Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Političko-policijsko pozorište: prisluškujući novinare, ministar policije utvrdio da će se neki od njih uskoro obratiti javnosti

Reče mu jedan čoek...

U večernjim satima, 8. januara ove godine, svi režimski TV kanali su detaljno i po više puta emitovali konferenciju za novinare koju je tog dana održao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, Nebojša Stefanović. Ova, skoro redovna pojava, nikoga nije iznenadila, ali je Stefanović, precizno imitirajući Aleksandra Vučića, svoga neprikosnovenog Vođu, izjavio da "stabilnost koju Vlada uspeva da sprovede u Srbiji ne odgovara svima". Ko su ti kojima ne odgovara stabilnost, nije naveo...Bio je to tek mali uvod u još jednu sramnu predstavu Vučićevog režima...

Milica Grabež

U dramatičnom tonu, sa paranoično iskolačenim očima, Stefanović se obratio srpskoj javnosti kao da je upravo dobio vest o najavi nuklearnog rata. Navodeći da "...postoje informacije da će određeni ljudi lažnim prijavama pokušati da kažu da su neki novinari u Srbiji praćeni!", Stefanović je krenuo da sve dublje zakopava i sebe i režim kome odano služi. Jer, već u nastavku ovog neverovatno uvredljivog, primitivnog i nadasve providnog obraćanja milionima građana, Vučićev praznoglavi diletant, tvrdio je da nije tačno da je bilo ko prisluškivan, a već u sledećim rečenicama, sve to i demantovao!

Tako Stefanović pred kamerama, kolutajući očima od straha i čudnog sladostrašća, počinje da upoznaje javnost sa "suptilnim" informacijama koje su mu, očigledno, nakon praćenja i prisluškivanja žrtava ovog ludila, stavljene na uvid: "...Poslednji primer koji hoću da navedem - raspolažemo podacima da će nekoliko lica pokušati da lažnim prijavama protiv Ministarstva unutrašnjih poslova tvrde lažno da su praćeni neki novinari u Republici Srbiji! Jedna novinarka koja je novinarka još iz vremena Slobodana Miloševića, dakle duže vreme novinarka u Srbiji, kazaće da je navodno praćena i to treba da se pojavi uskoro, za narednih nekoliko dana", rekao je Stefanović i nakon dramske pauze, u grobnoj tišini, nastavio da kompromituje službe koje je su mu dostavile ove "ekskluzivne" informacije: "...Predstavnik jednog novinarskog udruženja, neću reći kojeg, treba u javnosti da se pojavi i da to kaže kao jednu skandaloznu stvar, iako ne postoje nikakvi dokazi niti se to ikada dogodilo".

Da sve bude još crnje, pre nego što su neimenovana novinarka i njena "zaverenička družina" krenuli u najavljenu "zločinačku akciju", Stefanović ih je već predao tužiocu i sam ih optužio za delo koje će, po njegovom mišljenju, tek biti učinjeno! Naime, "zboreći reči bez pameti", ovaj mizerni, neinteligentni i očito na smrt uplašeni režimski potrčko, završio je svoje skandalozno obraćanje rečima: "...Zbog toga će reagovati tužilaštvo, sprovešće se procedura i institucije će da urade svoj posao!".

Veliki filozof Žan Pol Sartr je za života upozoravao svetsku javnost, da je opasne i kriminalne diktature lako prepoznati po tome što su neverovatno glupe, tragikomične, urnebesno smešne, ali, istovremeno, opasne i krvave. U slučaju Aleksandra Vučića i njegovog poslušnog gmizavca koji još uvek sedi u fotelji ministra policije, ta slika je jasna kao dan! Jer, Stefanović je učio tehnologiju javnog, medijskog linča, od svoga Vođe, koji je bezbroj puta najavljivao da će "tog i tog dana", na njega "izvršiti napad", neimenovana grupa i pojedinci, razni "tajkuni i medijska mafija"..

Sindikat policije ''Sloga'' u saopštenju za javnost osudio je ministrove istupe kao nezakonite, ocenjujući da štete ugledu policije.

Od kako je osnovan njegov lični bilten pod imenom "Informer", barem tri puta nedeljno sa naslove strane na čitaoca skaču dramatična upozorenja da se "nešto veliko sprema".

Da podsetimo čitaoce, sredinom decembra Nebojša Stefanović je gostujući na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, najavio da će ''...Ministarstvo unutrašnjih poslova svakako nešto učiniti, i mora se učiniti, jer pisanje Magazina Tabloid koji poziva na ubistvo premijera Vučića, mora biti ispitano...".

"Čekaćemo šta će uraditi tužilaštvo.... " - besno je ministar Slina. Pozvano Više javno tužilaštvo u Beogradu nije uradilo ništa, jer zato nisu postojali zakonski osnovi, jer je ministar unutrašnjih poslova izmislio poziv na Vučićevo streljanje, kojeg u našem listu nije bilo.

Ministar policije nije izveden na sud ni nakon što su otkrivene njegove lažne diplome, pribavljanje ogromne imovinske koristi korupcijom. Zahvaljujući njegovoj tuposti, saznajemo da smo svi praćeni, uhođeni. E, neka to sve obesi o nos svom premijeru.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane