Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Vladar i njegov kadar

Nikola Vlahović

 

Dušan Pavlović je politički teoretičar mlađe generacije. U srpskim medijima i političkoj javnosti pojavio se krajem devedesetih godina kao zagovornik demokratskih promena. Doktorsku tezu pod nazivom "Autonomija ličnosti u teoriji pravde "Džona Rolsa" odbranio je na Srednjeevropskom Univerzitetu u Budimpešti u oktobru 2002. godine.
Danas radi kao docent na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, i spada u malo manje rabljenu vrstu od  sličnih (koji nikako ne izlaze iz televizijskih studija, a slika im je stalno u novinama iznad tekstova punih neopisive bedastoće).
Dakle, taj mladi politički teoretičar Dušan Pavlović, napisao je nedavno traktat o ustavnim ovlašćenjima predsednika Srbije. Tamo piše da Boris Tadić u svojstvu prvog čoveka Srbije svakodnevno krši Ustav. Ova notorna činjenica, inače bezbroj puta objavljena na stranicama Tabloida, dobila je jednu posebnu težinu jer je objavljena u dnevnom listu "Politika". Glavni urednik najstarijeg i najuglednijeg srpskog dnevnika je Dragan Bujošević, novinar koga je snažna podrška Borisa Tadića i dovela tu gde jeste.
Kako se onda desilo da glavni urednik "Politike" ne vidi o čemu je Dušan Pavlović pisao? Ili je možda video? Na ovom mestu se treba setiti da je upravo Bujošević tražio da mu se u "uredničku i stvaralačku slobodu" niko ne može mešati, te da je to osnovni uslov kako bi pristao da zaposedne funkciju glavnog urednika "Politike".
Ali, kad se već desilo šta se desilo, beogradska čaršija je brže-bolje saznala da je zbog toga "Boris pobesneo". Da li je predsednički bes stigao do Bujoševića, lako je pretpostaviti.
Odmah potom, ne čekajući da to neko drugi umesto nje uradi,  Olja Bećković je u svojoj emisiji "Utisak nedelje", ugostila Dušana Pavlovića da pojasni gde to predsednik krši Ustav. Pavlović je skoro izrecitovao svoj tekst iz "Politike" koji je, nedugo zatim, štampalo i zločesto "Vreme", ali u formi daljeg razjašnjavanja predsedničkog posrnuća po liniji Ustava.
Zaista, šta se dešava sa predsednikovim ljudima, da li je Ustav koji je Vojislav Koštunica slavio kao Hamurabijev zakonik "tesan" Borisu Tadiću, i koliko dugo će potrajati ovaj neustavni predsednički sistem? Da je Tadić u velikom problemu, i da je "doteralo cara do duvara", govori činjenica da su u žestok napad na njega krenuli upravo njegovi ljudi i stranačke kolege.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane