Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Poručimo predsedniku SAD-a Donaldu Trampu, čiji prethonici su nam nametnuli diktaturu Aleksandra Vučića

Vodite ga!

Masovna poruka građana u demonstracijama mora se javno uputiti i američkoj administraciji i predsedniku Donaldu Trampu. "Vaši predhodnici su doveli na vlast šizofrenog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji nas je pokorio, umesto Vaših trupa, koji nas je opljačkao, oterao iz zemlje, učinio nas robovima koji rade za plate od kojih ne mogu ni da se prehrane, a robovlasnici su makar vodili računa o zdravlju i hrani svojih robova. Sve je to on nama činio, štiteći se kapom podrške predhodnih predsednika Sjedinjenih Država Bila Klintona i Baraka Obame i državne sekretarke Hilari Klinton. Na Vama je odgovornost gospodine Predsedniče da nas oslobodite dikatora kojeg su postavile Sjedinjene Države i koje su istorijski odgovorne što on i njegova banda još hodaju ovom napaćenom zemljom i predstavljaju pretnju ne samo građanima Srbije, već i bezbednosti u Evropi!'' Poručimo predsedniku Trampu - ''Vodite ga''

Milica Grabež

U Srbiju će, za dva meseca, na mesto zamenika ambadsadora Sjedinjenih Država, doputovati diplomata sa prezimenom Eskobar. On nije ni u kakvoj vezi sa pokojnim bosom medulinskog kartela Pablom Eskobarom, ali je već, u pripremnom periodu, obavešten o aktivnostiuma srpkog Eskobara, predsednika Aleksandra Vučića, njegovog brata Andreja i ostalih članova kartela.

Kako novinari Rikošeta saznaju od izvora u Rumunskom tužilaštvu, brod sa kokainom vrednim milijardu evra, pronađen je 26. marta i povezuje se sa neposrednim okruženjem i prijateljima predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Da li je on i ko je sve umešan u ovu trgovinu i prevoz istraga će utvrditi.Naime, rumunska policija zaplenila je više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Policija je donela zaplenjene vreće sa kokainom od Agencije za organizovani kriminal u Bukureštu, a kako portparol Rumunske policije, Bajatanu Banila kaže, kokain koji je zaplenjen i vredi na ulici oko milijardu evra.

Banila je rekao da su policajci našli kokain 22. marta pored prevrnutog broda u mestu Sveti Đorđe, u istočnoj Rumuniji, kao i da su vlasti privele dvojicu Srba.

Ta droga je pronađena nekoliko dana pošto su policajci našli sličan paket kokaina u toj oblasti koji je verovatno ispao iz kamiona.

Banila je rekao da je droga stigla morem i da je prolazila kroz Rumuniju.

Rumunska policija je u okrugu Tulča prošle srede pronašla kilogram kokaina koji je, kako sumnja, ispao iz kombija bukureških tablica prilikom utovara.

Prateći rutu kretanja droge i osumnjičenih, policija je dva dana kasnije na obali Crnog mora, nedaleko od mesta Sveti Đorđe, pronašla prevrnut brod i 1.040 kilograma kokaina.

Kokain je čistoće 90 odsto, navodi rumunska policija.

Droga je bila spakovana u pakete i umotana u gumene balone - po načinu pakovanja i logou izgledali poput kokaina pronađenog dva dana ranije. Deo droge pronađen je na prevrnutom brodu, a deo na obali. Brod je, kako je saopštila rumunska policija, bio registrovan u ovoj zemlji.

Kokain je, kako je pokazala istraga, u Rumuniju došao morskim putem iz Južne Amerike i plan je bio da se kopnom prošvercuje dalje.

„Prema do sada raspoloživim podacima, izgleda da su i rumunski državljani umešani u ovaj zločin", izjavio je Banila.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je 26. marta u Bukurešt, gde se sastao sa predsednicima vlada Rumunije Viorikom Danćilom, Grčke Aleksisom Ciprasom i Bugarske Bojkom Borisovom.

Vučić se sastao i sa potpredsednikom Turske Fautom Oktajom, sa kojim je ''razgovarao o saradnji Srbije i Turske''. Oni su se sastali po završetku kvadrilaterale u Bukureštu, a bilateralnim sastankom sa potpredsednikom Turske završena je jednodnevna poseta predsednika Srbije Rumuniji.

Da li je srpski predsednik požurio u Bukurešt da se raspita o sudbini zaplenjene droge? To je težak finansijski udar i za njegov kartel. Upućeni predpostavljaju da je još neko iz četvorke koja se sastala u Bukureštu, bio u ovom poslu.

Nedavno je na savetovanju na Kopaonuku, bivši ministar Dušan Vujović rekao da je podneo ostavku na mesto ministra finansija u srpskoj Vladi jer je u Svetskoj banci, čiji je bio ugledni i dugogodišnji službenik, video kopije ugovora o kreditima, od kojih je, skoro jedna četvrtina, odlazila na račune braće Vučić!

Dakle, svi kriminalni poslovi braće Vučić i njegovog kartela poznati su obaveštajnim službama, Svetskoj banci, Agencijama za praćenje tokova novca...

Da li je tovar od tone kokaina pao zbog bolesti Andreja Vučića, koji se bori sa rakom pankreasa?

Upućeni tvrde da poslovi Andreja Vučiča i dalje traju. Aleksandar i Andrej su umešani u svaki špekulativni posao u Srbiji. Prosto rečeno, oni imaju životinjsku potrebu da postanu vlasnici svega u Srbiji, pa i vazduha i naših života.

Masovna poruka građana u demonstracijama mora se javno uputiti američkoj administraciji i predsedniku Donaldu Trampu. "Vaši predhodnici su doveli na vlast šizofrenog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji nas je pokorio, umesto Vaših trupa, koji nas je opljačkao,oterao iz zemlje, učinio nas robovima koji rade za plate od kojih ne mogu ni da se prehrane, a robovlasnici su vodili računa o zdravlju i hrani svojih robova. Sve je to on nama činio, štiteći se kapom podrške prethonih predsednika Sjedinjenih Država Bila Klintona i Baraka Obame i državne sekretarke Hilari Klinton. Na vama je odgovornost gospodine Predsedniče da nas oslobodite dikatora kojeg su postavile Sjedinjene Države i koje su istorijski odgovorne što on i njegova banda još hodaju ovom napaćenom zemljom''

Poručimo predsedniku Trampu - 'Vodite ga''!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane