Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanja

Ni prestupnik, niti je pod zaštitom

......

Odgovor na tekst "Prestupnik pod zaštitom", 20. april 2017. strana 28

U rubrici ''Tabloid je pozvan'', objavljene su dana 20.04.2017. godine u okviru teksta "Prestupnik pod zaštitom", na strani 28. neistinite informacije

Ovim odgovorom ukazujem na to da: Oženjen sam i otac sam troje maloletne dece; nikada nisam konzumirao narkotike, obijao stanove niti ikada bio osuđen na kaznu zatvora. Nadalje napominjem da danas u Srbiji svako protiv svakog može podneti krivičnu prijavu (nelojalna konkurencija) a da je jedino merodavna odluka suda ili drugog nadležnog organa kojom se neko oglašava odgovornim za nešto. Sa napred navedenog, apsolutno je neprihvatljivo navođenje spornih činjenica bez proveravanja navedenih činjenica (prezumpcije nevinosti) na koju urednika obavezuje zakon. Dakle, nikakva odluka suda u tom smislu ne postoji.

Društva na čijem se čelu nalazim nikada nisu brisana iz registra, a koja činjenica je lako proverljiva jer je uvid na sajt APR dostupna svakom licu. Nikada nije niko utvrdio da su antene koje uvozim opasne po zdravlje. Naprotiv za svu opremu posedujemo urednu dokumentaciju i sertifikate.

Za sve tvrdnje navedene u sporom tekstu ne postoji ni jedan relevantan dokaz. Dokazi i nisu dostavljeni jer ne postoje. Sve navedene informacije su netačne i sračunate su samo na to da mi se uruši poslovni ugled. Očigledno je da autor teksta na tržištu ne može da nađe svoj prostor pa pribegava sredstvima koja su mu jedino dostupna.

Ono što mene zabrinjava pre svega kao porodičnog čoveka je činjenica da danas svako za svakog može da napiše šta mu padne na pamet. Potpuno je neprihvatljivo da urednik koji je dužan da sa pažnjom primerenom okolnostima pre objavljivanja informacije koja sadrži podatke o određenoj pojavi događaju ili ličnosti provere njeno poreklo, istinitost ili potpunost (obaveza novinarske pažnje) dozvoli objavljivanje ovakvog teksta koji je skandalozan posebno sa navedenih razloga.Dakle ukoliko se za nekog navede da je osuđen po nekom osnovu nek se dostavi presuda kojom se to utvrđuje, da je nešto otrovno i opasno za zdravlje relevantan dokaz za to i sl.

Imajući u vidu ko je tekst-pismo pisao, jasna je namera istog (urušavanje poslovnog ugleda) ali svakako isti nije vredan pomena, jer sam tekst najbolje govori o istom. Ovde je važna odgovornost medija koji dozvoljava da se objave ovakva pisanja, napominjem bez ijednog relevantnog dokaza - ja nisam javna ličnost da mi se ime provlači kroz medije, posebno ne na ovakav način.

Molim Vas da uvažite moj zahtev i ovaj odgovor objavite bez odlaganja

Marko Nikolić

Srdačan pozdrav, tužiću vas sudu

(Povodom teksta u Magazinu Tabloid, broj: 80, od 06.04.2017. godine)

Molim vas da objavite u celini demant informacija koje se odnose na mene - Tijanu Radojičić, a koje ste izneli u broju: 80, od 06. aprila 2017. godine, u tekstu pod nazivom: „Ko je stvarno bio na drogama ?", na strani 20, s obzirom da su iste u celini neistinite, i to na sledeći način:

„Magazin Tabloid objavio je u potpunosti neistinite podatke koji se odnose na moju ličnost i profesionalne aktivnosti, a da pre objavljivanja tih podataka novinar, kao i glavni i odgovorni urednik, nisu proverili njihovo poreklo, istinitost i potpunost, na koji način su postupili u suprotnosti sa članom 9. Zakona o javnom informisanju i Kodeksom profesionalne etike novinara, te ste povredili moju čast i ugled, pa sam iz tih razloga prinuđena da protiv Magazina Tabloid, kao i glavnog i odgovornog urednika, podnesem tužbu za naknadu štete.

Tijana Radojičić, inspektor za lekove i medicinska sredstva, zaposlena u Ministarstvu zdravlja

Srdačan pozdrav

U Beogradu, 15.05.2017.

(Odgovorićemo gospođi u sledećem broju. Bez pozdrava. Redakcija)

podeli ovaj članak:

Natrag