Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Povodom vesti da je Vučićeva kamarila kriva za blokadu para u Rijadu

Arapi kadriraju na Banjici

Nakon što je u Magazinu Tabloid objavljena vest da je po nalogu federalne Agencije za sprečavanje pranja novca iz Vašingtona u jednoj banci u Rijadu zamrznuto do daljnjeg 7 milijardi evra, od kojih je jedna Aleksandra Vučića, pola milijarde srpskog državljanina Muhameda Dahlana a ostale domaćih biznismena, usledila je vest o hapšenju 11 prinčeva, četiri ministra i nekoliko bivših ministara Saudijske Arabije, zbog ''korupcije''. Vučiću se i dalje tresu gaće, Dahlan je u zidinama vile u Lackovićevoj ulici na Dedinju. Predsednik Tramp je iz Azije poručio da nijedan diktator u Evropi neće ostati nekažnjen i da će svi biti privedeni pravdi.

potpukovnik Goran Mitrović

Bezbednosni sistem Srbije je uništen. BIA je klinički mrtva. Agencijom rukovode kriminalci i strani doušnici. Podaci se svakodnevno prekrajaju i prilagođavaju političkim i mafijaškim potrebama. Većina radnika BIA je iz razloga lične bezbednosti prinuđena da pravi nezavisne operativne fondove za neka druga vremena, željno iščekujući kada će doći trenutak da se izdajnici i kriminalci koji vode BIA pohapse i osude za svo zlo koje su naneli Srbiji i Agenciji. Ispravna je ocena kako domaćih tako i stranih stručnjaka - BIA je nesposobna da zaštiti samo sebe, a kamoli državu. Mada, ruku na srce, BIA je pokazala zavidan kapacitet da rešava probleme koje je sama i napravila, predstavljajući ih kao vrh operativnih akcija !Jedan od glavnih kadrovika u BIA je Arapin.

Adham Abu Madalala je sin ubijenog palestinskog policajca. Familija se preselila u Kairo dok je bio još dete. Brigu o njegovom školovanju je preuzeo Abu Nidal čiji je bio stipendista tokom pohađanja srednje škole u Rusiji. Po završetku školovanja dolazi u Beograd i upisuje političke nauke. U Beogradu ga je prihvatio profesor Jovan Marjanović, koji ga je i materijalno pomagao. Bio je saradnik Uprave za strance beogradske policije.

Priključio se Dahlanovim omladincima, kada počinje i njegov uspon. Dahlan ga je zaposlio u MIP Palestine. Jedno vreme je bio zadužen za bezbednost, a kasnije postaje prvi sekretar ambasade Palestine u Beogradu. Ima, kao i Dahlan, i srpsko državljanstvo.

Muljao je sa bivšim direktorom Atlas Banke, Kneževićem, koji posle preuzimanja Atlas Banke od strane Pireus Banke odlazi u Crnu Goru. Cigare su išle i na Bliski istok. Dahlan je imao jake veze u Deutsche Telekom-u. Dahlan je doveo i Martina Šlafa, zajedno sa Nenadom Đorđevićm, bivšim JUL-ovcem i biznismenom. Aktivno je pripremao trovanje Arafata, sa Dahlanom i Abu Mazenom

Humanitarni fondovi su pokradeni uz pomoć Abu Mazena, Arafatovog finansijskog savetnika, koji ga je napustio par meseci pre Arafatove smrti. Sada je Abu Mazen suvlasnik Elektrodistribucije Egipta i mobilne telefonije Jordana. Abu Mazen je bliski prijatelj Nenada Đorđevića. Dahlana i AV je povezao Mlađan Dinkić, koji je sa Martinom Šlafom, Đukanovićem i Dahlanom prao pare kroz mobilnu telefoniju u Montenegru, o čemu je pisao i Domagoj Margetić u svojim knjigama. U celom poslu je učestvovao i Abu Mazen.

Sada su Mazen i Dahlan u zavadi oko novca. Abu Mazen je dolazio u Srbiju više puta. Sada je između Jordana i Egipta. U sudskom arbitražnom procesu u Parizu je sa Dahlanovom građevinskom firmom.

Mohamed Dahlan je nekada tesno poslovno sarađivao sa Mahmudom Abasom predsednikom Palestine, iako su oduvek bili politički rivali. Do konačnog razlaza njih dvojice došlo je kada su im se sukobili finansijski interesi, pa je Dahlan 2010. godine morao da napusti Palestinu i da utočište nađe u Abu Dabiju, a kasnije u Beogradu.

Problem sa kojim se suočava Mosad u vezi privođenja pravdi Dahlana jeste taj da je on humanitarne fondove namenjene Palestincima pljačkao u dosluhu sa Mosadom koji je na ovaj način finansijski nagrađivao sve svoje saradnike na palestinskoj strani. Dahlan bi, ako mu sude, sa sobom mogao da povuče i mnoge druge.

Jedan od urednika izraelskih novina "Harec" Cvi Barel letos je objavio kako Mosad planira da na mesto predsednika Gaze dovede Mohameda Dahlana, koji bi tako dodatno oslabio Abasa, čija bi se vlast ograničila na delove Zapadne obale. U perspektivi, smatra Barel, Dahlan bi uz podršku Mosada na mestu predsednika Palestine zamenio Abasa. U ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da kaže kakvi su odnosi između Abasa i Dahlana. Sa jedne strane njih vezuje zajedničko potkradanje humanitarnih fondova, ali ih sa druge strane razdvajaju političke ambicije.

Treći značajni igrač koji bi mogao da pomrsi Mosadove planove je Saleh Al Aruri, vođa vojnog krila Hamasa, glavnog konkurenta Abasovom Fatahu. Uz konstataciju kako je Dahlan izbačen iz Fataha Al Aruri zaključuje da više ne postoje prepreke da se sa njim sarađuje.

Al Aruri je poznat po svojim terorističkim akcijama protiv Izraela i kao značajan finansijer islamističkih pokreta. Do ovog leta je živeo u azilu u Kataru. Kako izveštavaju dobro obavešteni arapski krugovi, on je već stupio u kontakt sa Dahlanom tražeći preko njega mogućnost da utočište nađe na Balkanu.

Adham je nakon 400. broja Magazina Tabloid sazvao hitan sastanak sa bezbednjacima i teško ih ukorio (naribao ih je najbrutalnije, kao školarce) što podaci cure i što to ne umeju da spreče, navodeći da se nanosi ogromna šteta poslovima. Za platu od 6.000 evra kod njega je glavni opertivac Miša Milićević, penzionisani direktor BIA. Adham ima kompaniju koja pruža usluga zaštite Mohamedu Dahalanu i drugim arapskim parajlijama.

Miša je odmah kontaktirao Jovu Drobnjakovića, Todorova i ostale koju su na platnom spisku Adhama, da kako znaju i umeju reše problem sa Magazinom Tabloid.

Na platnom spisku Adhama nalazi se i načelnik uprave za međunarodnu saradnju u BIA, koji se takođe aktivno uključio u rešavanje problema. Plaća i Branka Čovića, a i nekoliko nižih službenika BIA. Redovno podmićuje sve radnike BIA sa kojima dolazi u kontakt sa skupim telefonima (Ajfon i od po 1.200 evra). Redovno je plaćao i bivše načelnike Bobića i Mićića.

Adham već godinama bukvalno kadruje u BIA i ovaj protivprirodni, nenormalni odnos, između stranog operativca i naših i operativaca BIA kulminirao je za vreme direktorovanja Aleksandra Đorđevića, koji je Adhamu u ruke predao kompletan dosije koji je o njemu vodila služba (RDB a kasnije i BIA) od kada je postavljen na mesto predstavnika PLO službe u Beogradu.

Miša Milićević i njegova ekipa su za potrebe Adhama i njegovog šefa Dahlana uradili veliki broj operativnih provera u zemlji i inostranstvu, poslovnih partnera ali i za druge potrebe primenjivali su sve raspoložive tehničke mere BIA po Adhamovom zahtevu. Angažovali su se i na planu provere poslovnih saradnika, oko prodaje srpske imovine za potrebe Arapa.

Poslove sa Arapima uspešno je ''pokrila" čak i Đorđevićeva pomoćnica za logistiku Radmila Selaković, zvana Rada porcelanka. Rada za potrebe svojih mafijaških šefova konstantno prikuplja podatke lične prirode o šefovima BIA, njihovim kriminalnim aktivnostima, tračevima u BIA, ali i o aktivnostima Arapa u Srbiji.

Podatke (koje čuva u svom računaru) redovno su joj (u vreme velike ljubavi) dostavljali Ivan Todorov, Jovan Drobnjaković, Zoran Stanić Zis i drugi, ali joj je posebno bio koristan njen "prijatelj", šef ispostave BIA na aerodromu Beograd, Zoran Reljić. Reljić je podatke o aktivnostima Arapa uredno dostavljao Radi (kad dolaze, ko ih dočekuje, šta unose i iznose iz zemlje uz asistenciju BIA, šta tajno pričaju u VIP salonima, šta se prenosi iz aviona u avion bez nadzora...). Radi su bili posebno interesantni Reljićevi izveštaji o podaničkom ulizivanju funkcionera BIA (Todorov, Jova, Vojin Milojević-i ostali) kada postrojeni u liniju dočekuju Arape na aerodromu "u stavu mirno".

Svi ovi podaci (obogaćeni video materijalima) su sada u rukama nekih kriminalnih grupa iz Srbije, ali i iz inostranstva. Deo podataka je tokom šest, godina, selektivno plasiran i u štampi (domaćoj i stranoj). Veći deo je sklonila kod ćerke u SAD, gde namerava uskoro da pobegne. Za svoje "zasluge" Reljića je nagradila novim automobilom marke "Škoda", koju mu je kupila mimo svih procedura nabavke u BIA, baš kao što je to učinila i sa skupocenim vozilom sa kojim je Jovan Drobnjaković pokušao da ubije službenicu MIP-a u insceniranoj saobraćajnoj nesreći.

Aleksandru i Andreju Vučiću zamrznuti su računi u Kini, i u nekim bankama u Evropi. Za svim ostalim računima se intenzivno traga. Nisu samo Vučići u paničnom strahu. I bogati Arapi su.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane