Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Albanac sa Kosmeta Sinan Kastrati svedoči o zločinima njegovih saplemenika

Svedočanstva o zločinima

Albanska dijaspora na Kosmetu, indoktrinirana svojom falsifikovanom istorijom, tobože su autohtoni, Iliri i Pelazgi, od početka nacionalnog preporoda svog naroda ogrezla je u krvi i svakakvim zločinima ne samo protiv srpskog naroda, već i prema svojim sunarodnicima. Ne samo prema onima koji želje miran suživot sa meštanima, Srbima, već i prema svakom drugom, koji im se ne priključi u njihovim zločinima. Tako su ovi Albanci nemilosrdno i ubijali ne samo nealbance Kosmeta, u prvom redu Srbe, već i sve druge Albance, pre svega one koji se nisu slagali sa njihovim neprijateljstvom prema srpskom narodu, sa njihovim zločinima, a zatim i sve druge, koji ih u tim zločinima nisu podržali.

Boro Jugović

Albanac sa Kosmeta Sinan Kastrati, videći ove zločine svojim očima, udaljio se sa Kosmeta i sada živi na Zapadu. Otuda, s vremena na vreme, piše i objavluje na sajtu SHQIPTARI.eu poneki članak, preko kojih tu i tamo kaže i pokoju istinu u vezi događaja na Kosmetu.

Tako, dana 21.septembra ove godine, on je objavio na tom sajtu članak "Evo kako su streljani Ramiz Hodža i Selman Biniši od strane OVK" ("Ja si u pushkatuan Ramiz Hoxha dhe Selman Binishi nga UÇK-ja, http://www.shqiptari.eu/pse-u-pushkatuan-ramiz-hoxha-dhe-selman-binishi-nga-uck-ja/>).

Citiramo original na albanskom jeziku uz faksimil naređenja OVK za njihovo streljanje:

"...Ushtria Çlirimtare e Kosovës, Drejtoria e Shërbimit të Policisë Sekrete, në emër të popullit shpall këtë fletëekzekutim: për shkak të bashkëpunimit me okupatorin, ndjelljes së frikës, panikës dhe urrejtjes, në emër të popullit shqiptar dhe në emër të luftës tonë çlirimtare dënohet me vdekje Ramiz Hoxha - Bellanicë si tradhtar i kombit. Fati i tillë do t'i pret çdo tradhtar tjetër", shkruan në fletëekzekutimin që i ishte lënë në trup Ramiz Hoxhës, më 2 tetor 1998.

Prevod: "...Oslobodilačka Vojska Kosova, Uprava službe Tajne Policije, u ime naroda donosi ovu odluku: zbog saradnje sa okupatorom, provociranja straha, panike i mržnje, u ime albanskog naroda i u ime našeg oslobodilačkog rata, kažnjava se na smrt Ramiz Hodža-Belanica kao izdajnik nacije. Ista sudbina očekuje svakog drugog izdajnika..." - piše u listu izvršenja smrtne kazne, koji je stavljen na mrtvo telo Ramiza Hodže, dana 2.oktobra 1998.

U njegovom članku on svedoči da su se od srpske vojske osećali nesigurni: "...'Pasiguri" nuk e 'ndienin' vetëm udhëheqësit bashibozukë të bandave të UÇK-së. Një grup i vogël fshatarësh të Bellanicës bashkë me ta edhe imami i xhamisë, mulla Imer Kadria kishin shkuar te Shupat e Bajes, aty ku ishte stacionua ushtria serbe dhe iu kishin thënë udhëheqësve ushtarakë Serbë: '

A mundemi me i punua tokat tona?' Këto kanë qenë akuzat e 'udh' Hoxha dhe haxhinjtë e fshatit Bellenicë kanë bërë 'marrëveshje' me ushtrinë serbe, me shkie. Dhe për ti humbur gjurmët e veta, për ta humb "tragin" ata, një skuadër prej disa ushtarësh të UÇK-së i pushkatojnë Ramiz Hoxhën dhe Selman Binishin..."

Prevod: " '...nesigurnost' su 'osećali' ne samo rukovodioci bašibozlučkih bandi OVK. Jedna mala grupa seljaka sela Belanica, zajedno sa njima i imam džamije, mula Imer Kadrija, behu otišli u Šupe Baje, tu gde je bila stacionirana srpska vojska i pitali su srpske vojne rukovodioce: 'Možemo li da obrađujemo našu zemlju?' "

Ovo su bile optužbe „rukovodioca" OVK, prema kojima su tobože („rukovodioci" OVK činili su sramnu i nisku Hodža i hadžije sela Belanica su napravili „dogovor" sa srpskom vojskom, sa shkie (pogrdno ime za Srbe!- BJ). I da bi prikrili svoje tragove, da izgube „trag" oni, jedna ekipa od nekoliko vojnika OVK, streljali su Ramiza Hodžu i Selman Binišu...

Kako vidite, ovaj albanski nacionalista, iako i sam na neprijateljskim pozicijama prema srpskom narodu, „vojsku" OVK-a naziva bashibozlucima, bandama OVK, pa i njihove rukovodioce. On otvoreno, jasno i glasno optužuje OVK da je činila zločine i nad samim Albancima Kosmeta, da je streljala nevine ljude. A, kad su se tako ponašali prema svojima, može se zamisliti kako su se ponašali prema Srbima i drugim nealbancima Kosmeta.

Interesantno je da pogledate njihove liste ubijenih Albanaca „od Srba". U tim listama su i imena ovih ljudi, koje su sami oni, svojeručno streljali, između ostalog i službi te njihove sramne i niske, kriminalne propagande, da bi primorali ostale da im se pridruže.

U njegovim napisima, objavljenim na pomenutom sajtu, ovaj Albanac ne štedi ni vrhovne rukovodioce albanskih aktuelnih vlasti na Kosmetu, kao što je Hasim Thaçi i njegove kolege.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane