Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Kako je šizofreni Vučić deklasirao vojsku i policiju

Golaći Ljubiše Dikovića

Hašim Tači, veliki poslovni partner Aleksandra Vučića, sina Fahri Musliu, izjavio je da će do kraja godine biti formirana Vojska Kosova, uz pomoć kvislinga sa Srpske liste. A srpska vojska je u nestajanju. Gola, bosa, gladna, žedna i nenaoružana. Nijedan od Migova ne leti, tenkovi ne mogu da se pokrenu, nisu remontovani, svo naoružanje namenske industrije Vođa prodaje Arapima. Ni policija nije u boljem stanju. Na koga to onda računa srpski predsednik da će ga braniti od građana koji su u nestajanju. Na samrti od gladi i bede.

major Goran Mitrović

Golaći Zeke Buljubaše su zaustavili Turke na Mišaru, na Dublju... ''Polećeše dva vrana gavrana, sa Mišara polja širokoga, i od Šapca grada bijeloga...'' da oglase pobedu.

U boju sa Turcima slabo naoružani hajduci su sa ustanicima, seljacima, nošeni silnom željom da se oslobode jarma, porazili Turke i najavili napad na imperiju.

Nošen izdajničkim porivom, šizofreni peder Aleksandar Vučić je za pet godina vladavine promenio pet ministara odbrane. Samo je načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general-gnjida Ljubiša Diković na čelu oružanih snaga koje su spale na nivo borca Zeke Buljubaše. Ali sve armije sveta, pa i afrička plemena, imaju moderno naoružanje.

Sa platom od 300 evra srpski vojnici i podoficiri moraju da iz džepa plaćaju dolazak na posao prevozom, da se hrane o svom trošku, dok satima vežbaju na poligonima, da kupuju toalet papir, sapun za pranje posle valjanja po blatu, da sami peru i održavaju o svom trošku uniformu!

S druge strane, Vučićev kartel izvozi naoružanje koje proizvede namenska industrija, prodaju ga Arapima i Islamskoj državi, perući novac preko SDPR-a Jugoimport.

Sablasno deluje danas srpska vojska. Na Batajnici nijedan Mig 29 nije sposoban da poleti. Rusija čeka da vidi kuda ide šizofreni Vučić, pa da Srbiji isporuči šest remontovanih Migova 29.

Podivljali sin Fahri Musliua iz petnih žila se trudi da što pre prizna Kosovo, da opravda prijem stotinu miliona dolara i evra koje je dobio od albanskog narko kartela. Pa da zbriše iz zemlje.

Vučić je smrtno uplašen blokadom računa u inostranim bankama, čak i kod njegovih velikih prijatelja Arapa.

Glad tera Srbe na pobunu, na ustanak.

Ko će da brani Vođu i njegov zločinački kartel?

Srpska policija je obesparena, nenaoružana, neobučena, bezvoljna.

Svakog dana hiljade policajaca stopiraju da se vrate s posla. Bez stana su i putuju do Šapca, Pančeva, Vršca, Sremske Mitrovice. Stoje satima u punim autobusima za Jagodinu, Požarevac...

Srbija ima tri puta više policajaca nego vojnika!

Uprava za obezbeđenje MUP-a Srbije broji preko 1.500 policajaca, koji obezbeđuju ''štićene ličnosti'' ! U pravnim državama ''štićene ličnosti'' su predsednik Vlade, predsednik države, ministar odbrane i policije.

Srpski predsednik je odlučio po svom ćefu da policija čuva, danonoćno, preko 5.000 njegovih miljenika! Malo je poznato da bivšu ministarsku pravde Snežanu Malović, obezbeđuje 30 policajaca, da i dalje ima na raspolaganju rezidencijalnu vilu. Rešenje o statusu ''štićena ličnost'' donosi ministar policije. Vrši se bezbednosna procena ugroženosti lica, njegov raniji život, društveni status i procenjuje se zlo koje mu preti.

Svaki funkcioner Srpske napredne stranke, ili njegove koalicije, ima policijsku pratnju. Voze se službenim kolima, pod rotacijom, pretresaju se lica koja su štićenoj ličnosti sumnjiva, ulaze u kafane i restorane kao nasilnici. Skoro svaki direktor javnog preduzeća ima mnogobrojnu telesnu gardu. Gradonačelnici i stranački funkcioneri po unutrašnjosti Srbije su, isto, ''štićene ličnosti''. Policija ih čuva dok banče, dok prave bahanalije i ugovaraju špekulativne poslove.

Osim policajaca iz Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije ustrojena je i Jedinica za zaštitu svedoka-saradnika i zaštićenih svedoka. Obezbeđenje pruža i brigada policije sa Banovog Brda, Odredi žandarmerije stacionirani u Nišu, Kraljevu, Beogradu i Novom Sadu, kao i interventne jedinice pri policijskim upravama u unutrašnjosti. Posebno važne ličnosti čuvaju pripadnici BIA i Vojne formacije ''Kobre''.

Srbija je jedina zemlja na svetu gde mafijaški kartel Aleksandra Vučića čuva nekoliko hiljada policajaca. Umesto sudskih stražara.

Ipak, Vučić misli da će opet prevariti građane, vojnike, penzionere i policiju.

Obećava povišice. Od januara sledeće godine! Ne lipši magarče do zelene trave. Penzionerima nudi ''pomoć'' od 6 hiljada dinara, vojnicima, policajcima i službenicima BIA povišicu od 5 odsto. pa se ograđuje, preko ministra finansija, da će povišice biti, ako MMF odobri. A para u budžetu, inače, nema. Prazan je. Čak i AV priznaje da je prihod u budžetu nešto manji od očekivanog, pominje sušu, nerodnu godinu, svetske prilike i neprilike, prispele rate kredita koje treba vratiti.

Masovni protesti su u najavi. Ili on, ili mi.

Na koga Vođa računa da ga podrži? Na policajce koji su životno ugroženi kao i ostali građani. Na vojnike, podoficire i oficire koji su takođe gladni. Zar iko veruje u njegove laži da će ''uskoro biti izgrađeno 30.000 stanova za oficire, podoficire, policajce i službenike BIA". Da ih useli u sablasne kule ''Beograda na vodi''?

Sasvim je moguće da gnjida kakav je načelnik generalštaba Ljubiša Diković izda naređenje vojnim formacijama da izađu na ulice i prihvate uličnu borbu protiv građana. Ali, nemoguće je da vojnik koji pre izlaska na ulicu treba da plati doručak, ako ima novca, i sam gladan puca na sugrađane. Koga on to štiti?

Vojno bezbednosna agencija sprovodi nasilje nad oficirima, terajući ih da bez plate čuvaju one koji su ih opljačkali, od onih koji su opljačkani.

Opštim ustankom građani moraju da se oslobode i vojnog vrha i izvedu ga pred sud, u javnom sudskom procesu.

Izveštaji VBA navode da postoji osnovana sumnja da elitne jedinice Vojske Srbije, kao što je jedinica iz Pančeva, hoće da stanu na stranu demonstranata.

Vojni i policijski sindikati su zakazali protest 6. oktobra, koji nameravaju da radikalizuju. Vučićev kartel nema para ni za penzije, ni za bilo kakvo povećanje plata. Vođa računa da će lažima prevariti i vojsku i policiju i penzionere i sindikate. Ali, u laži su kratke noge. Šizofrenom Vučiću više niko ne veruje.

Oterajmo ga!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane