Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Lajkovac: pretučen predsednik lazarevačkog pokreta „Preporod"

Napredne batine

Ovih dana, vođe i egzekutori Srpske napredne stranke, pokazali su da se ništa ne razlikuju od običnih uličnih razbojnika. Na sred ulice, u sred dana, pred prolaznicima, grupa maskiranih napadača pretukla je predsednika lazarevačkog pokreta „Preporod". Aleksandra Dražića, koji je, očito, nekome važnom zasmetao razotkrivajući pljačku u Kolubari i druge kriminalne radnje vladajućeg režima

M. Hadžić

Aleksandar Dražić, predsednik lazarevačkog pokreta „Preporod", pretučen je u nedelju, 13. novembra. Dvojica maskiranih napadača pretukli su Dražića, razbili mu arkadu i naneli još nekoliko povreda na telu. Napad je izvršen u po bela dana u najprometnijoj ulici u Lajkovcu. Povrede su mu sanirane u lajkovačkom Domu zdravlja, gde je dao izjavu policiji.

- Izgleda da nekome ozbiljno smetam. Razlog je očigledan. Objavio sam tri knjige o naprednjačkim malverzacijama u Lazarevcu. Nemaju drugi način da me zaustave, osim da se brutalnim fizičkim nasiljem obračunavaju sa mnom - kaže Dražić za „Tabloid".

Prošle godine na njega je izvršen napad s još težim posledicama, polomljeno mu je koleno i nanete teške telesne povrede.

- Policija nije otkrila počinioce napada koji se dogodio prošlog septembra, tako da ne očekujem mnogo ni od istrage koja je pokrenuta povodom ovog napada. Između ta dva slučaja dobijao sam brojne pretnje, ali one su utihnule poslednjih dana. Ovo je mala sredina, svi se znaju, o svemu se priča. Česta tema tih priča je i moje delovanje, zbog koga su me upozoravali da pripazim na sebe. I ovaj napad je dobro pripremljen. Znali su gde se i kada krećem. Siguran sam da su me pratili u Lajkovac, gde imam privatni posao, pa su izabrali da me tamo napadnu. Na moju sreću, na ulici je bilo mnogo ljudi, pa napadači nisu stigli da mi, kao prošli put, nanesu teže povrede - kaže Dražić.

U svojim knjigama on je objavio brojne dokumente o korupciji i kriminalu u Rudarskom basenu „Kolubara" i drugim javnim preduzećima. Za učešće u aferama optužio je mnoge lokalne moćnike, od Bojana Stevića Dživdžana i Vitomira Dimitrijevića Gusana, pa do Milorada Grčića, koji je prošle godine imenovan za vršioca dužnosti generalnog direktora Elektro-privrede Srbije. Pored toga, Dražić je prozvao i narko-dilere, ali i njihove zaštitnike iz policije. Zamerio se mnogim opasnim tipovima, pa je teško pretpostaviti ko se od njih odlučio da ga ućutka batinama.

- U knjigama sam obeležio više od petsto ljudi umešanih u nezakonite aktivnosti. Svako od njih je imao motiv da me napadne. Od direktora EPS-a, urednika „Paleža", narko-dilera, visokih lokalnih funkcionera...Sumnjam na sve! - tvrdi Aleksandar Dražić i napominje da ga ni ovaj napad neće zaustaviti u političkom i humanitarnom delovanju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane