Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Tvrde vilice zubarke Verice

Milica Grabež

Srpsko zdravstvo je na samom dnu. Oba zdravstvena fonda su ogrezla u korupciji, u pljačkanju, prevarama.

Republičkim fondom zdravstvenog osiguranja rukovodi dr Verica Lazić, stomatolog, nekadašnja članica JUL-a Mire Marković.

Kao bliska vođi stranke, dr Verica je odlučila da zbrine svog muža Srđana, honorarnog saradnika srpskih medija. Srđan je de fakto bio umetnik. Doktorka Verica je, koristeći se pozicijama u Fondu, u kojem je radila, 1998. godine penzionisala muža Srđana, prilažući medicinske dokaze da boluje od ciroze jetre. Samo što je živ, zaključila je komisija Republičkog fonda za penziono-invalidsko osiguranje.

Kao invalidski penzioner, Srđan je nastavio da čuva svoju i Vericinu decu. Penzija mu nije velika, danas iznosi 18.820 dinara, ali je prima 18.godina. I uporno je živ.

Prošle godine, 24. aprila, u Ministarstvo za rad i socijalna i boračka pitanja, stigao je zahtev međunarodne Agencije za borbu protiv korupcije, kojim je traženo da se ispita osnov za penzionisanje gospodina Srđana Lazića.

Njegova supruga je brzo reagovala, smestivši ga na VMA. Srđan je, naprosto, poživčanio. Dva meseca je proveo, fiktivno, na Vojnomedicinskoj akademiji i lekari su zaključili da mu je jetra zdrava, homogena, ali da je malo poremetio pameću. Dovoljno da lekarska komisija Republičkog fonda za invalidsko-penziono osiguranje potvrdi da je sa Srđanovom invalidskom penzijom sve u redu! Izvor iz Fonda PIO koji zna za ovu lažnu penziju, podseća da desetine hiljade teško bolesnih ne dočeka invalidsku penziju, jer im lekarske komisije ovog Fonda to ne dozvoljavaju.

Direktorka Republičkog fonda zdravstvene zaštite je stomatolog po struci. Na ovo mesto se, uglavnom, postavljaju iskusni lekari, profesori, dokazani u zdravstvu.

Gospođa Lazić se dokazala u intrigama, podmetanjima, u pisanju anonimnih pisama. Toliko je blatila svog prethodnika profesora dr Momčila Babića, pisanjem lažnih dojava, da se njemu smučilo, i demonstrativno je podneo ostavku. Vlada Srbije je, istog dana, posle dva sata, imenovala dr Vericu Lazić za direktora Fonda, što je izazvalo šok kod zaposlenih, a i veliki strah, jer duže od Srđanove bolesti ''ciroze jetre'' traje i Vericina destrukcija u Fondu.

Na mestu direktora, hvali se ona, opstaje zato što ima sve dijagnoze srpskih političara, uključujući i Aleksandra Vučića. Lekari moraju to da joj saopšte, jer ona rukovodi isplatama iz kase Fonda zdravstvenog osiguranja. A, Fond je u punom rasulu, jer njim rukovodi stomatolog, posvećen svom biznisu, i lečenju sopstvene bolesti - intrigarenje. Ona šapuće kada ogovara, ali su čvrste vilice dr Verice.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane