Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

UTISAK

Branko Dragaš

U poslednjih dve nedelje desilo se, doista, niz nesrećnih događaja, koji, kako se stvari razvijaju, ubrzavaju i sve složenijom čine našu današnju nacionalnu tragediju. Utisci su mi sve upečatljiviji i ne znam šta prvo da napišem, kako bih zavedenim građanima objasnio kakve nam sve nevolje stižu u susret, koje bismo mogli da izbegnemo, kada bi građani bili svesni u kojoj se mi danas realnoj poziciji nalazimo. Nažalost, građani toga nisu svesni. Zavedeni su i narkotizovani demagogijom poludelog Uzurpatora. Postoje dva načina da se dođe do otrežnjena i svesti.

Prvi, da se slušanjem, gledanjem, čitanjem i učenjem, radom na sebi, menjanjem i praćenjem pozitivnih primera u našem društvu i svetu, jer nismo zatucani ksenofobi, ugledamo na sve one koji mogu da nam budu uzori. Nemamo nikakve predrasude prema nacijama, rasama, verama i različitostima, jer smatramo da sve što sledi Stvoritelja i sve što čuva Dobro mora da se prihvata i brani. Nismo sujetni, tašti i narcisoidni, nismo gordi i egocentrični, da ne prihvatamo neke bolje ideje, naprednije i praktičnije, neke sposobnije i veštije ljude da od njih nešto korisno naučimo. Naravno, istovremeno, branimo naše nacionalne osobenosti, drevni jezik, pismenost, kulturu, stari srbski kalendar, nacionalni identitet i istoriju vrednu poštovanja.

Parafrazirujući velikog Getea, mogu da napišem za sebe da sam srbski kosmopolita. Ne znam nikoga da mrzim, mogu samo da prezirem sve koji su se odrekli Boga i moralne vertikale. Sve one koji šizofrene globaliste, što uništavaju planetu i porobljavaju čovečanstvo, prihvataju kao moćne gospodare, koji im se dobrovoljno klanjaju i koji im verno služe. Svesni duha vremena u kome živimo, prirodno je da se borimo za spas ugrožene Zajednice i za biološki opsatanak izmanipulisanog čoveka. Borimo se za slobodu našeg potomstva. Nećemo da dozvolimo da ih zatvore u digitalne koncetracione logore. Ne pristajemo da budu robovi! Ne pristajemo da budu zombirani, teledirigovani, lobotomirani i čipovani mediokriteti. Nećemo da budu topovsko meso američkog korporativnog fašizma u propadanju. E, zato se, gospodo drugovi borimo. Zato pišem i nastupam. I naša zajednička, sveta borba ima uzvišeni smisao u banalnoj svakodnevnici, kojom se ubija zdrava narodna pamet i iskrena, duševna dobrota naših ljudi.

Drugi način, kojim se dolazi do podizanja svesti širokih narodnih masa, umesto iznetog procesa samoosvešćenja, kroz period Natapanja, koji je dugačak, težak i strpljiv put samospoznaje, nastaje kada se iz utrobe porobljenog društva, obično gladnog stomaka i na ivici egzistencije, podiže bes potlačenih i počinje njihova istorijska borba za svoj biološki opstanak. Tada, u tim revolucionarnim trenucima buđenja iz narkomanske omamljenosti, široke narodne mase se trenutno osveste i počinju da ispunjavaju svoje istorijske zadatke i obaveze. Srbi su upravo najbolji istorijski primer naroda, koji se neodgovorno ponaša prema sebi, koji pokušava na foru, kampanjski, na brzaka, nešto da ućari, koji ne zna da pedantno uči na tuđim greškama, koji mora da doživi veliku nesreću da bi se onda, na opšte zaprepašćenje čitavog sveta, naglo trgli, uozbiljili i uzdigli u herojskoj borbi za ponovo osvajanje Slobode čitavog čovečanstva. Srbi uvek nose u sebi bol čitavog čovečanstva i nikada ne znaju da se bore samo za sebe. To je Božiji dar, koga nemaju mnogi drugi narodi, ali koji jako skupo košta naš slobodarski narod.

Kakva je danas realna situacija u našem narodu? Zašto nema promena? Zašto nema pobune protiv namernog uništavanja države od strane šizofrenog Uzurpatora? Pisao sam na stranicama ovih novina da, poznajući odlično stanje na terenu, četiri decenije sam svakoga dana direktno na tržištu, nisu mi potrebna nikakva istraživanja, da Srbi, uprkos svemu negativnom što nam se svakoga dana dešava, nisu dodirnuli Dno i da tek Velika Nesreća dolazi. Danas smo dobili potvrdu ove moje prognoze u odličnom istraživanju javnog mnjenja političkog analitičara Đorđa Vukadinovića - . Pažljivo analiziram istraživanje.

Pođimo redom. Ne redom kako su objavljene tabele u ovom istraživanju, nego prvo počinjemo od baze samog društvenog sistema. Baza društva je uvek bila i ostala - ekonomija. Ona diktira kakva će nam biti nadgradnja.Na pitanje istraživača - kako Vi lično živite u odnosu na pre četiri godine, odgovori su bili : bolje - 19,4%, gore 35,4%, isto 42,7% i nema stav - 2,5%. U ovom odgovoru se krije objašnjenje svih drugih odgovora.U ovom odgovoru dobijamo potvrdu moje teze, javno napisane i izrečene više puta u proteklih nekoliko godina, da nismo dodirnuli dno i da zato nema sistemskih promena u društvu. Tačnije, kriza nije zahvatila većinu - 64,6% građana našeg društva. Kada znamo da su zvanične stope kumulativne inflacije u periodu 2019 - avgust 2023. g. bile - 42,4%, dok je realna stopa kumulirane inflacije bila 104,8%, onda ostajemo zaprepašćeni da pred tolikom inflacijom samo - 35,4% građana priznaje da živi gore.

Znači, većina građana ne oseća krizu i nije spremna ništa da menja u društvu. Razumem 19,4% zadovoljnih koji pripadaju kasti političkog ološa, vlasti i opozicije, tajkuna i kriminalaca, kao i svih koji ih opslužuju, da danas žive bolje, jer njihov bolji život počiva na organizovanom pljačkanju i uništavanju države. Oni neće nikakve promene, jer zaista žive bolje. Ko radi na svetskom tržištu zna kako je danas teško da se zarađuje na monopolizovanom tržištu. Problem, dakle, nastaje kod - 42,7% građana koji žive isto i koji neće ništa da menjaju u propalom društvu, jer se plaše promena. Pošto njihovo plate i penzije dolaze iz budžeta, koji se puni neprestalnim zaduživanjem bankrotirane države,onda se oni plaše svake promene. Plaše se da ne izgube i to što već imaju. Neće da rizikuju.

Spoljni dug države je bio, kada se Uzurpator ustoličio u julu 2012. godine - 24,1 milijarde evra, da bi u septembru 2023.g. narastao na, moja procena, 48,5 milijardi evra. Znači, spoljni dug je porastao duplo više ili za 24,4 milijarde evra. Ali, nažalost, taj podatak uopšte ne zanima - 64,6% naših građana. Znam da je to za misleće rodoljube poražavajuća činjenica, ali to je, ipak, istina. Ogoljena istina, koja nas mnogo boli. Zaraženi sebičnim interesima potrošačke civilizacije u rasulu, koja brani isključivo lične interese konzumenata, većina naših zavedenih građana gledaju samo svoje trenutne interese. To je naše proklestvo uticaja najgorih vrednosti Zapada. Njih ne zanima što dobijaju iz budžeta plate koje nisu zarađene i što penzije dobijaju zaduživanjem i rasprodajom države. U potrošačkoj civilizaciji američkog tipa, bahatoj, agresivnoj, primitivnoj, vulgarnoj i isključivoj, najvažnije je da se živi sada i odmah. Budućnost, pokolenje, moral i žrtvovanje više ne postoje. Ko hoće o tome da priča i da se za to bori, osuđen je na neuspeh. Neoliberalni kapitalizam mrzi neuspešne. Beže od neuspešnih kao od korone. Kažu, kada se neko davi, gurni ga još više u dubinu, da se što pre udavi. Hvale se i idiotski smeju kada izgovaraju ovakve gluposti. Kada tim zombiranim japijevcima kažete da tako učestvuju u zločinu, oni se čude i poriču.Tvrde, da samo pomažu neuspešnima da nestanu. Tako radi i šizofreni Uzurpator, vešto podilazeći sebičnim interesima većine naših građana, dobija ogroman prostor za svoje podvale, laži, manipulacije, krađe i veleizdajničku vladavinu.

Pitanja opstanka Kosova i Metohije, biblijsko stradanje našeg naroda, okupacija Srbije, masakr naše dece, opasno nasilje migranata, sve veće siromaštvo u društvu, narasli svi dugovi na 94 milijarde evra i potpuno uništena privreda, postaju nebitni pred svakodnevnom medijskom poplavom prostakluka, perverzije i svakavih budalaština. Rezultat potkupljivanja prezaduženih i ravnodušnih građana, vidi se u podršci vladavine Uzurpatora koji dobija, uprkos ludilu, laži, krađama, manipulacijama i ubistvima, visokih -37,3% glasova povodljivih građana. Kada tom procentu dodamo podršku kriminalnom klanu SPS-a od 9,5%, onda je potpuno jasno ko će biti pobednik narednih, nameštenih, izrežiranih i dogovorenih izbora sa korumpiranom opozicijom. I vi, koji mislite svojom glavom, hoćete da izlađete na takve nameštene izbore? Molim vas, nemojte da se ponižavate i da pravite budalu od sebe.

Koliko je totalitarni režim Uzurpatora odvratan, pokvaren i nesposoban, najbolje pokazuje tragičan događaj u manastiru Banjska. Sve što se dešavalo oko manastira Banjska je bila krvava nameštaljka. Uličnim slengom napisano - navlakuša! Koju su režirali engleske obaveštajne službe, Vučić i Kurti. Prema naredbi Vašingtona, koga moraju svi da slušaju. Cilj ove podle prevare je bio da se, ko zna koji put, omraženi Srbi prikažu kao zlikovci i teroristi, kako bi se primenila sila, opravdala ponovo intervencija NATO snaga i proterali Srbi sa Kosova i Metohije. U tom, novom etičkom čišćenju, kosovskoj Oluji, NATO snage, zajedno sa albanskim teroristima, zauzeće Rašku oblast i Vranjsku dolinu. Vranjsku dolinu nameravaju da pripoje Velikoj Albaniji, dok će Sandžak da pripoje Federaciji BiH. To je njihov podli plan. Nije mi ovaj plan otkrio nikakav moj insajder CIA, nego svako ko zna da misli politički, koji misli isključivo svojom glavom, koji nije zombirani autošovinista ili patriJota mediokritet, može jasno da vidi u kom pravcu se događaji razvijaju.

Šizofreni Uzurpator je doveden da uništi Srbiju. Moram da priznam, on to maestralno dobro radi. Crvenilo na licu, ukočenost u susretu sa Bajdenom, isprepadanost, poniznost i pseća pokornost prema gospodaru, staklasti pogledi u prazno, izbezumljeno i suludo ponašanje na konferencijama za štampu, iznošenje dokaza, kojima sam otkriva da je saučesnik u zločinu, probuđeni lažni nacionalizam, radikalni šovinizam, kukanje, zapomaganje, prenemaganje, loša gluma, kričanje da nikada neće da prizna Kosovo, dok je sve uradio da se to ostvari, najbolji su dokazi da se nalazimo pred novim velikim nevoljama. Ucenjeni Uzurpator se neće zaustaviti. Drže ga u šaci i igraju na njegovo ludilo. Neće namerno da ga smene dok sve dobijene zadatke za veleizdaju ne završi. Zato su prošle nedelje lansirali mapu na kojoj se vidi kako NATO deli Srbiju na četiri oblasti, radi lakše okupacije. Šire namerno paniku u obliku specijalnog rata, da bi napravili što više razdora među sluđenim Srbima.

Izneo sam kakav je cilj američkog korporativnog fašizma koji je besan što u Ukrajini gube i što ne mogu da zaustave stvaranje multipolarnog sveta. Danas moraju negde da se iživljavaju. Moraju da pokažu svoju izgubljenu moć. Srbija im je odličan poligon za pokazivanje snage svojih nabildovanih mišića anaboličkim steroidima. Psihopata Uzurpator im je omogućio da se nad Srbima iživljavaju. Vezao je Srbe u čvor laži, manipulacije, krađa, kriminala, svađa, ogovaranja, podmetranja, klevetanja i rasprodaje države. Srbi ne dižu glave da vide kakva im nevolja dolazi u susret. Kada bi Srbi podigli glave, videli bi svu lošu režiju „terorističkog čina" u manastiru u Banjskoj. Na snimku iz šiptarskog drona smo videli kako „teroristi" sede u dvorištu, kako se odmaraju, puše, razgovoraju, kako Uzurpatorov kriminalac Radoičić priča na telefon, ali, ineteresantno, niko ne diže glavu da vidi dron, koji ih snima. Kada su odglumili predstavu, kada je dron sve snimio za svetske medije, koje su odmah pokazali svu ratnu opremu „terorista", kada je, dakle, sve zabeleženo, odjednom se „teroristi" sete i podignu glavu, vide dron, pa se brzo, navlačeći kapuljače, povlače u manastir. Paradiranje je završeno. Uspešno. Krvava predstava može da počne. Uzgred, da podsetim zaboravne, da se u britanskom parlamentu prošli mesec govorilo da se sprema akcija, da se oružje ilegalno unosi, da se krije u manstiru i da je SPC umešana u taj marketinški terorizam.

Sve je, dakle, ranije izrežirano i najavljeno. Čemu onda stalno neko čuđenje? Na vanrednom večernjem nastupu, kako piše njegova štampa, izobličeni Uzurpator je prvo izrazio žaljenje za ubistvom albanskog policajca, zatim je objasnio da su se Srbi pobunili jer „ne žele da trpe Kurtijev teror." Bilo je, kako kaže, pitanje vremena kada će se pobuna da dogodi. Međutim, nije javnosti objasnio zašto je naoružana grupa ljudi kamionima blokirala put? Koji je neposredan razlog bio da to urade, kada je stanje okupacije KiM bilo redovno? Šta im je cilj bio te blokade? Ko su ljudi koji su to uradili? Ko je organizovao tu naoružanu grupu? Ko im je dao toliko oružje? Kako je oružje ušlo na okupirano Kosovo? Zašto su ušli u manastir i izložili SPC i njene vernike novim optužbama i napadima? Slučajno? Nema slučajnosti.

Videli smo na snimku iz drona namešteno paradiranje. Engleski parlament je to unapred najavio. Dalje, objašnjenje da su se Srbi pobunili jer ne žele da trpe Kurtijev teror, jasno pokazuje da je Uzurpator jedan od organizatora ove krvave predstave. Javno obraćanje Radoičića je pisao Uzurpator. Kako može trideset ljudi, koliko je već brojila ova oružana formacija, sama da se suprostavi NATO, KFOR-u i šiptarskim oružanim formacijama? Zar to nije samoubilačka akcija? Kako su se neki uspeli da se izvuku iz obruča, ako su bili opkoljeni sa svih strana i dronovima snimani? Na kraju, prenemažući se pred cenzurisanim medijima, Uzurpator je ovu krvavu predsatvu nazvao - spin revolucija. Nije, nažalost, revolucija. Jasno je da je sve bio krvavi spin. Neki su platili svojom glavom saradnju sa Veleizdajnikom. Sve je bilo samo krvava navlakuša. Podla, prljava, odvaratna i pogubna za Srbe.

Jedini način da zaštitimo Srbe na Kosovu i Metohiji i da sačuvamo celovitost Srbije je da srušimo poludelog Uzurpatora i njegov kriminalni režim. Rušenje totalitarnog veleizdajničkog režima ne može bez pobune naroda. Čekamo buđenje zavedenih Srba.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane