Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Odbrojavanje

Milovan Brkić

Počelo je odbrojavanje. Neko čeka dolazak Nove godine, drugi pravoslavnog Božića, a porobljeni narodi sa nadom čekaju 21. januar, kada će izabrani američki predsednik Donald Tramp preuzeti dužnost prvog čoveka Sjedinjenih Država.

Očekivanja su velika. Da će pružiti ruku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, da će se okrenuti rešavanju teških problema koji pritiskaju SAD-e, da će naterati CIA-e da iz porobljenih zemalja povuče svoje ekonomske ubice, da Stejt Department očisti diplomatsku službu od svojih ambasadora koji su se tamo gde su na službi ponašali kao okrutni protektori i surovi pljačkaši tih zemalja...

U Evropi takođe broje dane. Odmah po inauguraciji gospodina Trampa svoje poslednje dane će početi da odbrojava kancelarka Angela Merkel, koja je za vreme svoje, 12 godina duge vladavine, uspostavila Četvrti Rajh, ekonomski porobivši mnoge evropske zemlje, dovodeći ih na prosjački štap.

Već početkom maja, gospođa Merkel bi mogla biti izvedena na sud. Biće to proces kojeg će se Nemci ponovo stideti. Oni baš ne umeju da biraju one koji će ih predstavaljati.

I evropski komesari Han, Mogerini, predsednik tog veća komesara Junker, čekaju da se upre prst u njih, kao podguznim muvama kancelarke Merkel.

I srpski diktator Aleksandar Vučić odbrojava svoje poslednje dane. Njegov slučaj je rešen. Čega god se latio, iza njega je ostajala pustoš. Odavno je obeležen. Njegov dosije je crn da crnji ne može biti. Otpisan je u Moskvi, Berlinu, Vašingtonu, čak i u Londonu.

Nesreća koju je doneo Srbiji ne može se rečima opisati. Biće potrebne decenije da građani Srbije dođu k sebi, da se usprave, da počnu da se osećaju kao slobodna ljudska bića.

Ovih dana on sprovodi svoje poslednje zločinačke poduhvate.

Svađa se, navodno, peko svoje Velike propagande laži, sa Hrvatima. On, koji je pred predsednicom Kolindom Grabar Kitarović potpisao sve što je ona tražila, nikog u Srbiji ne pitajući, likuje kako je navodno, hrvatska vlada podvila rep!

U ponedeljak, 26. decembra, kada pišem ovaj tekst, Vučić razgovara sa Srbima sa Kosmeta, koji su se posvađali, a optuženi su za svađu Vulin i Marko peder Đurić. Kao, Vučić će da ih pomiri, da se vrate u kosovski parlament, da izglasaju odluku o formiranju Vojske Kosova, jer je to Vučić potpisao u Briselu, a iz Prištine primio novac. On misli da je toliko pametan da niko živ ne razume njegovu zločinačku nameru i delovanje.

Jedan mlad čovek, sposoban novinar, Teša Tešanović, pozvao me je u svoju emisiju koju vodi na internet televiziji balkaninfo.me.

Postavljao mi je ozbiljna pitanja, na koja sam odgovorio. Za sat i 48 minuta saopštio sam gledaocima istine koje mnogi nisu znali. Za samo pet dana ovaj intervju je na ovoj internet televiziji imao 105 hiljada gledanja. Preneli su ga mnogi portali i pola miliona ljudi ga komentariše.

I u potpunoj porobljenosti Srbije javljaju se mladi, pristojni i sposobni novinari, koji ulivaju nadu da ima nade da Srbija, uskoro, dobije nezavisne medije, koji će biti garant kontrole nove vlasti.

Za sada, London gura, kao prelazno rešenje, Zoranu Mihajilović. To me plaši, jer je za održivost Srbije potreban radikalan razlaz sa Vučićevim kartelom i njihovo hitno i neizostavno privođenje pravdi i uspostavljanje institucija. Mislim da gospođa Mihajilović nema snage za takav poduhvat.

Srećna Nova godina i Božić.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane