Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Po mom mišljenju

Državni udar u glavu

Živan Haravan

Kada se onaj prorok Dragan J. Vučićević upinjao iz petnih žila da nas ubedi kako će se u Srbiji desiti državni udar, niko mu nije verovao, čak su mu se mnogi rugali i nazivali ga državnim komedijašem. Mislim da čoveka niko nije razumeo, a ispostavilo se da se državni udar - stvarno i dogodio! Premijer Vučić je dva puta uzastopno osvojio vlast i to ubedljivom većinom! Neko je zbog toga, može biti, doživeo moždani udar, a Vučić je doživeo - državni udar u glavu, poznatiji u istoriji pod dijagnozom - L'État, c'est moi (država, to sam ja!)! Na to je mislio prorok Vučićević.

Sa tom bolešću se može živeti, ali se nikad ne zna - dokle. Kako se ta bolest javno manifestuje? Da ne idemo u druge slučajeve i detalje dovoljno se zadržati na fantomskom rušenju objekata u Hercegovačkoj ulici u Savamali, nesuđenih komšija-šeika i elite koja će sutra stanovati, uživati u velelepnim zdanjima Beograda na vodi. Premijer Vučić, sa državnim udarom u glavu, presudio je pre Suda da su to objekti em nelegalni, em stečeni kriminalom, a da su samo idioti, noću, sa fantomkama sve to porušili. To je trebalo učiniti danju, javno, rekao je premijer.

On, kaže, nije upoznat ko je organizovao ljude sa fantomkama, buldožerima... da vezuju slučajne prolaznike, da ih legitimišu, da im naređuju da ćute i da ne vide ono što vide...Neka mi premijer Vučić oprosti ali ne mogu da mu verujem jer sa državnim udarom u glavu, bez njegovog znanja i odobrenja, prorok Dragan J. Vučićević ne bi smeo da obavi ni malu ni veliku nuždu. Jedan čovek, svedok ponoćnog fantomskog rušenja objekata u Savamali, koji je doživeo torturu entuzijasta pod fantomkama, prebačen je hitno na VMA zbog srčanih problema, a ubrzo i umro zbog problema sa crevima. U javnosti je bila informacija da se radi o radniku obezbeđenja objekata. Prorok Dragan J. Vučićević, kome treba verovati jer je predvideo i pogodio da će se desiti državni udar u glavu, oštro se suprotstavio tvrdnjama da je pokojnik bio radnik obezbeđenja. Bio je to običan beskućnik, kaže prorok Vučićevic.

Ima logike! Ako je čovek bio običan beskućnik, logično je da je bio gladan i praznih creva. A, kada su creva prazna hoće da se spetljaju i smrt je prirodno olakšanje. Sada, znajući premijerovu dijagozu - L'État, c'est moi, mogao bih i ja da prorokujem neka dalja dešavanja.

Jednog dana, po premijerovoj želji i naredbi, prekrivenoj fantomkom, Siniša Mali će po demokratski sprovedenoj proceduri, preimenovati Hercegovačku ulicu u Ulicu Buldožera. Drugi veliki poduhvat će biti kompletno rušenje i preimenovanje Balkanske ulice. I to, usred bela dana. Onako javno, demokratski. Dva su razumna razloga za tako nešto. Prvi je zato sto ćemo se sada uskom Balkanskom ulicom, prepunom starih beogradskih zanatskih i drugih radnji, spuštati u velelepni Beograd na vodi, a to treba da bude široki bulevar. Drugi je razlog u zastarelom nazivu Balkanske ulice. Mi hrlimo u Evropsku uniju, Balkan je za nas prevaziđen geografski pojam. Zato, Balkanska ulica će dobiti novi naziv: Ulica Evropske unije

Naravno, sve zavisi koliko dugo će naš premijer živeti sa državnim udarom u glavu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane