Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Bez promene

Milovan Brkić

U Beogradu je 2. septembra održana osnivačka skupština Saveza za Srbiju, sa programom od 30 tačaka. Govorilo je svih 10 osnivača Bio je to još jedan težak i crn dan za ovu eksperiment državu. Bolja vest je da među njima nije bilo Borisa Tadića.

Vučiću se bliži dan hapšenja i odlaska s vlasti njegovog kartela.

Potekle su mi suze. Tvrdo verujem da su govornici podmetnuti Srbima, da nas još razbijaju kao bugarsku skupštinu, da sa njima dođemo do samog gorkog kraja i da nestanemo.

Poznajem skoro sve govornike. Da je većina njih izvedena pred sudska veća, dobili bi preko dvesta godina robije.

Govorio je i Dragan Đilas koji je finansijer nekih od govornika. Nije pomenuo Vučića. Vučić njega ovih dana opisuje kao teškog kriminalaca. Dobro ga poznaje, sarađivali su, Đilas mu je punio džepove. A, Đilas o njemu ni reč. Da se ne zameri.

Živimo i stenjemo pod najgorom vrstom diktature, ali Đilas o diktatoru - ništa. Pa koga mi to, onda rušimo, koji sistem, koju mafiju?! Kojim sredstvima? U tih trideset tačka nema ni reči o stvaranju nezavisnog sudstva, tužilaštva i policije, osnivanjem nezavisnog tužilaštva za korupciju koje bi imalo svoju policiju, kao u Rumuniji. Ni sloboda medija se ne pominje. Sve je to direktna pretnja govornicima - osnivačima.

Kakvom nas to ekspertskom vladom zamalaćuju ove spodobe? Onom koju će njih deset izabrati, postavljajući ''eksperte'', kakve i Vučić postavlja!

Nova politika se vodi sa novim ljudima. Spontanost pobude građana mora da izbaci vođu. Tako je nastao Leh Valensa....

Zamenik mi kaže da moramo da zbijemo redove, ovi će nas satrti. Kaže, vadi brže njihova dosijea, da pokažemo ko će nas narednih godina tlačiti. Sa njima nema zajebancije. Oni kradu i ćute. A, naučili su se krasti, pa su onda i Vučićev kartel tome naučili i doveli ga na vlast. Malo su se preračunali, jer Vučić krade i viče. Na sve, na građane.

Srbija je opljačkana za nekoliko stotina milijardi evra. Zar će ovih 10 govornika vratiti državi opljačkane pare? Lustracija bi mogla početi od većine njih. Dok Vučića budu vodili na robiju, ili u ludnicu, vidim Đilasa kako ga grli i daje mu olovku da mu napiše račune, da njegove pare sada budu u Đilasovim džepovima. Već vidim kako stotinu hiljada besnih građana opkoljava Vladu, izvodi ministre, a Đilas sa svojom kamarilom pije viski sa odlazećom elitom, tapšući ih po ramenu.

Na sve kritike koje im budemo upućivali, opisujući njihove ranije zločine, Đilasova ekipa će odmahivati rukom - nećemo na to odgovarati! Pa, kome ćete odgovarati mamu vam jebem!

Ako građani obore Vučića, o istom trošku treba pobiti i Đilasove ''ekspertski tim'', sa kojima je on sebi nabrao kao gradonačelnik milijardu evra. Zar koza da čuva kupus!

Koliko smo puta prevareni. Da dovodimo na vlast najgoru vrstu ološa i lopova. Nama su potrebne nezavisne institucije - nezavisni državni tužilac, koji ima odred policije koja radi po njegovim instrukcijama, nezavisne sudije koje odlučuju o optužnicama...

Naprednjaci su sve prodali. Najnovija je prodaja Bora, na čekanju su PKB, Komercijalna Banka, Azotara...

Znate li ''šta" su Kinezi kupili za 1,46 milijardi dolara? Overene geološke rudne rezerve iznose oko 1,38 milijardi tona rude i sadrže oko 5,1 milion tona bakra, 202 tone zlata i 1.477 tona srebra. Potvrđeni resursi, sa prosečnom godišnjom eksploatacijom 26 miliona tona rude, garantuju proizvodnju bakra u narednih 50 godina.

Da pojasnimo...Na dan 31.08.2018. godine, na svetskoj berzi važi cena formirana u martu i unca zlata košta 1.317 dolara...Samo rezerve zlata prodate u Boru vrede 8.546.437.290 dolara, ili, rečima 8 milijardi 546 miliona 437 hiljada 290 dolara! Bakar i srebro nisam računao! Posao veka po naprednjacima je posao za doživotnu robiju!

Da li će to sve Đilas, uz malu napojnicu, od stotinak miliona dolara, opravdati? Svakako!

Da li se sećate slobode štampe u vreme kada je vladao Boris Tadić i njegov gradonačelnik Beograda Dragan Đilas? Držali su medije pod stegom mnogo gore nego Milošević u svoje vreme. A, bez slobode medija i nezavisnih institucija Srbija se podići ne može.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane