Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Prazne glave i punih džepova: bivša "mis dekoltea" iz Kruševca, uz pomoć Aleksandra Vučića do plate od 200.000 dinara

Sisotres u Telekomu

Umirući diktator Aleksandar Vučić, ruga se punih šest godina u lice milionima mučenika u Srbiji koji ne znaju kad su pojeli pristojan ručak. U međuvremenu, on i njegova stranačka mafija, zaposlili su armiju svojih kurtizana, lopova i kriminalaca u javnim i tajnim preduzećima. Jedna od tipičnih "uzoraka" iz ovog zastrašujućeg vrta je i izvesna Hristina Jančetović, zaposlena u "Telekomu", sa kancelarijom i titulom, sa sisama i platom od 200.000 dinara.

A, sve je počelo kad je 14. marta 2012. godine, dnevni list Kurir objavio tekst pod naslovom "Seksi Hristina kod Tome i Vučića", garniran fotografijama razgolićene gospođice Jančetović, koja je tada imala samo 21 godinu. Ubrzo, nakon što je pokazala "atribute" i šta sve može pred kamerama i u krevetu, našla se u "Telekomu", u direkciji za ljudske resurse, sa titulom: "Saradnik za podršku razvoju korporativne kulture i upravljanja promenama"

Ovakvo radno mesto sa ovakvim opisom, teško da neko drugi ima u Srbiji, ali, "seksi Hristina" je samopregornim širenjem svojih mogućnosti, zadovoljila svačije kriterijume.

U svom tekstu od 14. marta 2012, Kurir piše: "...'Mis dekoltea', Hristina Jančetović, postala član Srpske napredne stranke. Atraktivna Kruševljanka želi da uz Tomu Nikolića i Aleksandra Vučića menja Srbiju. Hristina Jančetović (21), aktuelna srpska "Mis dekoltea" biće jedan od aduta u predizbornoj kampanji Srpske napredne stranke. Atraktivna Kruševljanka kaže da se učlanila u SNS jer želi da uz Tomu Nikolića i Aleksandra Vučića 'menja Srbiju':

- Mladost i iskustvo, to je najbolja kombinacija. I dalje se bavim manekenstvom i ponosna sam na fotografije koje sam objavila. Osim toga, nemam samo fizičke adute, nego sam i osoba od autoriteta, pa se nadam da ću privući još glasova za stranku kojoj pripadam. Za početak bih volela da budem poslanik, otkriva za Kurir nova Tomina i Vučićeva uzdanica..."

Nešto ranije, dnevni list Alo je primetio Hristinu Jančetović, pa je tim povodom pisao: "...Atraktivna Hristina voli da bude u centru pažnje, pa joj je prisustvo velikog broja uglednih ličnosti iz sveta politike i estrade verovatno bilo podstrek da svoje mezimice obujmi rukama, te da isturi bradavice! S obzirom na to da je sa zadovoljstvom pozirala našem fotografu, verovatno je da Hristinine 'ratkapne' nisu slučajno izletele iz tesne majice; uostalom, od najlepšeg srpskog dekoltea za 2011. sigurno se ne očekuje sramežljivost!"

Treba biti pošten pa reći: ona je jedna od retkih u Srpskoj naprednoj stranci koja nije gej! I to joj treba priznati.

Od 2012. godine, dakle od trenutka kad su se vlasti dokopali Vučić, Nikolić i njihova radikalska družina, nije se znalo šta im je preče. I gde će pre. Radilo se danonoćno. Ždrali su, lokali, kurvali se, ali, pre svega, surovo pljačkali državu. Nije nepoznato da je službeni podvodač svakog dana donosio Tomislavu Nikoliću kataloge sa takozvanim eskort devojkama ("poslovna pratnja"), a da je Vučić raspoređivao svoje pedere i biseksualce na najistaknutije državne funkcije, da su sva ministarstva napunili kriminalcima, secikesama i radodajkama. Dešavalo se da poneka prodavačica ljubavi zaluta u skupštinskim hodnicima, pa je jednom osvanuo naslov: "Prostitutka u Skupštini" (a, ima ih 250!).

Mlada grešnica Hristina, postala je ljubimica. Platu u naprednjačkom haremu od 200.000 dinara milioni opljačkanih građana Srbije mogu samo da sanjaju. Obrazovanje gospođice Hristine je svedeno na veštinu lakih pokreta rukom i jezikom. Sise je već dovoljno puta pokazala. A, mozak joj za uspeh u životu nije ni trebao. Uostalom, nije ni vođa bolji. Njemu glava služi samo za šišanje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane