Natrag

Do koske

 

Tabloidove misije

 

Poštovani gospodine Brkiću,

    Nakon objavljivanja natpisa "Slučaj palanačkog paše" počinjem da verujem da Tabloid ima bar dve misije: prvu, da se bori protiv mafije i drugu, proročku
misiju! Pretpostavljam  da niko od prozvanih u pomenutom natpisu nije podneo
krivičnu prijavu protiv Vas kao odgovornog urednika Tabloida, jer su tvrdnje iz
tog natpisa, njihova istinitost, potvrđeni kratkom informacijom  u listu "Blic" od 29.01.ove godine objavljenom pod naslovom: "Predloženi kandidati za Visoki savet sudstva" i pojavljivanjem gospodina Pavičića u Drugom dnevnika RTS-a  dan nakon izlaska  Vašeg lista, a u društvu gospodina Dinkića sa rečenicom:   "Držimo Vas za reč"!
Tu je, u "Blicu", objavljen predlog Visokog saveta pravosuđa i za  izbor članova za prvi sastav Državnog veća tužilaca, a među predloženim kandidatima je  i zamenica Okružnog javnog tužioca u Novom Sadu, gospođa Ivana Letica Pavić!
Ovaj predlog je nesumnjiv dokaz njene ne male uloge u "Slučaju palanačkog paše", a objavljivanje njenog imena u istom natpisu "prorokovalo" je njeno unapređenje  kao posledicu nemerljivog doprinosa "jačanju demokratskih tekovina i vladavine prava u oblasti tužilačke funkcije u Okružnom javnom tužilaštvu u Novom  Sadu"! Neka je, predlagačima, na čast ovakav predlog!
Vama pozdrav i poštovanje na bezgraničnoj hrabrosti,

 adv. Slavko D. Aničić, zastupnik malih akcionara "Sintelona".

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane