Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Vođine grabljivice

Arpad Nađ

Dragan Glamočić, savetnik premijera Srbije Aleksandra Vučića i bivši ministar poljoprivrede, izgradio je u blizini Novog Sada vikendicu, pešački most i pristanište za čamce bez saglasnosti i dozvole za gradnju, objavio je Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

VOICE tvrdi da je imao uvid u dostupnu dokumentaciju i fotografije, koje potvrđuju da je bivši ministar poljoprivrede vikendicu od 300 kvadrata izgradio na vodnom zemljištu na Futoškom Dunavcu kod Novog Sada, koje je zakupio na neodređeno vreme od Vodoprivrednog društvenog preduzeća Šajkaška.

Kako se navodi, prilazni most i ponton za privezivanje čamaca izgradio je na parceli kojom upravlja preduzeće "Vode Vojvodine".

Dragan Glamočić nije odgovorio na više poziva redakcije VOICE kako bi govorio o gradnji svoje vikendice. On je početkom prošle godine medijima kratko izjavio da je "sve što je uradio u postupku legalizacije i da je sve što poseduje prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije".

Zakon o prostornom planiranju Srbije 2010-2020, vodno zemljište tretira kao zaštićenu i rezervisanu zonu u kojoj je zabranjena gradnja bilo kakvih stalnih objekata, osim objekata vodoprivredne i plovidbene infrastrukture. To znači da na vodnom zemljištu nije predviđena ni izgradnja vikendica, navodi VOICE u saopštenju.

Niko ko je u blizini šizofrenog predsednika srpske Vlade u ostavci ne potpada pod udar zakona.Svakodnevno nas sablažnjavju saznanja da Vučićevi ministri, njihovi pomoćnici, državni sekretari, direktori javnih preduzeća, ambasadori i poslanici, imaju u džepu lažne fakultetske diplome i disertacije.

O kućama, vilama, zdanjima, automobilima, fabrikama, banjama, avionima i da ne govorimo.

Ministar Vulin je zajedno sa ministrom policije dobio kuću na poklon na Bežanijskoj Kosi od biznismena sa Kosmeta. Doskorašnji šoferi funkcionera srpske napredne stranke postali su predsednici opština, direktori javnih preduzeća. Svakom ko krade Vučić blagosilja i oprašta.

Nije samo Glamočić aboliran. I preletači su zaštićeni. Podsetimo se na Nebojšu Krstića i Srđana Šapera, biznismene čije su marketinške agencije zgrnule milione evra, pljačkajući RTS, Telekom...Krstić je lekar, bio je savetnik predsednika Tadića. Odmah mu je okrenuo leđa, i sada cvrkuće u ime Vučića. Isto kao i Šaper, koji se teško odvaja od novca, ali da bi sačuvao milione, plaća milione onima koje mu odredi novi Vođa. Šaper i Krstić su svirali u Idolima, njihova je pesma "Retko te viđam sa devojkama", prva pesma posvećena pederskoj zajednici, kojoj i oni pripadaju.

U Srbiji postoje dve grupe ljudi. Oni koji pljačkaju sa Vučićevom dozvolom, i onih koji rade. Ćute i trpe.

A samo jedan metak bi mogao da pomogne da se i u Srbiji uspostavi vladavina prava.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane