Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kosjerić: pismo o teroru pravosudne mafije

Nezakonite osude, nezakonita hapšenja

......

Molimo Vas da objavite ovaj zahtev svetskoj i domaćoj javnosti, o sramnom bezvlašću koje se sprovodi u Republici Srbiji, od strane kriminalizovanog Prekršajnog suda Požega - Odeljenje Kosjerić i kriminalizovanog sudije Prekršajnog suda Požega - Odeljenje Kosjerić, odgovorne Vesne Kostić, koja kao rekorder u periodu od 10.10. 2012. do danas, jer je nezakonito donela osam falsifikovanih presuda, iako je svesna postojanja svoje krivice, i umišljaja o činjenju, nastavila sa vršenjem lažne overe i grubih falsifikata, ponavljajući nanovo svoju dokazanu krivicu.

Nadležni u Republici Srbiji nepravedno je i dalje drže na slobodi i ništa ne čine da sankcionišu, kriminalni rad Kostić Vesne.

Odgovorna vuče krivicu za uništenje tri lica i smrt preranu i nasilnu jedne osobe za koju institucionalno i sudski postoje saznanja, i prikrivena krivica ubistva od strane Kostić Vesne, zločinački udružene sa pripadnicima kriminalne Policijske stanice Kosjerić (koju i dalje predstavljaju kao državni organ); sa kojima se Kostić Vesna udružila u zločinačkom poduhvatu radi vršenja nasilja i terora u kriminalnu grupu 10.10. 2012. godine zajedno sa kriminalnim načelnikom Policijske stanice Kosjerić, okrivljenim Kolović Aleksandrom, komandirom Policijske stanice Kosjerić Rogović Milovanom i kriminalnom bandom koju su formirali, pored vršenja nasilja i terora, i za prikrivanja zločinačkog rada, gde odgovorna lica se odaju lažnom podnošenju, davanju lažnog iskaza i podmetanju dokaza o krivici, osobama prema kojima vrše nasilje.

U taj spektar zla i državnog terora, uključuju se i kriminalizovani zamenik javnog tužioca Požega Aleksandar Đorđević i veštak Doma zdravlja Požega Aleksandar (treći) Antonijević sa svojim falsifikovanim aktima (KTO.br. 179/18 od 31.07.2018.) i zloupotrebe Osnovnog suda Požega (K-276/18 od 15.08.2018. godine) u političke svrhe.

Uz ranije falsifikovane isprave, zamenika tužioca OJT Požega 1. Marka Dimitrijevića i Slađana Grbića, koji su sakrili falsifikovanim aktima lice koje je nanelo teške telesne povrede nad dvojicom lica, koji su i najnovija meta, kriminalnog rada OJT Požega i njihovog zlonamernog podnošenja o izmišljenoj krivici i kao dokaz zločina protiv čovečnosti, trideset-godina vođenje lažnih, falsifikovanih službenih beleški (o izmišljenoj krivici) kriminalizovanih pripadnika Policijske stanice Kosjerić, protiv dva lica, neosnovanim i izmišljenim navodima. Nezakonitim osudama, nezakonitim hapšenjima.

Samo za sebe govori, dokle ovakvo vođenje politike i zloupotrebe zakona i pravnih normi može da uništi ljudskih života.

(Imena autora poznata redakciji)

podeli ovaj članak:

Natrag