Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Kad prorok služi Davidu

Milovan Brkić

U Hadisima (Zapisi iz Muhamedovog života) prorok Muhamed kaže da Bog dobre ljude šalje u raj, a loše u pakao. Postoje, prema Muhamedovom tumačenju, i dobri i loši narodi. Dobri dobijaju dobre, a loši narodi - loše vladare.

U Protokolima Sionskih mudraca, tvrdi se da postoji Izabrani narod, a svi ostali su Goje (nešto između koze i svinja), i treba da služe Izabranim.

Hrišćani, i oni drugih vera, takođe su Goje.

Danas je opasno pominjati i Proroka Muhameda, a i Protokole Sionskih mudraca. Ide glava.

Izabrani su odlučili da trećesvetiziraju hrišćane i druge narode, da ih podjarme i da služe svojim interesima. Napadnuta je Evropa, kao stecište bele rase i hrišćana.

Bankari Vol strita i Londona nemilice napadaju svet. A Goje ćute, pognute glave. I idu na klanje i prevaspitanje.

Izabrani su odlučili da nahuškaju sledbenike Muhameda proroka, kao što su ih i vekovima ranije huškali na Hrišćane, sa ciljem da se međusobno poubijaju, a koji prežive, da služe njima.

Izabrani su prvo porobili Sjedinjene Američke Države. Doveli su za predsednika crnca, koji je musliman, narkoman i peder, čiji je brat u Keniji plemenski starešina i finansijer je Al Kaide. Samo da se zna ko vlada Amerikom...

Dakle, od takve države više nema ništa. Kakva ljudska prava, kakve slobode, kakav ekonomski bum i procvat tehnologija...

U svojoj pomami, Izabrani tako bestidno, presipanjem iz šupljeg u prazno, otimaju od građana Amerike hiljade milijardi dolara, koje nemaju gde potrošiti, ali je važno da Goje nemaju šta da jedu.

Skoro sve novine, te-ve i radio stanice, filmske kompanije, sudovi, tužilaštva i banke u rukama su Izabranih. U SAD, postoji samo Njihova istina, iako slobodarski narod Amerike pruža otpor, istupima preko društvenih mreža, samizdata i manje tiražne štampe,

Izabrani su prvo nahuškali vojne snage SAD-a i njenih saveznika da krenu u bezrazložan rat sa muslimanskim državama. Razoren je Avganistan, potom Irak, Libija, napadnuta je Sirija, Egipat, Jemen.

Pod pretnjom i sankcijama je Iran. Izabrani čuvaju Emirate i Saudijsku Arabiju, kao svoje saveznike odakle će se slati Alahove reči i odapinjati Prorokove pouke i strele. I diktirati cenu nafte, da Evropu opljačkaju...

Surovo su, skoro do istrebljanja, napadnute muslimanske države. Genocidna ubistva i razaranje...

Egipat se izvukao. Ali, satrveni su Turci. Izabrani su sprečili, preko američke vojne elite, da turska armija zaustavi islamistu Erdogana da uspostavi šerijatske zakone u ovoj evro-azijskoj zemlji. Ali, tek će krv da potekne u Turskoj, a Erdogan je danas jedan od najopasnijih zločinaca. Genocidan je i prema svom narodu.

Iz muslimanskih zemalja, pod dirigentskom palicom otuđenih centara iz Centralne obaveštajne službe, kreću obučeni, ideološki zatrovani i novcem snabdevene ćelije islamista po Evropi, da se napiju krvi njenim građanima, koji su nevini, isto kao i milioni njihovih sunarodnika, koji su surovo napadnuti i istrebljivani po nalogu Izabranih.

Akcija koju je ćelija Islamske države izvela u Parizu, delo je Izabranih, bolje reći, došla je kao odgovor Francuskoj što se približila Rusiji, u ekonomskim sporazumima teškim milijardama dolara. Sa Rusijom se ne sme trgovati, ona se mora pljačkati. Tu su Džordž Soroš i hijene Volstrita i Londona, koje će prodajući NIŠTA, uzeli sve od Rusije, Kine...

Sa očajnicima je lako manipulisati. I poslati ih na sveti put, kada Izabrani odluče.

Evropa nema snage da se odupre napadima iz Vašingtona i Londonskog city-ja. Merkelova se povija, ucenjena zbog svoje pljačkaše naravi, Olnad je pokušao da se izmigolji. I, eto kazne...

Oland je uveo vanredno stanje, na tri meseca ograničio sve slobode i prava. Francuzi ne mogu da iskažu svoje mišljenje o teroristima. Moraju da misle onako kako Oland kaže.

Napadi na islamske države, kao odgovor teroristima, dovešće do odgovora džihadista. A, Izabrani trljaju ruke. Oni skupljaju pare. Porobili su SAD i Evropu. Na vlast su doveli pedere, lezbejke, narkomane, koje sudbina države i naroda ne zanima. Evropa mora da se oslobodi svojih bolesnih elita. Tada će znati i kako da odgovori. Ovako, tonuće u beznađe, što Izabrani i žele.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane