Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uoči dolaska Princa Čarlsa u Srbiju: časopis "Globe" otkrio još jednu aferu u britanskoj kraljevskoj porodici

Čarls u tajnoj vezi sa ženom glumca koji umire

priredio: Predrag Anđelković

Princ Čarls sa godinu dana starijom suprugom Kamilom Parker, dolazi u zvaničnu posetu Srbiji 15. marta. Ko je pozvao ovog kompromitovanog čoveka, koga sumnjiče da je ubio svoju prvu suprugu Dajanu? Šta princ tražu u Beogradu? Ko ga je pozvao, i ko će platiti njegovo turističko gostovanje? Iza princa Čarlsa ostaje samo smrad i afere

Plejboj Princ Čarls je imao dvogodišnju vruću aferu sa suprugom glumca Majkla Daglasa - Catherine Zeta - Jones; kada je bio oženjen sa Princezom Dajanom i spavao sa ljubavnicom Kamilom. Šokantno otkriće je došlo u trenutku dok se zgodni glumac ( 71 godina ) bori sa „agresivnim rakom" - i insajderi veruju da to može imati negativni uticaj na njegovo zdravlje. Ali skandalozni detalji veze koji su isplivali u javnost „su još jedno poniženje i sramota za kraljicu Elizabetu" i „moglo bi da je dokrajči" - kaže izvor Globa iz palate.

„Gotovo redovno se događaju afere vezane za Čarlsa ili Kamilu, i Njeno Visočanstvo Kraljica je u konstantnim brigama. Ona je rekla da joj je dosta tog stresa izazvanog ponašanjem drugih", kaže insajder.

Ova „medijska bomba" koja se prvo pojavila na australijskom sajtu „Days and nights" - stvorila je razdor u drugom braku Princa Čarlsa sa Kamilom koja nije imala pojma da je njen oženjeni ljubavnik imao drugu romansu.

„Kamila je apsolutno besna povodom ovoga", kaže izvor. „Oduvek je verovala da ima Čarlsa apsolutno pod svojom kontrolom. Oni su delili krevet pre njegovog braka sa Dajanom, ignorišući činjenicu da je udata za jednog od njegovih prijatelja Andrew Parker Bowles. Koristila je seks da bi kontrolisa Čarlsa ( piše Globe ) i sama pomisao da je pronašao mlađu i lepšu je izjeda u srcu".

„Ima žestok temperament i stvari poput ove je izluđuju", i prema saznanjima izvora Globa stvari iza zidina palate su u ovom trenutku veoma uzbudljive.

Prema izveštajima - Čarlsova veza sa Ketrin je počela 1992. godine kada se prestolonaslednik sreo sa tada dvadesettrogodišnjom glumicom.

Potom su se sretali svake nedelje, a da ni Dajana kao ni Kamila nisu imale pojma o tome. Glumica koja je kasnije igrala u filmu „Zoro osvetnik" tada je bila slobodna. Ona se oktobra 2000. godine udala za glumca Majkla Daglasa, sa kojim ima sina Dilana i kćerku Carys.

Začuđujuće je to što Čarls kako piše Globe - krivi svoju majku za ovu aferu pošto mu je naredila da se „smiri" kada su njegovi vrući telefonski razgovori sa ljubavnicom Kamilom dospeli u javnost. Presretnuti razgovori od strane Britanske tajne službe su sadržali 2.400 audio traka između Čarlsa i Kamile. Skandalozni snimci su dokazali da je varao Dajanu i ostavili su zabrinutu Kraljicu da rešava ovu „ponižavajuću situaciju".

„Britanska Kraljevska Porodica je bila uzdrmana kada su se u javnosti pojavili detalji veze Čarlsa sa Kamilom, dok se na drugoj strani tvrdilo da ga i Dajana vara", piše Globe. Ali pošto je bio upozoren od strane Kraljice da „smanji doživljaj" sa Kamilom, Čarls je upao u aferu sa Cathrine Zeta - Jones, tada mladom i nadolazećom zvezdom u popularnom britanskom TV serijalu.

Prema izvorima „Čarls je gledao jednu epizodu u kojoj ona glumi, a onda je organizovano da se sretnu na koktel partiju". Princ Čarls je navodno zasipao Zeta - Jones sa skupim poklonima - i ova afera je potrajala dve godine; ali je konačno prekinuta 1994. godine dok je još bila glumica u TV serijama.

Pošto je postala poznata nakon uloge u filmu „Čikago" za koji je dobila Oskar 2002. godine - dobila je titulu „Comander of British Empire" za njen filmski i humanitarni rad. Ironijom sudbine, njen bivši ljubavnik Čarls je bio taj koji joj je „zakačio" orden. Ketrin je kasnije primetila da joj je dodirnuo grudi, i rekla je „Osetila sam njegove ruke, mislim...Ja volim Britansku Kraljevsku Porodicu ali on je malo bezobrazan."

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane