Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše: vidoviti Verko Stevanović

Ovan

Ako "Zastava" nastavi proizvodnju obavezno uzmite auto na kredit. Ako ja ostanem gradonačelnik Kragujevca obavezno kupite stan u ovom gradu. Ako pobegnete sa ukradenim parama u inostranstvo, kupujte domaće. Ako već negde bežite, bežite za Italiju. I plaćajte tamo porez!

Bik

Ako ja vama budem ovu istu priču pričao i iduće godine, obećavam da ćemo raskinuti ugovor sa "Fijatom", i da ćemo poskidati one table dobrodošlice našim italijanskim prijateljima. Ako to ne uradim, neka me pregazi prvo "Fijatovo" vozilo na koje natrčim.

Blizanci

Ako vaša astrološka dilema u vezi sa kupovinom automobila marke "Zastava Punto" još postoji, ako nemate dovoljnu kreditnu sposobnost da plaćate mesečnu ratu od sto evra, ako samo vrtite glavom i nikome ništa ne verujete, onda, gospodo, vozite bicikl. Ma, idite peške!

Rak

Ako vas uhvati napad panike kako ćete dalje sa vašim starim "Jugom", ako nemate para za novi automobil, ako vam se učini da je sve propalo, preselite se u Kragujevac. Videćete, odjednom će vam sve biti jasno. Živeli ste mnogo dobro, ali niste imali sa kim da se uporedite.

Lav

Ako arlaučete, činite to da vas niko ne vidi i niko ne čuje. Ako je razlog vašem arlauku to što ste u tranziciji, što ste izgubili posao, što ste dobili gazdu tajkuna, što vam se sve raspalo jer nemate od čega da živite, ako vam je baš tako loše, urgiraću da vas zaposle u "Zastavi".

Devica

Ako ste vi nevini, onda smo i svi mi na početku životnih iskustava. Ako uopšte nema nevinih, onda je stanje još gore nego što sam ja mislio. Ako ste pomislili da sam se odrodio od naroda jer sam kuću zamenio kabinetom, varate se.  Ako se tako često varate, kako ste uopšte glasali?

Vaga

Ako nema koj' da ovoj bandi u državi uzme meru, ako ste samo vi kvalifikovani za to, teško nama. Ako je stvarno tačno da je onaj otišao kod onoga da mu saopšti ono, onda smo mi stvarno jadno nisko pali. Ako je sve ovo daleko od onoga, šta ćemo onda sa onima?

Škorpija

Ako ćete da ratujemo,  ako ćete da se inatimo, ako ćete da gladujemo, ako ćete da se izolujemo, ako ćete samo kako vi hoćete, ako nećete ni kako vi hoćete, onda ćemo malo drukčije. Ako vas ne bude na prozivci u "Zastavi" kad budemo vratili "Jugo" na traku...

Strelac

Ako su vam misli i reči iznad politike, ako su vam dela u skladu sa mislima i rečima, ako vam je sve to vrlo harmonično, kako je onda moguće da već niste na čelu ovog perspektivnog automobilskog projekta? Ako vas brine što ništa o tome ne znate, budite bez brige. Ni ovi ne znaju.

Jarac

Ako ste celog života išli gradskim saobraćajem ili peške, ako ste živeli u većem gradu od Kragujevca, ako ste se umorili od života, evo, Verko vam o trošku gradske administracije poklanja jedan "Jugo" iz pokojne proizvodnje, da se i vi noge jednom odmorite.

Vodolija

Ako ste stvarno ludi, a znam da jeste, ako ste stvarno daleko od istine, a znam da jeste, ako vam je svejedno što nas u Kragujevcu muči, ako vas ustvari ništa ne brine, a živite, recimo, u Beogradu ili Novom Sadu, onda vam obećavam da ćete se uskoro dobro zabrinuti.

Ribe

Ako ste već ulovljeni ovo za vas ne važi, ali, ako ste na meti ribolovaca, ako su na vas bacili mrežu, ako ste zagrizli mamac, ako ste i sami većoj ribi mamac, stvarno ne znam šta da vam kažem. Ili se doselite u Kragujevac, ili kupite "Punto" pa bežite za Italiju.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane