Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Četvoročlana banda i Ana lezbejka kao Kalamiti Džejn

Ko će spustiti Malog

Beogradski gradonačelnik Siniša Mali, njegov brat Predrag i braća po materi Aleksandar i Andrej Vučić su opasna četvoročlana banda, koju povezuje kriminal, pljačke, ubistva, nasilje, šverc oružja, droge, duvana...Svetski mediji ih opisuju kao opasne razbojnike, iza koji stoji Aleksandar Vučić, diktator i bolesnik. Pridružila im se i Ana Brnabić, bivša devojka Predraga Malog, danas lezbejka, kao Kalamiti Džejn.

major Goran Mitrović

"...Siniša Mali više neće biti gradonačelnik Beograda", izjavio je pred kraj premijerskog mandata Aleksandar Vučić. On je novinarima u Beogradu, tokom obilaska radova na "Beogradu na vodi" rekao da "Mali uskoro više neće biti gradonačelnik, jer je zbog kampanje koja se vodi protiv njega nemoguće raditi u takvim uslovima".

Ovu tvrdnju tadašnjeg premijera Srbije, prenele su agencije Beta i Tanjug 3. maja ove godine. Vučić je tom prilikom dodao da za takvu odluku postoji većina u Skupštini grada Beograda, naglašavajući da će Mali sa mesta gradonačelnika Beograda otići "mnogo pre izbora, već tokom letnjih meseci". Tih dana, Vučić je uporno ponavljao da će se smena Malog desiti, "ne zato što Mali nije dobro radio i ne zato što SNS više nema većinu u Skupštini grada, nego zbog sveopšte kampanje koja se vodi protiv njega".

Tih dana, održao je i jedan beskonačno dugi monolog na konferenciji za štampu, govoreći o rezultatima rada gradonačelnika, tvrdeći da je Mali uspeo da smanji deficit grada na manje od četiri odsto i dodao: "...Od 45 gradilišta danas smo došli do 450 čime je omogućeno da Beograd bude grad kranova!". Vučić se osvrnuo i na rezultate u oblasti turizma: "...I sve to nije bilo dovoljno...Rezultate ne možete da izbrišete". Žalio se Vučić svojim poslušnim medijima, da situacija sa Malim nije ni za koga održiva zbog kampanje koja se protiv njega vodi.

To izusti, al' dušu ne ispusti!

Malo ko je poverovao ovim Vučićevim rečima, jer ovaj šizofreni peder laže čim zine. Da je u pitanju njegov nagon za prevarom ubrzo smo se uverili. Vučić se prekombinovao, jer je istog dana dobio ćušku od brata po materi, Andreja Vučića, koji je nerazdvojan drug sa Predragom Malim, rođenim bratom Siniše Malog, koji je sa njim radio u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca u Topčideru do 2015. godine.

Naime, Vučić je planirao da ''ražaluje'' Malog sa mesta gradonačelnika, a da ga unapredi za premijera Srbije!

Aktuelni gradonačelnik je od početka svog mandata sticao rušiteljsko iskustvo. Tako je još 2015. holandskoj kompaniji sa izraelskim kapitalom "Plaza Centers Group" pomogao da brzo i efikasno od objekata očisti teren na kome je započela izgradnju najvećeg tržnog centra u Srbiji. Za to je već dobio pola miliona evra, dok će još toliko dobiti po završetku radova, a uzeo je i provizije od preduzeća koja je progurao da budu izvođači radova i obezbedio sebi i svojim saučesnicima bonus, ako se radovi završe četiri meseca pre prvobitno planiranog roka. I centar je pušten u rad, jer je gradonačelnik mislio da će već biti na drugoj funkciji. Inače, "Plaza Centers Group" je multinacionalna kompanija sa sedištem u Holandiji.

Najveći akcionar ovog društva je izraelska kompanija "Elbit Imaging", koja ima 44,9 odsto akcija, dok je drugi veliki akcionar sa 26,3 odsto učešća firma "Davidson Kempner", koja je istovremeno i vlasnik 14,3 odsto akcija "Elbita". Na čelu borda direktora "Plaza Centers Group" je Ron Hadasi. Do sada je, po sopstvenom priznanju, kompanija akumulirala ukupnu dobit od 1,2 milijarde evra.

U Srbiji ova poslovna grupa ima svog predstavnika, preduzeće "Plaza Centers Management" doo koje se nalazi u Lazarevačkoj ulici broj 1. u beogradskom naselju Senjak. Direktor je Rabia Šihab iz Izraela.

Zbog ovakve vlasničke i direktorske strukture investitora, Beograđani su odmah projekat "Belgrade Plaza" u Višnjičkoj ulici na Karaburmi nazvali "Izraelski tržni centar".

Pomenuti centar se gradio na ukupnoj korisnoj površini od 61.000 kvadratnih metara, dok će se prodajni objekti nalaziti na površini od preko 32.000 m2, a vrednost radova je oko 80 miliona evra. Projekat je planiran pre više godina, ali je početak radova stalno odlagan, jer nisu mogle da se pribave sve potrebne dozvole.

Pošto je za dobru proviziju na gradilište ugurao preduzeća od kojih ima novčanu korist, Siniša Mali se kod izraelskog investitora obavezao da će radovi biti završeni čak četiri meseca pre roka. Zbog toga, a da ne bi ostao bez visoke provizije, Mali je bio najredovnija "inspekcija" koja je obilazila pomenuto gradilište. Nekada dolazi najavljeno, ali često je dolazio kada ga niko ne očekuje

Svima, osim istražnim organima, poznato je kako je organizator rušitelja pod fantomkama u Savamali bio Siniša Mali.

Ali, Vučić je direktnom intervencijom naterao da se Savamala i pravno zataška, jer je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu. Niko nije kriv. Objekti su srušeni, noćni čuvar je ubijen na VMA.

Brat Siniše Malog je važan lik u Srpskoj naprednoj stranci, odmah je do Andreja Vučića. On rukovodi odborima, izdaje naredbe. U poslu je sa Andrejom oko transporta heroina sa Kosmeta. Andrej je u najtešnjoj vezi sa Hašimom Tačijem. On osigurava transporte sa Kosmeta. Nekoliko stotina hiljada mladih u Evropi truje se narkoticima, koji dolaze preko Kosmeta.

Ono što je Andrej Vučić u Vojvodini, to je Siniša Mali u Beogradu - apsolutni gospodar i nezaobilazni faktor u svim kriminalnim radnjama u srpskoj prestonici. Zbog toga je on nesmenjiv, jer bez njega bi zločinački klan Vučića teže dolazio do novca pribavljenog na nezakonitim poslovima

Skupština grada Beograda je harem braće Mali i Vučićevog kartela. Nakon smrti Vanje Grujić, Predrag Mali je upao u srce Ivone Jevtić. On je danas sekretar za kulturu grada Beograda! Imovinu Siniše Malog nije mogla da opiše njegova bivša supruga Marija, jer je on, po nečijem nalogu, krio šta je sve i kojim parama kupio.

Predrag Mali, brat gradonačelnika, bio je godinama u vezi sa Anom Brnabić, pijanicom i propalicom, koja je volela društvo, provod i laku paru. Radila je kao direktor u firmi Kori Udovički. Predrag je naterao Anu da svedoči protiv Kori Udovički.

Nakon raskida njihove veze, Ana se prolezbejisala i prekinula svaki seksualni odnos sa muškarcima.

Izbor Ane Brnabić za premijera je delo Andreja Vučić i Predraga Malog, jer izborom ove lezbejke Vučić osigurava podršku gey lobija, a ona, i onako, ni o čemu neće da odlučuje.

Andrej je planirao da Siniša Mali bude potpredsednik Vlade Srbije, ali je Aleksandar želeo da on lično nastavi da rukovodi Vladom, a da Siniša kontroliše Beograd i pelješi ga.

Ekonomski fakultet u Beogradu je odbio njegovu doktorsku tezu, ali prihvatio je Fakultet organizacionih nauka. Uhvaćen u plagijatu, umesto da bude izveden pred sud, javio se Aleksandar Vučić tvrdnjom da je on lično pročitao njegov doktorat, kao i doktorat Nebojše Stefanovića, i da je sve u redu.

Dokaze da je Siniša Mali vlasnik većeg broja stanova u mondenskom letovalištu u Bugarskoj opravdao je takođe Aleksandar V. On je osudio sudsko nasilje Siniše nad svojom bivšom ženom Marijom i otimanje njihovo troje dece. Samo na rečima.

Siniša Mali još stoji. Pljačka i dalje Beograd, njegov kabinet je njegov harem, u njemu je njegova Hurem, Ibrahim paša, dadilje... koje sve plaća budžet Beograda.

Ko će spustiti Malog na zemlju i odvesti ga u Bačvansku 14? On će, po svemu sudeći, završiti zajedno sa braćom (po materi) Vučić. Njihov smrad daleko se oseća. Čak do Vašingtona.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane