Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Otvoreno pismo američkom ambasadoru Kajlu Skotu

Mi smo sluge, ali Božje

Milovan Brkić

Vaša Ekselencijo,

obraćam Vam se kao protektoru nesrećne zemlje u kojoj živim, i u kojoj većina građana ima status američkih robova iz 19. veka.

Iz ponašanja Vaše supruge i Vas, vidi se da ste pristojni ljudi, da umete da se nasmejete, da osećate život, da ste upućeni u nesreću naroda kojem ste nametnuti kao Pontije Pilat.

Verujem da Vam je supruga pripovedala da smo mi trpeljiv narod, ali i slobodarski, da smo u dva svetska rata izgubili mnogo radno sposobnog stanovništva i dece, a da smo se i u zločinačkom bombardovanju naše zemlje, koji je predvodila NATO alijansa, dostojanstveno držali, i bili spremni, da su Vaše trupe kopnenim putem ušle u Srbiju, da pokažemo američkoj administraciji kako se brani zemlja od agresora, kakva je Vaša zemlja uvek u svojoj istoriji bila.

Sadašnja Vlada Srbije i njen prvi čovek, projekat je koji je osmišljen u Vašingtonu.

Vaša Vlada poznaje samo silu, pljačku, razaranje i umiranje većine naroda na planeti i ekonomsko uništenje svih drugih država, a prosperitet Vaše.

Svakog dana, šizofreni premijer Srbije Aleksandar Vučić, po nekoliko sati preko svoje Velike propagande laži prosipa prazne reči, najgnusnije laži, obećanja, pretnje i ruženje svojih građana, koje tretira kao stoku i nastoji da ih uništi. Vama je, svakako, poznato, da je gospodin Vučić sin kosovskog Albanca Fahri Musliua. Pre 20. godina pribavljao sam uzorke na osnovu kojih je utvrđeno očinstvo gospodina Musliua. Posle nekoliko godina to je i meni saopšteno.

Uz podršku Vaših prethodnika na mestu protektora Srbije, počev od ambasadora Wilijema Bila Mongomerija, pa do Vas, politička elita, kojoj ste u vreme Vladavine Slobodana Miloševića natrpali džepove štampanim dolarima, radila je po diktatu administracije iz Vašingtona, na razbijanju države Srbije, na urušavanju njene ekonomije, devastaciji privrede, otimanju privrednih resursa, uništavanju obrazovnog i zdravstvenog sistema.

Građani Srbije su danas najsiromašniji u Evropi. Premijer Vučić je oglasima na CNN-u nudio svoje građane stranim investitorima kao najjefetiniju radnu snagu na planeti, a iz budžeta Srbije je plaćano otvaranje njihovog biznisa. Emitovanje oglasa je zabranjeno, jer je protestvovala kod CNN-a Međunarodna konfederacija sindikata!

Svako rukovanje Vašeg prethodnika, čije ime mi je mrsko da izgovorim, koji je izgledao ozaren što se rukuje sa ovim šizofrenim pederom i diktatorom, Njegova Ekselencija Kirbi je debelo naplaćivao, a Vučić je pretio podanicima oružanim snagama Vaše države, ako ne budemo sledili njegovu politiku.

Nije samo gospodin Kirbi uzimao sve što mu dođe pod ruku. To je politika vaše administracije! Vaša Vlada liči na vladavinu Džingis Kana i turskih sultana! Oteli ste od Srbije Kosovo i Metohiju, a glavnokomandujući general Vesli Klark, državna sekretarka spoljnih poslova Medlin Olbrajt, Bil Klinton i njihovi savetnici, odmah su na KiM ''pokupovali'' strateška preduzeća, uzimajući to bez prebijene pare. Pljačka je glavna grana američke privrede. Srbiji ste oteli duvansku industriju, Železaru Smederevo...

Da li možete navesti bilo koji slučaj u poslednjih sto godina, da je Rusija, Kina, ili neka druga država u Evropi, nakon ratovanja pustošila druge zemlje preko svojih vođa? Tamo gde američka čizma kroči, nema života.

Ali, život je neuništiv. Vijetnam i dalje postoji..., pa i Srbija, Libija, Sirija, u kojima su Sjedinjene Države omražane kao sam Đavo.

Vojno-politička elita, pljačkajući surovo okupirane zemlje, nije radila u korist Sjedinjenih Država. Njihov novac se množio, ali u tuđim bankama, u investicijama u drugim državama, a sve na štetu većine građana SAD-a, kojima se danas oduzimaju osvojene slobode i ljudska prava.

Vaša Vlada se, ako su interesi oligarhije takvi, a radi zaštite diktatora zemalja kojima vladate, preko ambasadora-protektora, odriče i svojih građana, kao što je to slučaj sa gospodinom Majklom Krendalom, čija je porodica veoma ugledna u SAD-u, pa do ubijenog ambasadora u Bengaziju, čija surova smrt državnu sekretarku Klinton nije uzbudila. Ona podržava islamsku državu!

Vaša Ekselencijo,

Znam da ste lojalni državi čiji ste predstavnik-protektor. Ali, ako već morate da saopštavate instrukcije šizofrenom predsedniku srpske vlade, najlepše Vas molim da to činite na uobičajen diplomatski način.

Da pisma-instrukcije ovom bolesnom čoveku, koji je zločinački raspoložen prema svojim građanima, uručujte preko ministarstva spoljnih poslova, da se ne slikate sa njim u srdačnim pozama, jer on to, kao što i sami svakodnevno gledate, koristi da građanima preti Vama i raketama Vaše armije. Tako ćete ispuniti sve što od Vas zahteva Vaša administracija iz Bele kuće, a učinićete građanima uslugu da Vas ne gledaju u društvu čoveka kome planiraju da se krvi napiju.

Ako tako budete postupali, moći ćete mirno i slobodno sa suprugom da se prošetate Beogradom, i videćete koliko građana će Vas pozdraviti, makar klimanje glave i sa "dobar dan". Nismo mi divljaci, što Vi to dobro znate, jer Vaša supruga je iz Hrvatske, a znate i za Nikolu Teslu, Mihaila Pupina, Milutina Milankovića. Mi jesmo sluge, ali Božje. Nepokoran smo narod i Vi to lično znate.

Iako to vaša Vlada nastoji, i od nas zahteva, niko iz srca većine građana ne možete istisnuti ljubav prema Rusiji, njenom narodu, njenoj istoriji, kulturi, veri, Crkvi... Naprotiv, ta ljubav postaje sve jača.

Promenom Vašeg držanja pomoćićete i svojoj državi. Manje ćemo Vas mrzeti. Uveravam Vas da američka čizma više ne može da gazi svuda po svetu i da tlači. Vaša država je najgora imperija u civilizaciji koju poznajemo, sa najužasnijim zločinima, politikom i ciljevima.

Prepustite šizofrenog Vučića da mi njega privedemo pravdi. Verujem da i Vi znate da je on običan strašljivac, koji se plaši svoje senke, da se kao prasac valja po podu svog kabineta, kada se na njega podvikne. Mi, koje je on opljačkao i ostavio bez nade, imamo pravo da prema njemu primenimo prirodno pravo kada je u pitanju diktator koji je pogazio Ustav, ljudska prava i slobode bacio pod noge. Nadam se da ćete razumeti moja očekivanja.

Primite izraze mog poštovanja,

Milovan Brkić

podeli ovaj članak:

Natrag