Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Veoma loši momci

Milovan Brkić

Maštanje, kažu, održava čoveka. Nada, zato, umire poslednja.

Gledajući pomahnitalog sevrenokorejskog diktatora Kim Džong Una, koji kao lud ubija svoje najbližnje, a generale i političare gazi kao gnjide, držeći ceo narod u najcrnjem strahu, shvatili smo da i Srbijom vlada njemu sličan ludak. Aleksandar Vučić.

Izbori za predsednika Srbije pokazuju da Kim Džong Una i Aleksandra Vučića povezuju iste strasti i ludilo.

Po ceo dan Vučić i njegova organizovana kriminalna grupa ministara šparta Srbijom, otvara drumove, pogone, stadione, a Vođa iznova obećava narodu, preti, uzdiže sebe do božanstva. Njegova Velika propaganda laži na najbestidniji način blati njegove protivkandidate, kojima je, takoreći, zabranjen pristup te-ve stanicama, novinama, portalima...

Crvotočna Evropska unija posmatra ove predizborne aktivnosti ćutke. Šta da kažu svom miljeniku, koji je omogućio da preko njegove države u zemlje EU stigne milion izbeglica, muslimana, a sa njima i nekoliko hiljada vojnika takozvane Islamske države i boraca Al Kaide. Šta da kažu onom koji je ukinuo vize tim arapskim držvama, da dođu u Beograd, a potom put pod noge.

Vučića je podržavala komesarka Mogerini, koja je zagovornik teorije da je radikalni islam u Evropi legitiman, a na mitingu u Novom Sadu podržao ga je njen sunarodnik Franko Fratini, bivši ministar, koji je promoter ''evropskog islama'' i počasni građanin Tirane. Zemljama kojima je Vučić ukinuo vize, predsednik Tramp je dekretom zabranio ulazak u zemlju.

Šta mi pruža nadu da će Vučić konačno završiti kao što i zaslužuje?

Izbornu kampanju sa političkim programom koju je izneo gospodin Tramp, podržala je i redakcija Magazina Tabloid, serijom tekstova vrhunskih analitičara, koji su objasnili građanima Srbije šta gospodin Tramp nudi građanima SAD-a. On se oglasio prošlih dana izjavama koje gode našem uvu. I bude nadu.

Odbivši da se rukuje sa gospođom Merkel, američki predsednik je pokazao šta misli o njenoj politici. Ona je izvukla poruku, da mora da ide sa vlasti. Tri dana ranije ona je tu poruku prenela Vučiću, ali je on to zadržao samo za sebe.

Šestorica senatora zahtevaju od državnog sekretara Tilersona energičnu istragu o delovanju američke diplomatije, ambasada, USAID-a i drugih službi, preko Džordža Soroša, na uspostavljanju zločinačkih režima na Balkanu.

Istraga koja sledi dovešće do čišćenja na Balkanu. Asanacija terena je već započela, ali se samo smrad u Beogradu drži kao da ništa neće biti.

Iz izvora koji su pouzdani, saznajemo da bi istraga o Vučićevom mešetarenju sa porodicom Klinton, podmićivanje, sprovođenje njihovih kriminalnih i zločinačkih projekata, davanje pasoša islamskim borcima, napad na imovinu američkih građana, mislimo na Majkla Krendala, uskoro mogla da dovede do hapšenja diplomata Metju Palmera, Majkla Kirbija i Vučića.

Od hapšenja, Vučića ne može da spasi diplomatski pasoš ni imunitet. Mogao bi da bude uhapšen u bilo kojoj evropskoj državi i isporučen u Sjedinjene Države. Može se desiti da završi u Gvatanamu, ili u Šošenku.

Krajem nedelje predsednik Tramp je Kim Džong Una nazvao veoma lošim momkom! Sasvim je izvesno da bi, konačno, severnokorejanci mogli postati slobodni.

Iz Moskve je zvanično upozoreno da strane države razaraju Makedoniju. Kvisling Zaev je optužio Moskvu da ga sputava u izdaji. Hašim Tači je optužio Moskvu da stoji iza pokreta "Oko naroda'', koji želi da ga zbaci s vlasti. Premijer Crne Gore Duško Marković kuka na Moskvu, jer Vašington ne želi da Crnu Goru vidi u NATO-alijansi. Rusi su kupili Agrokor, imaju u rukama privredu Hrvatske, a Vašingtonu to ne smeta.

Samo dva meseca nakon što je preuzeo predsednički mandat, Tramp je neviđenom brzinom počeo da ispunjava obećanja. Otopljavanje odnosa između Moskve i Vašingtona je počelo.

Poternica za Vučićem vratiće nam nam nadu. Iako ćemo biti siromšni, moći ćemo da maštamo o boljem životu, koji više nije utopija.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane