Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo iz Lazarevca: kako je Osnovna škola "Knez Lazar" pretvorena u privatno preduzeće

Poluobrazovani poluproizvod

...

Ovim putem se obraćamo Vama u nadi da ćete objaviti ovaj tekst jer ste ostali još samo Vi koji se borite za pravdu u našoj zemlji. Naime, reč je o O.Š. ,,Knez Lazar" u Lazarevcu (Branka Radičevića 27 a, Lazarevac) i direktorki Slavici Sunajko. Ova žena ostaje na svom položaju više od deset godina iako su se menjale političke stranke na lokalu. Ona je po osnovnoj vokaciji učiteljica, ne baš cenjena, ali joj mahinacije idu od ruke. Na položaju direktorke se ušuškala i od škole napravila svoje privatno vlasništvo. Otpušta i zapošljava koga ona hoće, nije čak bitno ni da li neko ima validnu diplomu. Javna je tajna da radna mesta koštaju ili da se čuvaju pojedincima sa političkom pozadinom.

Slavica Sunajko se od početka svog ,,gazdovanja" okružila određenom grupom svojih ljubimaca i tako sprovodi višegodišnji teror nad nastavnicima koji imaju integritet. Tu odabranu grupu čine nekoliko poluobrazovanih nastavnika i nekoliko spremačica. To su poltroni koji su spremni na sve, pa čak i da cinkare svoje kolege. Dok druge postrojava i viče na njih, ovi pojedinci su zaštićeni iako postoje primedbe na njihov rad. Ne prisustvuju časovima, koriste telefone za vreme časa, a o njihovoj stručnosti da ne govorim. Ona je školu izolovala, nije spremna na saradnju sa kolegama, roditeljima ili drugim državnim institucijama. Navodno sa decom pokušava da uspostavi dobar odnos putem društvene mreže Facebook, ali to je sve samo privid.

Razne mahinacije koje sprovodi pokriva fingiranjem zvaničnih papira uz pomoć pravnice i drugih saradnika, pravdajući se da poštuje zakon. Zakon nije isti za sve, a posebno za nju. Osnovno pravilo koje krši je zakon o zabrani pušenja, pa tako njena kancelarija liči na pušnicu, ali zaposleni nemaju kome da se požale. Međutim, ovo nije ništa naspram činjenice da je zaposlila Kseniju Nenadović, studentkinju Učiteljskog fakulteta, ćerku zaposlene Marijane Nenadović (nastavnica tehničkog obrazovanja, pripadnica gore pomenute grupe sa veoma sumnjivom diplomom).

Zakon dozvoljava da se zaposle samo studenti u slučaju deficitarnog zanimanja, a složićete se da diplomiranih učiteljica ima mnogo na birou za nezaposlene. Ipak, nisu svi isti, jer je Ksenija Nenadović članica SPS-a, pa je čak bila i na bilbordima te stranke. Pozivaju se na kumove sudije, lokalne političare iz SNS-a i SPS-a a ne beže od toga da kolegama smeštaju afere koje se brzo prošire po gradu. Nije im bitno da sačuvaju ugled škole, već samo svoje pozicije.

Lazarevac je poznat po malverzacijama u rudarskom basenu ,,Kolubara", ali vreme je i da se progovori o zloupotrebama položaja i u drugim institucijama. Sve ovo će biti dostavljeno i prosvetnoj inspekciji. Osim ovoga navedenog biće tu joč mnogo prljavština koje će izaći na videlo.

podeli ovaj članak:

Natrag