovoj televiziji 3. aprila ove godine.

I dok je srpska javnost ostala šokirana izjavom ovog jevrejskog skota, premijer Srbije je požurio da na sva usta saopšti da on potpisuje svaku Kirbijevu reč, osim pohvala koje je izneo na njegov račun!

U isto vreme i drugi američki ambasador, ovog puta u Pragu, oglasio se pridikom češkom predsedniku Milošu Zemanu, spočitavajući mu što je saopštio da će 9. maja prisustvovati proslavi Dana pobede u Moskvi.

Predsednik Češke, Miloš Zeman, odmah je reagovao i izjavio da su vrata predsedničke palate Hradčani u Pragu zatvorena za američkog ambasadora Endrjua Šapiroa, koji ga je javno kritikovao jer je, za razliku od većine lidera EU, prihvatio da 9. maja otputuje u Moskvu i prisustvuje proslavi Dana pobede.

"Ne mogu ni da zamislim da češki ambasador u Vašingtonu govori američkom predsedniku kuda da putuje. Takođe, nemam nameru da sa bilo kojim ambasadorom pričam o planiranju svojih putovanja u inostranstvo", naglasio je Zeman.

Na pitanje da li bi ambasadora Šapiroa pozvao u predsedničku palatu na praškom Hradu, da bi mu objasnio svoj stav, Zeman je odgovorio da su za američkog ambasadora vrata Hradčana zatvorena.

Za razliku od Češke, Srbija nije članica Evropske unije, a zvanično ni NATO alijanse.

Od kada je gospodin Kirbi došao u Beograd, jedino što iz bogatog židovskog arsenala prljanja naroda nije potegao je svoj polni ud, kojim je mogao i da piša po nama, a da to sve godi srpskom premijeru Vučiću.

Kirbi, po svemu sudeći, o svemu odlučuje. Psuje nas, preti, prlja, i što je još gore, on nas pljačka. Učestvuje u biznisu, što izlazi iz mandata njegove misije.

I dok je samo pre mesec dana u Novom Sadu, pred više, još uvek živih svedoka, glasno razmišljao kako je moguće da se Srbi ne pobune protiv ludaka, kakav je Aleksandar Vučić, on ga javno hvali kao pravog čoveka, a srpski narod kao loše i šizofrene momke.

Gospodin Kirbi je Jevrejin, Sefard, pripada Izabranom narodu koji kroz vekove pljačka čovečanstvo. A, o kakvim je ljudima reč, govori i svedočanstvo Normana G. Finkelstajna u knjizi Industrija holokausta. (Tabloid je objavio sadržaj ovog potresnog svedočanstva). Gospodin Norman je Jevrejin, Aškenaz, čiji su roditelji preživeli strahote varšavskog geta. Posle rata američki Jevreji - Sefardi, zastupali su porodice preživelih logoraša u postupcima naknade štete. Bezočnost američkih Jevreja, kao u slučaju roditelja gospodina Normana, išla je dotle, da su dobijali od suda naknade za advokatsko zastupanje od po tri pa i više miliona, a preživeli logoraši su, kao Normanovi roditelji, za četiri godine provedene u logoru, dobili samo tri hiljade dolara!

Nekoliko desetina hiljada Jevreja Aškenaza, koji su bežali od nacizma, vraćeni su sa američkih obala, po nalogu Jevreja Sefarda, a potom ih je na okeanu u povratku masovno potapala nemačka avijacija.

Američki Jevreji, zarad svojih interesa, danas su spremni da žrtvuju i Izrael, a Bibi Natenjahu je toga svestan.

On se uzda u se, i u svoje sunarodnike, Aškenaze.

Izabranici, kojima pripada i gospodin Kirbi, smatraju da svet postoji samo zbog njih. Zbog svoje kamatice razapeli su Isusa, da bi porobili hrišćane stvorili su Muhameda Proroka...

Ujedinimo se, i počistimo Kirbija.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane