Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Brojač

I. Milanović

Nijedan fakultet nije dao toliko pedera koliko ih je dao Pravni fakultet u Beogradu. Među istaknutima u okrilju ove "tople lože" koju je godinama negovao najstariji među njima, profesor Oliver Antić, našle su se mnoge znane i neznane pristalice Vučićevog režima.

Istina, samozvani Vođa je već na početku svoga mandata, iz pederskog korpusa, izvukao svu bitnu "toplu braću" i postavio ih na najvažnije funkcije u državi. Između ostalih i Aleksandra Vulina, Nebojšu Slinu Stefanovića, Marka Đurića i njima srodnu družinu.

Jedan od "toplih" sa Pravnog fakulteta, profesor Građanskog prava, Dejan Đurđević, predsednik je Vučićeve Izborne komisije. Ovaj mali čovek bez karaktera, već se "proslavio" krađom prethodnih parlamentarnih izbora, opet je u centru pažnje, na istoj funkciji i od njega se može očekivati da slepo, bez pogovora, "prebroji" glasove, naravno, u korist svoga Vođe. Kao što je svojevremeno Staljin cinično govorio: "Nije važno kako narod glasa, važni je ko broji glasove".

Nekadašnji član Srpske radikalne stranke, a danas Vučićev naprednjak, Dejan Đurđević, postao je 2010. godine vanredni profesor Pravnog fakulteta (Građansko pravo), zahvaljujući tome što je izašao iz kreveta Olivera Antića. To ga je preporučilo i za druge "klizave" zadatke.

Zbog zasluga za dobro organizovanu izbornu prevaru, Đurđević mesečno po raznim osnovama dobija iz budžeta više od pola miliona dinara! Profesorska plata mu je preko 200 hiljada dinara. Kao vanredni profesor, istovremeno je bio i član ispitnog odbora i ispitne komisije pri Ministarstvu pravde, za šta po ispitnom roku prima ukupno 125.000 dinara. .

Konačno, Đurđević je i predsednik Republičke izborne komisije gde mu je mesečna plata oko 40.000 dinara, a nalazi se i na funkciji direktora Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo, gde mu je određena mesečna naknada od 97.000 dinara. Kao član Nadzornog odbora javnog preduzeća „Službeni glasnik", zvanično nema primanja, ali nezvanično...

Protiv Vučićevog izbornog "knjigovođe" Đurđevića bila je podneta i krivična prijava Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal, jer je naplaćivao u kešu ispite za notare i privatne izvršitelje, a da se cifra uzetih para meri milionima evra. Svi koji su dobili licencu za rad kao privatni izvršitelji ili notari, morali su da izdvoje najmanje po 50 hiljada evra da namire g. Đurđevića i njegove saradnike. Na toj prijavi se sve i završilo.

Đurđević se slabo pojavljuje na fakultetu. Tu privilegiju mu je Vučić lično obezbedio. On mu "piše opravdanja". Sve ih to preporučuje da se do kraja života druže u Zabeli. I zajedno broje dane i godine umesto pokradene glasove ogorčenih građana. Kosovski biznismen kupio je kuće Đurđeviću, Vulinu i Nebojši Stefanoviću na Bežanijskoj kosi, jednu do druge.

Na parlamentarnim izborima prošle godine Đurđević se bestidno igrao, tako da je namestio da samo jedan glas deli jednu stranku od ulaska u parlament. Posle je Vučićeva matematika ipak presudila. Pederi baš umeju da se surovo poigravaju sa građanima.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane