Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Mi ili on?

Milovan Brkić

Valter Šelemberg, šef inostrane tajne službe Trećeg rajha zabeležio je u memoarima da je bio pozvan da Hitleru referiše u Žitomiru, u Ukrajini.

Taj događaj Šelemberg, koji u duši nije bio nacista, opisuje kao mučan. Većina prisutnih se udvarala Fireru. Svi govornici su podnosili izveštaje koji su veličali uspehe Nemačke na svim frontovima. Hitleru je zapala za oko Šelembergova uzdržanost, te ga je upitao šta on o svemu misli. On je podsetio Firera na odbranu svoje doktorske teze kod najčuvenijeg profesora u Rajhu. Desetkom je komisija ocenila njegov rad, koji se odnosio na donošenje presude jednom optuženom za težak zločin. Posle odbrane, profesor mu je saopštio da je on glasao protiv odluke, ističući da u njegovoj presudi nije ostavljena nikakva dilema da optuženi, možda, nije kriv. Potom je Šelemberg, na zaprepašćenje svih ostali, zamolio Hitlera za odgovor šta će biti sa Nemačkom, ako ona izgubi rat!

Svi prisutni su, piše Šelemberg, bili spremni da pucaju u njega, ali se Hitler pribrao, rekavši da će mu na to pitanje odgovoriti ako Nemačka izgubi rat. Šelemberg se zahvalio Fireru rečima da mu tada i neće biti potreban odgovor.

Upitan šta misli koje će sve zemlje još biti članice Evropske unije, kada Srbija 2030, kako je najavio Vučić, postane članica, šef misije EU u Beogradu Majkl Devenport je rekao da nema odgovora na to pitanje, jer svaka članica ima pravo da sama odluči o izlasku iz unije. Njegova zemlja je odlučila da ide na referendum sledeće godine, sa ciljem da se od EU razdruži.

Kada je srpski predsednik pre deset dana izjavio da su uslovi u pregovorima sa EU po pitanju poglavlja o Kosmetu izuzetno oštri, javila se petokolonaška horda iz pronemačkog lista Danas optužujući predsednika Nikolića da koči Srbiju na njenom evropskom putu!

A šta će biti sa Srbijom ako na kraju njenog trnovitog puta Brisel ne postane naš glavni grad? E, na to pitanje petokolonaška horda iz Danasa i drugih centara nema odgovora, niti je zanima.

Mi smo pošli u Budućnost, a sada smo stigli do Buuu...

Šizofreni Vođa nas stalno plaši da ima onih koji koče put Srbije ka Briselu.

Sredinom decembra Slovenci su održali referendum o istopolnim brakovima. Glasali su protiv. Da se to desilo u Srbiji, Vučić i njegova pederska grupa i petokolonaška horda bi Srbe opisali kao divljake.

Srbi nikada nisu pozvani na referendum. Političke elite su uvek u naše ime donosile odluku. Njihov izbor je uvek bio koban po nas. Rukovođeni sebičnim interesima, počev od Slobodana Miloševića do njegovog đaka Vučića, uvek smo bili na pogrešnoj strani. Udvarali smo se neprijateljima, puzali pred njima, bili smo manji od makovog zrna. Dok su građani stradali, elita je u svoje džepove natrpala pare koje su im slale strane službe, da bi oni, potom, sve šo je Srbija imala vredno predali na upravljanje njihovim kompanijama.

Aleksandar Vučić se drži samo jednog cilja - Evropska unija. I dok nas zamajava priča o članstvu, on dovodi šeike, emire i prinčeve da rovare po Srbiji, da im prodaje zemlju, vode, banje, nudi im delove Beograda...

Šizofreni Vođa zalaže našu imovinu, našu budućnost, naše živote i glave za svoje sulude projekte. Malo ko će od nas preživeti i dočekati ostvarenje bilo kojeg njegovog obećanja.

Aleksandar Vučić nema nikakav odgovor šta će biti sa Srbijom ako propadnu njegove fiks ideje o našoj sreći. Milioni građana su gladni, iscrpljeni, oboleli, bez nade i u strahu kako će prehraniti porodicu. On organizuje pokazne vežbe masovnog hapšenja onih koje optužuje za finansijske grehe od pre 11 godina. Kakva prevara.

On za svoje ciljeve zalaže naše glave. Za sve nas bi bilo bolje da ode njegova.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane