Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nova Crnja

Čime je vladajući režim potkupljivao Rome iz opštine Nova Crnja uoči izbora za Nacionalne savete

Bonovima do glasova

Magazin Tabloid dobio je pismo Antona Jovanovića, kandidata za listu Nacionalnog saveta Roma ispred liste "Respekt za Rome", u kome detaljno opisuje kako je predsednik opštine Nova Crnja Pera Milankov zajedno sa svojim službenicima, sistematski nagovarao Rome iz sela Radojevo, da glasaju za režimske kandidate i kako ih je vladajuća koalicija potkupljivala bonovima za hranu.

***

Poštovani, želeo bih da vas obavestim da se velika malverzacija vrši na na teritoriji opštine Nova Crnja. Tačnije 2.11. 2018. godine u selo Radojevo došla su tri opštinska radnika koja su se bavila lobiranjem među Romima, kako bi kako glasali 4.11. 2018. godine za njihovog kandidata, pod rednim brojem 1., tj. za pokrajinsku poslanicu Jelenu Jovanović. Toga dana su me meštani zvali i saopštili mi da se lobira po selu. Pošto sam i ja bio kandidat za NSRNM, na listi Respekt za Rome reagovao sam munjevitom brzinom i tražio sam ih po selu. Naišao sam na opštinski automobil kod jedne mlade Romkinje i čuo kako je nagovaraju da izađe na izbore 4. 11. 2018 godine, te kako joj obaćevaju da će dobiti šest bonova kako bi sa njima mogla da kupuje u prodavnici Gomex. Svaki bon je bio u iznosu po 1.000 dinara.

Tada sam ih pitao zašto to rade i da krše sve moguće zakone. Naravno, nisam dobio odgovor. Istog trenutka pitao sam mladu Romkinju šta su joj ponudili i koliko a ona je potvrdila da su joj ponudili šest bonova, samo da izađe na glasanje. Sve to možete videti na mom video snimku koji sam postavio na društvenim mrežama Fejsbuk, na ime Boban Saran. Do sada ima oko 800 hiljada pregleda.

4. 11. 2018. godine negde oko 6.30, došao je autobus u selo Radojevo i sakupio sve Rome kako bi u dogovoreno vreme išli da glasaju. Tada sam ja lično blokirao autobus i ušao sam u pun autobus i obratio se Romima da ni jedan glasač ne sme da glasa javno jer ću biti primoran da zatvorim biračko mesto.

Negde oko 7.30, po prijavi Predsednika Opštine Pere Milankova, prišla su mi dva policajca i saopštili mi da moram u stanici milicije. Naravno da sam bio uhapšen kako bi oni mirno mogli da kupe glasove ispred zgrade opštine, Srpska Crnja. U policijskoj stanici zadržali me do 10 časova i naravno da nije bilo ništa. Pustili su me uz opomenu da ne smem više da idem ispred biračkog mesta A, oni su tamo i dalje javno plaćali glasove sa tim bonovima koji su namenjeni socijalno ugroženim licima bez razlike na nacionalnost. To pripada svakom socijalno ugroženoj porodici, ali da bi dobili te bonove oni prethodno moraju da rade društveno korisne poslove. Dakle, nije njihova namena da njima neko kupuje glasove.

Podneo sam prijavu protiv službenika opštine i protiv predsednika Opštine Nova Crnja i u novosadskoj policiji, u odeljenju za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije. Uzgred, treba reći i da je jedan mladi rom Po imenu Saran Miodrag koji je išao u 6.30 na glasanje u Srpsku Crnju (pošto mi smo samo na tom mestu mogli da glasamo) bio iznenađen kad su mu rekli tada je njemu rečena da nije upisan u poseban birački spisak, i da zbog toga ne može da glasa u Srpskoj Crnji.

Negde oko 16.30 h, došao je Solić Dalibor i još jedna žena, izvesna Nevenka koja je radnik Mesne zajednice Radojevo i kolima odveli saran Miodraga da tamo glasa! I tamo je glasao. Dana 5. 11. 2018, negde oko 14 h sreo me taj Saran Miodrag u prodavnici u Radojevu i rekao mi šta se desilo gde sam ga ja lično snimao sa mojim mobilnim telefonon. Kada sam sve saopštio policiji oni su mi rekli da sakupim svedoke i da daju izjave u Zrenjaninu. Tako smo i učinili. Pet osoba su dale izjave da su dobili bonove od opštine pošto su mnogi bili zainteresovani za taj slučaj pozvali me iz Televizije N1 i njima sam dao izjavu. Tada su oni lično došli u selo Radojevo i uzeli još od jednog mladog Roma izjavu gde je on pred kamerom rekao da je glasao za kandidata broj jedan i da su opštinski radnici lobirali i da su svakog drugog dana dolazili tim povodom.

Ja sam lično insistirao da se sakupe mediji pres centru gde sam dao izjavu. Još jednom sam gostovao na RTV gde sam javno rekao šta su radile vodeće partije. Za sve što sam napisao posedujem video dokaz, audio snimak i prijave od strane policije koje mogu svakog trenutka da i vama pošaljem i sami se uverite.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane