Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Stečaj Vučićevih

Milovan Brkić

Uoči smrti Josif Visarjonovič Staljin je rešio da Politbiro proširi sa dvostruko više mlađih i anonimnih partijskih kadrova. Tako bi u Politbirou imao apsolutnu većinu, kojom bi mogao da tadašnji sastav pošalje u smrt.

Ova ideja je uplašila članove Polutbiroa. Anastas Mikojan je pitao Gregorija Maljnikova da li će ih Staljin sve pobiti, nakon ''podmalđivanja'' Politbiroa, a on mu je odgovorio da neće moći da ih pobije, ako i on bude glasao da se o Staljinovom predlogu izjasni komisija, koju će formirati.

Kada je tu ideju Stalljin izneo pred Politbiro, ostali su svi glasali za predlog da se formira Komisija, koja će taj predlog razmotriti. Staljin je tada shvatio da je mrtav.

Lavrentije Berija je pomogao da Staljina ubrzo ''umru'', jer je imao visok pritisak i srčane probleme, koje danas, po svom priznanju, ima srpski diktator Aleksandar Vučić.

Po istom obrascu i Vučić želi, pre nego što napusti SNS, da ''podmladi'' Glavni odbor naprednjaka.

U nameri da se oslobodi ''ratnih drugova'' koji su sa njim pelješili i satirali Srbiju, Vučić je zaboravio čemu ga je istorija mogla naučiti.

Više bliskih saradnika srpskog dikatora pitalo me je za savet kako da stanu na rep kojotu. Predložio sam im rešenja, koja su meni bliska.

Vučić je šizofrenik, što je njegovom kartelu poznato. On, polubrat Andrej i očuh Anđelko, sva trojica smrtno bolesna, žele da dokrajče projekat uništenja srpske države.

Oni, kojima je omogućio da zgrnu ogromne pare, ne žele da se toga oslobode. Radije bi umesto svoje, žrtvovali njegovu glavu.

Opsednut suludim idejama o svojoj misiji, Vučić se uvukao u mnoge špekulativne poslove sa belosvetskim igračima i vladarima. Uzeo je avanse, svima je sve obećavao, a ništa ne može da ispuni, osim da dokrajči rasprodaju državne imovine. Srbiju je pretvorio u eksperiment državu. A i eksperimentima jednom dođe kraj.

Stečaj Fabrike zla zvane Vučići je otpočeo.On shvata da je sve usamljeniji. Pokušava postavljenjima na ključna mesta u vojno-besbedonosnim službama i BIA da obezbedi fizičku zaštitu, ali mrka mu kapa.

Tako je iz VBA Andrej postavio izvesnog Bruna Đurana za šefa kabineta ministra finansija Dušanu Vujoviću, da ga kontroliše, a kada je Vujović dao ostavku i odneo sve ugovore i anekse ugovora, koje Bruno nije uspeo da sakrije, poslali su ga u BIA, da zameni Radmilu Selaković na mestu načelnika logistike. Sa te pozicije Đuran, kome naređenja izdaje Anđelko Vučić, ne može ništa da pomogne. On je u ustaše otišao krajem 45-e. Iza bolesne porodice više niko ne želi da ide, niti da joj služi.

Šizofreni Vučić je ostavljen i od poslušnog patrijarha srpskog Irineja, od sabrata Mila Đukanovića, Dodiku je stiglo pismo iz Moskve da se zvezde još nose, a potraživanja iz Pekinga, Brisela, Berlina, Rijada, Dubaia i Vašingtona su sve veća. Uglavnom se svode na njegovu i Andrejevu glavu. Bolesni u zatvorima ništa ne znače, ali ni njihova smrt u bolničkim posteljama ne rešava njihove zločine i dugove koje će ostaviti iza sebe.

Svakodnevno se grupe iz njegovog kartela okupljaju i donose planove kako da Vođu predaju Svetom Georgiju i jorgovanu. Živeti sa teškom bolešću, u svakodnevnom strahu da ga kartel ne likvidira, ne treba poželeti ni dušmanu, kakav je za života Vuči bio. On je toga svestan, ali se još kurobeca.

Ove protuve od Vučićevih svo blago ovog sveta ne može da zadovolji. Oni bi da raspolažu svim pod nebskim svodom, čak i vazduhom koji udišemo...

Pred kartelom su sve karte na stolu. I ulozi. Oni znaju sve o njegovoj bolesti, o pljačkama i izdaji. Znaju i koliko je svako od njih zaradio, a morao je da plaća njega, brata, očuha Anđelka i SNS.

Lokalni naprednjaci su zgrnuli po desetine miliona evra. Zar da ih se odreknu tako lako, kao što bi se Vođa odrekao njih, prisvajajući njihove pare.

Sada je kasno da Vučić išta promeni. Po starom običaju oplakaće ga, naterati građane da rone suze i žale ga, a oni će da pokušaju da ga žrtvuju kao glavnog krivca, umesto sebe.

Izdaće ga, kao što je on izdavao Srbiju, građane i njih. Kada bi mu saopštio plan koji mu kartel sprema, Vučić bi zaplako kao malo dete. I valjao bih se po podu kao svinja, što to već godinama čini kada se nađe u nevolji.

I bi sudbina.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane