Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, u odbrani države, časti, stranke i zakonskog prava na kandidaturu za još jedan mandat

Starac uzvraća udarac

Predsednik Nikolić je iskoristio taktiku Kutuzova protiv Napoleona, neprestano se povlačeći, pred divljom i razularenom naprednjačkom hordom iz medija, analitičara, političkih poslušnika. Čekajući da se svi izređaju, da im vidi karte. Oni su na njega kidisali kao divlje zveri, služeći se Fabijanskom taktikom. Koju su osmislili Vučićevi mentori i gazde iz Londona. Stalno napadan,malim, neprimetnim ugrizima, kidan od divljih zveri, medijski satanizovan. Napadi koji su postali sve jači. Kao što je Fabije nagrizao vojsku Hanibala, koji je krenuo, da osvoji i pokori Rim, zaključuje u svom autorskom tekstu Dragan Krstić, predsednik Centra za ljudska prava "Clamp" iz Niša, a povodom kandidature Tomislava Nikolića za još jedan predsednički mandat

Dragan Krstić

Predsednik Tomislav Nikolić najzad je odigrao jedan velemajstorski politički potez. Čekao je, sportski rečeno, zaustavno vreme, da vidi ko će se sve dići protiv njega i posuti ga blatom. Politički sin Brut i njegov mafijaški kartel istrčali su se i izofirali i zabo im gooollčinu u poslednjim sekundama, zaustavnog vremena. Vučić plače i histerično cmizdri, kao devojčica. Izgubiće i ove treće lične izbore. Ko i prethodna dva, ona za gradonačelnika Beograda. Toma ih je u duhu svoje bivše profesije, sve pokopao, spustio u raku, održao im opelo, prvu subotu, 40 dana. Sve o istom trošku i istom danu. Čekao ih je na zicer i nabo. Grabež za zaostavštinom, porodičnom srebrninom "ucveljene porodice" oko podele plena i imovine biće krvav. Kao Mirko u Maratoncima ("Koliki je moj deo?"). Tako će da završi vrh SNS sekte, kao glavni akteri, Topalovići.

Toma je Bili (" iskopaće tebe Bili")...radio, marljivo, predano, a oni bi da ga izigraju, da mu uzmu deo profita, vlasti, slasti. Namontiraju afere i smeste na robiju pod stare dane i sedu kosu. Uz progon žene mu Dragice i sinova. Ta lukava je stara kuka srpska iz Kragujevca. Mudri starac, velikog iskustva, neće da dozvoli....

Podsetivši da je Nikolić tokom obeležavanja Dana državnosti, izjavio da Srbija "nema prava odreći se davno nasleđenih vrednosti" i istakao da "nema uzmicanja ni povlačenja čak i kada vetrovi hoće da vas slome".

Kartel je slavio kod kriminalca Palme, nikad osuđenog za slanje paravojnih formacija, ubistva na ratištima i mafijaškim obračunima, pljačku imovine sa ratnog područja, kriminal sa ugljem, mašinama iz Kolubare, koje rade 25 h na dan. Pljačkom svih fondova iz Jagodine. Jagodina ima konstantan pad rođenih zadnjih pet godina, a enormni porast umrlih i odseljenih. Jagodina je moderno Potemkinovo našminkano selo. Jednom rečju, grad mrtvac, pred apokalipsom, sa divljeg zapada.

Takav "domaćin i narodni političar" priređuje bahanalije i orgije za svitu lešinara, hohštaplera i kriminalaca iz cele Srbije, svoje reketaše i saborce. Banket za 1.000 ljudi koji kosta minimum 50.000 evra, dok narod nema leba da jede.

Tu je došao sav političko-privredni ološ iz devedesetih. "Usrećitelji", "mesije" i "nove snage koje će nas voditi u svetlu" budućnost. Ka EU tj. Četvrtom Rajhu i zločinačkom NATO paktu. Pa, ne sipa se u traktore...reče jednom jedan umni trokrilni šifonjer od 200 kilogarama žive vage.

Elem, tu se pilo, jelo, prežderavalo, padala su obećanja, zdravice, zaklinjanja u političku vernost i dugovečnost uništivačko-destruktivne koalicije na vlasti. Crveno-crne koalicije za uništenje, genocid i zatiranje Srbije i Srba.

Politički slepci i analfabete nisu shvatile suštinu poruke Donalda Trampa od 8.02. 2017, Putinovu ličnu čestitku i kao okidač ličnu poruka kineskog predsednika Sija. Prerano su otvorili šampanjac, počeli proslavu. Šizofreni psihopata je čak gostovao na RTS-u. Pohvalio Tomu ("volim ga"). Kako sada da ga lično oblati i demonizuje, kada ga "voli kao oca". Zabio je sam sebi autogol, u svojoj narcisoidnosti, sujeti i umišljenoj veličini firera. Moraće sada njegovi medijski kerberi da rade.

Tomislav Nikolić, Srbin iz Šumadije je sve to gutao, trpeo i spremao hladnu osvetu, da ih mnogo zaboli. Pa neće im valjda dopustiti da potomci austro-slovena, čiji su pradedovi i dedovi ubijali po Srbiji 1914/18 i reprizi orgija i bestijalnosti sa kaplarom Titom 1944/9, streljanja i Golog otoka, ponovo zavladaju?

Predsednik Nikolić za sve njih ima tajni plan, koji će brzo obznaniti. Prvo uvesti vanredno stanje kao vrhovni komandant. Spiskovi za prvi nalet hapšenja od 50 najvećih glavešina (političkih, medijskih, obaveštajnih, privrednih, kulturno-sportskih) bio bi šok, od koje kriminalna hobotnica ne bi mogla da se oporavi. Ovi iz nižih ešalona, sami bi se dobrovoljno prijavljivali za svedoke saradnike (uz zaštitu ličnu i imovine). Tako bi se piramida zla urušila vrlo brzo. Bagra pohapsila, procesuirala, uz izmenu krivičnog zakona,

Pohapsiti izdajničku bagru, zbog protivustavnog Briselskog sporazuma. Izdaje zemlje i naroda. Biblijske pljačke oko Beograda na vodi uz ubistvo noćnog čuvara, na gradilštu, koji je prepoznao, pod fantomkama braću Vučić i Sinišu Malog (na terenu). Otvaranje svih većih koruptivnih afera Zorane Mihajlović i Dušana Vujovića, ekonomskih ubica i razoritelja svega u Srbiji. Izdaju Zorane i Jadranke, koje su jedine glasale da su Srbi genocidni. Nabacujući nam žig i jaram, te moguću planetarnu stigmatizaciju i sramotu, uz plaćanje enormne materijalne štete.

Predsednik Nikolić je iskoristio taktiku Kutuzova protiv Napoleona, neprestano se povlačeći, pred divljom i razularenom naprednjačkom hordom iz medija, analitičara, političkih poslušnika. Čekajući da se svi izređaju, da im vidi karte. Oni su na njega kidisali kao divlje zveri, služeći se Fabijanskom taktikom koju su osmislili Vučićevi mentori i gazde iz Londona.

Stalno je napadan, malim, neprimetnim ugrizima, kidan od divljih zveri, medijski satanizovan, a napadi su postali sve jači. Kao što je Fabije nagrizao vojsku Hanibala, koji je krenuo, da osvoji i pokori Rim.

Iako predsednik Nikolić politički ništa u izbornoj trci ne uradi, ovim svetim činom i gestom, spasio je svoju dušu, čast i obraz. U mojim očima je porastao do vrhova Olimpa. Ispunio je svoju životnu i političku misiju. Napravio je stranku, koju su mu ukrali i od nje napravili mastodona za politički kriminal i izdajnički brlog. Septičku jamu, javni wc, gde najgori ološ i šljam urinira. Treba sve te političke pijavice i krpelje zbaciti s položaja, uticaja i moći. Poslati ih na robiju po najgorim zatvorima. I pustiti vodu, da govna odu, u Savu, Dunav, Crno more...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane