Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Odbornik u novosadskoj skupštini, Miroslav Ilić, iz Treće Srbije, zarađuje više i od gradonačelnika Vučevića!

Pozira i naplaćuje

U prva četiri meseca ove godine, ubedljivo najviše novca od svih gradskih funkcionera iz budžeta grada Novog Sada, primio je Miroslav Ilić iz Treće Srbije koji je kao odbornik zaradio 162.000 dinara i još oko 472.000 dinara kao zamenik predsednika Skupštine grada. Sa ovim primanjima, Ilić koji faktički nema nikakva posebna posla, jer se zamenik uglavnom bavi povremenim protokolarnim fotografisanjima, pretekao je i gradonačelnika Miloša Vučevića koji je za prva četiri meseca 2015. primio tek oko 520.000 dinara, odnosno oko 115.000 manje od člana Treće Srbije.

A. Nađ

Odbornik Treće Srbije, u Skupštini grada Novog Sada, Miroslav Ilić, sa više od pola miliona dinara prebačenih u prvih četiri meseca ove godine iz budžeta u njegov džep, najbolje je plaćeni dokoličar u gradskoj kući. U ova primanja nisu uračunate naknade za prevoz, topli obrok, regres, prisustvovanja drugim sastancima radnih tela i odbora i druge prihode koje funkcioner može da primi, a oni mogu da variraju i da iznose i po nekoliko desetina hiljada mesečno. Kolika su primanja Ilića u Skupštini, govori i to što je uveliko pretekao i svog šefa Miroslava Parovića, koji je kao predsednik odborničke grupe za sednice i sastanke odborničke grupe primio 324.000 dinara.

Inače, Ilić ima najvišu mesečnu platu u Skupštini grada, jer predsednica prima samo deo plate u visini od 53.000, pošto je na porodiljskom. Njemu najbliži po prihodima, na osnovu naknade za prisustvovanja sednicama, bio je Đurađ Jakšić iz SRS, koji je inkasirao oko 385.000 dinara za period januar - april. U podacima koje je objavio Blic, a dobio ih je od skupštine grada na osnovu Zakona o dostupnosti informacijama od javnog značaja, navodi se da odbornici u Skupštini grada prime desetine hiljada dinara samo na osnovu prisustva sednicama odborničkih grupa.

Najviše sastanaka je imao SRS - 77, dok su ostali u proseku imali oko 65 za četiri meseca. U odborničkim grupama SRS i Treće Srbije su svoje česte sastanke opravdali time da njihovi odbornici aktivno rade u Skupštini.

Treća Srbija izmislila da je uticala na Nacionalni front da podnese Rezoluciju o Srebrenici

Politička organizacija iz Novog Sada Treća Srbija i njen predsednik Miroslav Parović su, po svemu sudeći, izmislili da su zajedno sa francuskim Nacionalnim frontom, učestvovali u izradi Rezolucije o Srebrenici koja je podneta u parlamentu Evropske unije.

U saopštenju Treće Srbije, koje je Parović potpisao 17. juna, tvrdi se da je ta organizacija imala ključni uticaj na podnošenje Rezolucije.

- Na bazi više sastanaka i razgovora koji su vođeni između stranaka Nacionalni Front iz Francuske i Treće Srbije, NF je u Parlamentu EU inicirala proceduru za izglasavanje Rezolucije koja za svoj cilj ima utvrđivanje pune istine o svim događajima u Podrinju u periodu 1992-1995. godine - stajalo je u saopštenju koje je potpisao Parović.

U međuvremenu je Aimer Šoprad, poslanik Nacionalnog fronta, demantovao Parovića i rekao da je reč o rezoluciji Nacionalnog fronta i da u tome nije učestvovala nijedna partija iz Srbije, pa ni Treća Srbija! Saopštenje Treće Srbije, u kome se prisvajaju zasluge za rezoluciju, ubrzo je uklonjeno sa sajta ove stranke ali ono i dalje postoji na brojnim portalima koji su ga tada preneli. Po svemu sudeći, Miroslav Parović je na ovaj način pokušao da skrene pažnju javnosti sa unutrašnjih sukoba koji potresaju ovu stranku. Potpredsednik stranke, Andrej Fajgelj, optužio je predsednika Miroslava Parovića za pripadnost SNS-a a te optužbe objavio u javnosti.

Fajgelj koji je u međuvremenu napustio stranku, jedan od stranačkih internet domena (www.trecasrbija.org) usmerio je da vodi ka sajtu Srpske napredne stranke.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane