Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Može li Hrvatski narod doskočiti državnoj mafiji-paradržavi?

U zaklonu, po izbornom zakonu

Kriminalne grupe koje su zaposjele HR institucije predstavljaju je pred svijetom kao demokratsko izabrana vlast...Kao takva vlast, kriminalci su svoj izbor doslovno shvatili pa na sto načina pljačkaju državu i narod. Svo vrijeme "demokratski" izabranog mandata, država koja to zapravo nije, već se radi o paradržavi, razmišlja samo o dvije stvari: kako ostati na vlasti i bez ikakvih posljedica sa te pozicije nastaviti krasti, zaključuje Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Nekada su imali jednopartijski sustav koji im je omogućio stalnu poziciju vlasti a danas također imaju sistem koji je lopovski sustav koji sistem lopove temeljem zakona također vječito drži na poziciji vlasti. Zato su lopovi poput svojih komunističkih predaka skrojili i zakone koji im omogućuju vječnu poziciju na najvišim državničkim pozicijama.

Tim činom su zapravo udarili temelje jednopartijskom sistemu ili paradržavi u kojoj oni izigravaju državnike. Paradržavi nije bitno da li će na izborima pobjedi tzv. stranka HDZ ili SDP. Ionako se radi o istom lopovskom mentalitetu jednih i drugih. Bitno je da nitko drugi ne priđe blizu režimsko-vladajućoj podijeli kolača nakon "demokratskih" izbora. S druge strane je paradržava pod prismotrom javnosti, naročito međunarodne sigurnosne javnosti i pazi da se njihove krađe i kriminalne radnje što manje vide i o njima što manje javno priča.

Međutim, to im u zadnje vrijeme ne uspijeva. Cijela zajednica to zna i kroz slučajeve "prodaje" INE, Todorića i njegovog Agrokora te, njegova kopileta a sadašnjeg tzv. ministra financija Republike Hrvatske Zdravka Marića. Ili, pak, kroz slučaj ratnog kriminalca generala veterana HR vojske Ivana Čermaka ili kroz "pakiranu" hašku presudu "Bosanskoj šestorki" o sudjelovanju RH u zajedničkom zločinackom pothvatu za vrijeme rata u BiH. HR režim strogo čuva činjenice da njihove pljačke vlastita naroda uvijek budu "Temeljem zakona" ili bar na marginama dnevnih događanja. Pošto HR vlast-režim svoje korijene vuče od terorističko-banditske kom-partije, metode održavanja na poziciji su gotovo identične kao u njihovih predaka.

Nekada je pokrivač za krađu i svekoliku otimačinu bila kom-partija ili Beograd, dočim se danas nasljednici bivšeg režima pokrivaju demokratskim plaštom. U tom duhu su donijeli i zakone pa sve djeluje kako u RH vlada pravna država. Gotovo je nemoguće stoga takvu paradržavnu vlast detronizirati.

Izborni zakon je temelj na kojemu počiva hrvatska lopovska garnitura koja je i taj zakon donijela od nastanka neovisne republike Hrvatske...Međunarodnoj zajednici, a poglavito Europskoj uniji, to odgovara. Zato na oba oka žmire i okreću glavu na činjenicu kako je HR vlast donijela zakone i uvela sustav pljačke vlastita naroda. Temeljem zakona, dakako.

Primjerice, zbog neplaćanja režija, državljanin ove zemlje može ostati bez svojeg doma. Naime, sustav paradržave Republike Hrvatske ima zakone po kojima neplatiše režija jednostavno deložira iz vlastita stana ako ne mogu više plaćati režije. Bilo je i slučajeva kada neplatiše režimske televizijske pristojbe ostadoše bez krova nad glavom jer su ovrhovoditelji uz pratnju specijalaca ukućane izbacili na cestu i zaposjeli DOM-nekretninu u kojoj je nesretnik gledao a nije plaćao TV pretplatu. Tako danas u Republici Hrvatskoj imate oko 230 tisuća "RHlokiranih" građana. Svi oni ovise o HR paradržavnom mentalnom sklopu koji ništa napredniji nije od 1945. godine do danas.

Da, u Hrvatskoj je na snazi sustav ucijena ucijenjivača. Radi se o notornim kriminalcima na pozicijama premijera, predsjednika države ili sabora, koji čine jednu zločinačku organizaciju. Ali i oni su također ucijenjeni od strane međunarodne zajednice. Stoga i naši najviši državni kriminalci izvršavaju apsolutno sve zahtijeve koje pred njih stavlja primjerice Europska unija. Tu cijenu državni lopovi uredno plaćaju ucjenjivačima. Zbog takvog začaranog kruga nam država sve više stagnira i propada a narod iz takve države masovno bježi...Podsjećam, RH je uprkos neispunjavanja osnovnih kriterija primljena u punopravno članstvo EU-a...

Naši režimski kriminalci su izmislili novi zakon o referendumu koji je poslužio samo za glasanje o HR pristupanju Europskoj uniji. Nakon toga su kriterije za raspisivanje bilo kojeg referenduma toliko pooštrili da je teško ispuniti kriterije po kojima bi se u HR mogao raspisati bilo koji referendum...To se radi sa ciljem da lopovski režim, narod-biračko tijelo, što dalje odmakne od dnevnih političkih događanja i sakrivanja krađa i kradljivaca. Zar primjer Agrokora te Ivice Todorića ne pokazuju u kolikoj mjeri se pojedinac i paradržava mogu ispreplitati i nagrizati nacionalne interese Republike Hrvatske?!

Cilj paradržave je udaljiti narod od mogućnosti da izravno kreira političku scenu koja narodu najviše odgovara. U ovom trenutku se u Hrvatskoj pokreće građanska inicijativa za raspisivanje referenduma i promjenu Izbornog zakona. Takve promjene su nužnost ako država Hrvatska ne želi propasti pod neprikosnovenom čizmom lopovskog režima koji je gazi od njenog osamostaljenja. Interesantne i opće korisne su namjere ove inicijative za promjenu Izbornog zakona koji zakon režim nikako ne želi mijenjati. Niti pod cijenu eventualnog izbijanja eskalacija i provokacija vladajućeg paradržavnog režima ako dođe do referenduma. Koji su osnovni motivi Građanske inicijative za prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma o promjeni izbornog zakona? Prvo, birači će moći glasovati koristeći tri preferencijska glasa bez praga. Na taj način povećat će se neposrednost i sloboda odlučivanja birača o njihovim predstavnicima u Saboru.

Poredak kandidata na listi koji će ući u Sabor odredit će broj preferencijskih glasova, a ne mjesto na listi na koje ih je stavio šef stranke. Isto tako, u Sabor više neće moći ući predstavnik neke političke stranke s 1,5% potpore birača, poput npr. HNS-a. Naime, za ulazak u Sabor više neće biti dovoljan dogovor dvaju šefova stranke - jer će broj preferencijskih glasova birača odrediti tko hoće, a tko neće ući u Hrvatski sabor. Drugo, povećat će se sudjelovanje birača na izborima uvođenjem dopisnog i elektroničkog glasovanja za hrvatske državljane u Hrvatskoj i izvan Hrvatske. I treće, predstavnici nacionalnih manjina neće moći odlučivati o Vladi niti proračunu RH. Jasno je stoga zašto sadašnji šef tzv. parlamenta Gordan Jandroković oštro napada ovu inicijativu.

Ne samo on već cijela HR paradržavna mašinerija. Jer, primjerice, tzv. politička stranka HNS koja je zaista marginalna po broju potpore birača a ogromna po broju državnih kriminalaca i kriminalki, zaista ne bi ušla u novi sastav Sabora. O raspadu moćnog vladajućeg državno-lopovskog HDZ-a da i ne govorim. O terorističkoj organizaciji SDP, koja je pod vodstvom Ivice Račana organizirala i sudjelovala u likvidaciji jednog premijera ne treba trošiti riječi na koji bi način skončala ta zločinačka organizacija, koja inače figurira kao najveća HR oporbena tzv. politička stranka.

Da, jasno je da ova Inicijativa za cilj nema samo oslabiti sadašnju političko-lopovsku garnituru u Hrvatskoj već želi detronizirati državnu mafiju koja pljačka i Hrvatsku ali je počela pljačkati izvan Hrvatske također. Stoga se očekuje i potpora međunarodne sigurnosne kao i šire političko-demokratske zajednice da podupru ovu građansku inicijativu, a poglavito rezultate referenduma za koji potpise upravo prikuplja ova građanska inicijativa.

Teško je zadovoljiti kriterije koji su propisani kako bi se referendum uopće i održao. Zato se u prikupljanju potpisa za ovaj ključni referendum trebaju angažirati svi resursi kojima je stalo do opstanka Republike Hrvatske. To se primarno odnosi na potporu Crkve.

Ne samo katoličke već i pravoslavne i svih crkvenih zajednica u RH. Naime, vjernici tih zajednica su najveće žrtve lopovske organizacije koja sebe nazive legitimnom vlasti u RH. Poznato je također kako crkvene zajednice konzumiraju dio novaca iz proračuna RH koji proračun kontroliraju državni lopovi. Crkva će se stoga naći u velikim nedoumicama. Državna mafija joj može zatvoriti pipu i dotok novaca iz proračuna. Međutim, ako je Crkvi doista stalo do Hrvatske i hrvatskog naroda tada treba također pokazati i dokazati kako joj proračunski novac nije važniji od njihovih vjernika koji su žrtve jednog lopovskog i svekoliko štetnog režima po državu i hrvatski narod.

Samo u tom slučaju će ova vrijedna i po opstanak države građanska inicijativa promijeniti izborni zakon i dati priliku jednoj totalitarnoj državi da odškrine prozor kako bi u nju počeo dolaziti dašak nasušno potrebite demokracije. U protivnom će mafija koja vlada Republikom Hrvatskom ugušiti svaku pomisao na nužnost promjena i normalnog života dostojna civilizacije kojoj pripadamo...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane