Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Obećana kineska gumara upumpavaće u nebo iznad Zrenjanina 40 tona otrova dnevno

Budućnost u koju samo slepci veruju

Zrenjaninsko crveno - crno (SNS-SRS-SPS) stranačko funkcionersko preduzeće, pod okriljem centralne beogradske uprave otadžbine, ćutke, poslušno, i uz punjenje sopstvenih džepova, uvelo je ovdašnji živalj u „Zlatno doba". (Ne)milosrdno zagađivanje života, uz „idealno" kontaminiranje zemlje, vazduha i vode, pod zlatnim gas-maskama, vodi narod u konc-logore, pardoniramo, u pogone sa najvećim svetskim zagađenjima.

Zoltan Horvat

Nad zrenjanincima se, teško normalan može da poveruje, uspešno sprovodi eksperiment temeljnog ubijanja (čitaj: palijativna eutanazija): u obećanoj fabrici guma nasred zlatnih žitnih polja, nosiće se zlatne gas maske kao zaštita od „profesionalnog ubice", gar-čađ otrova koji će se nemilosrdno ispumpavati u atmosferu...

Dečije vrtiće, škole i pusta rasturena banatska sela, zaposešće bivši migranti sa privilegovanim doniranim državljanstvom u džepu...Banatski slepci, ruljo, kada je sve izgubljeno, ostaje budućnost u koju morate da verujemo...Ovdašnja propaganda laži, nalik Gebelsovoj, svakodnevno „upumpava" nova beskonačna obećanja, gde se šarani, pardoniramo narod, raspamećuje od Zlatnog doba i rastavlja od (normalnog) života.

Nema tih reči kojima se može opisati besprizornost prema sugrađanima ovdašnjeg stranačkog funkcionerskog preduzeća. Punjenje sopstvenih džepova, ideal karijere karijerista, surovo briše empatiju, moral, stručnost, obesmišljava profesiju, zakon, ustav...Pristup njihovim kancelarijama u Javnoj (Gradskoj) Kući, k'o da im ih je tata ostavio, zabranjen je svima koji traže konkretne odgovore na seriju pitanja: dokle zajebancija sa narodom?

Veličanstveno je bilo videti pre neki dan pomoćnika gradonačelnika, Ćapina, popularnog Mister Ćapka, kako potpisniku ovih redova povodom pokušaja zakazivanja prijema kod gradonačelnika, prstom pokazuje da otperjaši iz kancelarije u kojoj se, najblaže rečeno, raskabadahio.

Šta tek reći za očajne roditelje koji uporno, najmanje po deset puta, dolaze do kancelarije Njegovog Veličanstva, sa molbom da se bar čuje vapaj master svršenih diplomaca (prosek ocena studiranja 10,00) u potrazi za egzistencijom...Da su bar bivši konobari i preostali sa trogodišnjom sklepanom srednjom školom, pa da ih kao friško nove diplomce i članove stranke na vlasti, ekspresno zaposliš u nekoj od kancelarija...

Dok je bio, nazovi opozicija, ovom retko simpatičnom karijeristi, prijalo je u više desetina navrata u kancelariji AMD Petar Drapšin njegovog pobratima, tadašnjeg direktora Čedomira Janjića (u međuvremenu zamrznuo status), da pročita novi broj Magazina Tabloid!

Od trenutka kada su zaposeli fotelje, sa sverodbinom i pajtosima, napravivši obruč oko funkcionerskog privatnog gnezda, količina otvorene mržnje koju pokazuju prema nepodobnim novinarima (retka sorta u Zrenjaninu), kritičarima naopakog vođenja grada, nema granicu. Kada Ćapin hvali Ćapina, odnosno pomoćnik gradonačelnika hvali prvog vatrogasca grada kako ponosno predaje samom sebi neku od donacija, svi podobni mediji se utrkuju da ga predstave kao spasioca grada.

Vera u dugovečnost SNS okupacije naroda, idealno je vezivno tkivo sa pobožnošću ovdašnjih vlasnika vlasti koju pokazuju na svakom koraku. Voljom nadležnih, sebe samih, iz gradske kase su ove godine dodelili i pozamašna sredstva Crkvama u zrenjaninskoj opštini.

Na ukupno 25 crkvenih adresa „leglo" je na desetine miliona dinara, uz simpatičnu poruku naivnim građanima: molite se u crkvi, od nas ni moljakanjem neće ništa dobiti.

Zanimljivo je da pojedine crkvene starešine, u više nego srdačnim odnosima sa gradskim foteljašima, upravo poslednjih meseci, zidaju privatne kuće, para nikad dosta, pa je više nego simpatično što lično mole vernike po Zrenjaninu da svakoga dana donose kompletne ručkove radnicima angažovanim na izgradnji crkava!?!

Pobožni vernici, da ih Bog ne kara, donose svakodnevno komletne menije za 4 osobe na ciljane adrese, recimo na naselje Bagljaš, gde se majstori obilno služe spremljenom hranom od strane vernika: supom, mesom, varivom, salatom, hlebom, kolačima, voćem...

Saradnja je fantastična, jedan kompletan ručak za 4 osobe košta vernika najmanje 2 hiljade dinara, ali se teši, da je to, voljom božjih izaslanika, samo pobožni izdatak jednom u tri meseca.

Precizne analize eksperata kažu, da planirana godišnja proizvodnja guma od 13 miliona u kineskoj fabrici guma Ling-Long usred zrenjaninskih plodnih njiva, svakodnevno direktno baca u atmosferu 40 tona garavog otrova!!! Tu, ni jedan jedini filter prečistač ne pomaže, to je država Poljska lako zaključila, pa, proterala ove iste Kineze sa zahtevom, da, uz punjenje džepova nekoliko privilegovanih Poljaka, instalira tamo fabriku otrova.

Poljaci žive u pravnoj državi, Srbi u okupacionoj, domaćih nemilosrdnih okupatora. Upumpavanje preko 1.000 tona otrova mesečno u nebo nad Zrenjaninom, to može da dozvoli samo ludak, ili neko, uz prećutnu dozvolu blentavih sugrađana, ko zna da odavde, sa familijom i koferima punih narodnim parama, mora što pre utekne!!!

Tim povodom, 24 časa na dan, iz svih fotelja, zaključno sa ministarskom privrede, žestoko se trubi o najvećoj investiciji Zrenjanina svih vremena, u vrednosti od preko milijardu evra.

Radost je pojačana vešću, da se u centru Banata gradi i 300 stanova za Kineze, koji će podučavati ovdašnji živalj kako se pravilno navlači gas maska na glavu u otrovnom znoju sopstvenom.

Ovakvi zastrašujući podaci, k'o budali šamar legli foteljašima, al' gde je tu odgovor opozicije, građana...?!? LSV Nenada Čanka, bio nekad nešto na političkoj mapi Vojvodine, sem zvaničnih saopštenja, ima razrađen biznis sa vlašću. U Novom Sadu u gradskoj vlasti, u Zrenjaninu imaju nekoliko direktorskih mesta (JKP Čistoća i zelenilo, Dom učenika Angelina Kojić - Gina...) i dobro raspoređene ovdašnje funkcionere stranke u javnim preduzećima...

I kud ćeš lepše, nego da se u javnosti predstavljaš kao navodni spasilac Vojvodine od zle i zlokobne vlasti...Pa, kada ih tim povodom odbornici DJB pitaju: ko vas toliko puta prevari, k'o što ste sami sebe, a tek sugrađane, prevarili...Ovi, prozvani po ko zna koji put, ćute, i hrane se isključivo našim novcima iz gradske kase.

Na kraju krajeva, još jedna lepa vest. Ima šanse za mlade nezaposlene u Zrenjaninu. Jedan od oglasa sa lokalnog RTV Santos poziva sve nezaposlene da postanu pastiri na usamljenom ostrvu sa, kako se navodi, „bogovskom" platom u iznosu od 5 prosečnih plata. Jeste da se radi o škotskom ostrvu Severni Ronaldsej, al', ako je za utehu armiji nezaposleno besposlenih Zrenjaninaca, ni ovdašnji foteljaši nusu zainteresovani za ovakvu vrstu posla.

Odgovor

Povodom opširnog obraćanja u prošlom broju Magazina Tabloid dr Milene Gvero, novopostavljene načelnice oftamologije, višedecenijske (su)vlasnice privatne oftamološke ordinacije Helios, gde se upućuju pacijenti iz Regionalne bolnice na plaćene tretmane, i potpisnice raznoraznih IPA i drugih projekata i ugovora sa Domovima zdravlja...

Pozdravljam dotičnu gospođu, svastiku bivšeg načelnika oftamologije Regionalne bolnice u večitoj izgradnji, iz reda podrazumevajuće uglednih, uvaženih i neophodnih za današnje uhodano rodbinsko-nepotističko stranačko ustrojstvo Zrenjanina.

Sve što je napisala gospođa, a pismena je, potvrda je svega izrečenog u tekstovima dolepotpisanog.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane