Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Vučićevom ludilu se mora stati na put

Ozbiljno upozorenje

Milovan Brkić

Izborna kampanja za predsednika Srbije pokazala je da Aleksandar Vučić i njegova organizovana kriminalna grupa idu do samog gorkog kraja. Jedan od žešćih kriminalaca iz Crne Gore, posetio je Izborni štab Vuka Jeremića i preneo im Vučićevu poruku-upozorenje, da niko ne sme u kampanji pominjati imena njegovog brata Andreja, kuma Nikole Petrovića i odbeglog Vladimir Bebe Popovića, jer "...može biti svašta''.

Vučićeva kamarila, njegov kartel, koristi plaćenike koje zakupljenim autobusima vode iz grada u grad na miting, jer lokalno stanovništvo otvoreno bojkotuje Vučićeve pomahnitale nastupe.

Banda komesara iz Brisela ćuti kao zalivena i ne oglašava se povodom izborne kampanje koja nije zabeležena u poslednjih pola veka u nekoj evropskoj državi, a u kojoj se opozicija svakog dana preko državnih medija opisuje kao bolesna, kriminalna, izdajnička...Valjda imaju preča posla. Ali se upinju da što više građanima šalju preteća i lažna upozorenja kako je Srbija ''na dobrom putu'', samo su njeni građani na putu za pakao.

Napad SNS-a na gospođu Natašu Jeremić, koja je saopštenjem napisanim u Vučićevom kabinetu, označena kao šef narko-mafije, umesto Andreja Vučića i Nikole Petrovića, zaprepastila je građane, kao i većinu diplomata. Tim povodom je američki ambasador, pri kraju kampanje, što je nediplomatski i brutalno, zatražio prijem kod Vučića da mu prenese poruku iz Vašingtona.

Vučić je taj kraći susret opisao kao "američku podršku svojim reformama''. Gospodin Skot mu je preneo mu poruku da je Vašington zaprepašten napadom na Vuka Jeremića i njegovu suprugu, jer je gospodin Jeremić sa diplomatskim pasošem Ujedinjenih nacija.

Šizofreni srpski premijer je to lakonski primio k znanju! Ovo je ozbiljno upozorenje Vašingtona, ostaje samo da ga predsednik Tramp i zvanično opiše kao veoma lošeg momka, kao i Kim Džong Una. Onda stupaju američki specijalci.

A, da je Vučić ozbiljna pretnja svetu, govori i njegova vest koju danima provlači Velika propaganda laži da su deca migranata krenula u školu! Koju školu, kada je početak školske godine u septembru! Da li su oni dobili azil i već postali građani Srbije? Ko će izdržavati ove ljude? Iz kojeg budžeta gladne Srbije?

Evropske službe bezbednosti su ozbiljno zabrinute, jer Vučićev kartel ima obaveze prema muslimanskim zemljama, pa će teroristi i borci ISIL-a lako preko Beograda doći do Evrope.

Vučić se neće dati žive glave. Svim silama će pokušati da pokrade izbore. Upregnuo je Veliku propagandu laži, od koje se ne može živeti, koja se zgadila građanima. Vučić je postao i za nepismene građane opasan ludak i razbojnik. On će, nema sumnje, pokušati da inscenira sukobe i skoro je sigurno da će pasti krv. Poludeli diktator svoju kampanju na ovim predsedničkim izborima, smatra bitkom na život i smrt. Moramo biti spremni da se odupremo nasilju koje nas čeka.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane