Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše: Slobodan Homen - pregovarač


Ovan

Spremate tajne pregovore. Sa ljubavnicom, sa ljubavnikom, sa šefom-šefovicom, sa crnim đavolom, samo da niko ne sazna. Evo, iz iskustva, ja ću vam reći: ništa ne možete sakriti, ovde je svako svakome zavirio u lonac, svako je svakome skinuo gaće, legao u krevet. Strašno.

Bik

U času kad donosite odluku koja može biti od velikog značaja za vaš poslovni život, oko vas se vode tajni pregovori oko vašeg unapređenja. Ali, ne rade to ONI radi vas nego radi sebe. Ali, ako pristanete kad vam dojave šta vam spremaju, možda neće ni vama loše biti.

Blizanci

Gledao sam vam ovih dana u zvezde, pa i ako sam ja jedan amater u pogledu astrologije, nešto sam pronašao što će vas zanimati. Ima neko sličan vama ko će doći jedne noći i rešiti sve vaše probleme. Ako bude para, poslali su ih iz Vlade Srbije. Ako nema, to nisu ONI nego...

Rak

Horoskop za narednih petnaest dana kaže da će jedna fondacija da vam obezbedi novac za vaš projekat ili će vam taj novac dati da platite sudske troškove u inostranstvu, ili da podmirite troškove nekog vašeg nedela počinjenog u inostranstvu, kako nam domovina ne izašla na zao glas.

Lav

Sve govori da vam neki novac treba jer, ili ćete odležati zatvorsku kaznu za počinjeni greh ili će vam odnekud taj novac leći na račun kako bi stvar hitno legla. I nemojte rano leći u odsudnom trenutku, jer donosilac para može doći kasno noću da ga niko ne vidi.

Devica

Makar se vi i dalje pravili nevini, ništa vas od teške globe spasiti ne može. Jedino, možda... Pa sve ste čuli, ja sam već pokazao zavidne kvalitete u tajnim nagodbama, pa probajte da me pronađete, a ja ću videti da stvar rešimo novcem. Ja sam, znate, medijator.

Vaga

Sve ste vi pravilno izmerili i odmerili, ali vam nedelo košta više nego što možete da pokrijete. Ja vam predlažem da krenete u tajne pregovore sa Vladom Srbije, te da stvar tamo predočite u smislu nacionalnog interesa, a to tamo uvek prolazi. Konsalting ne naplaćujem, hvala.

Škorpija

Ništa vas neće spasiti od proteklih grehova, sve će jednom doći na naplatu. Ni zvezde vam ne govore drukčije. Počinjem i ja da verujem u astrologiju. Nego, da vam preporučim jednu staru poslovicu: Ono što se parama može platiti, to onda uopšte nije skupo. Razmislite pa mi javite.

Strelac

Vaša astrološka prognoza u sledećih dve nedelje ne govori da bi vam jednokratna finansijska pomoć itekako dobro došla. U tom pravcu bih ja mogao nešto da uradim, ali, teško će ići. Niti ste putovali u inostranstvo, niti ste koga tamo mlatnuli, niti ste spas potražili u konzulatu...

Jarac

Biće poput vašeg svakako je idealno da bude servisirano od strane tajnih fondova putem tajnih pregovora a povodom nerazjašnjenih obračuna u kome ste glavni akter. Dalje, smatram da ova sadašnja vlada ima dobre namere da vas finansijski zaštiti i pre nego išta zlo učinite...

Vodolija

Ognjem i mačem se vi ne služite. Ali, da možete da iscenirate kavgu, to je sasvim izvesno. Niko kao vi. Niko kao vi ne ume da se iz istih situacija izvuče, sa posledicama koje nisu vidljive. Ako vam se, dakle, tako nešto dogodi, onda ste dobrodošli da vam platimo jednu takvu tuču.

Ribe

Jeste da vi plivate u svim pravcima, ali, naići će velika riba i progutaće vas za doručak. Ja vam preporučujem, a u vezi sa vašim astrološkim (ne)prilikama narednih dve nedelje, da lepo pružite otpor. Ud'rite vi tu ribu po glavu. Ja ću pregovarati sa Vladom Srbije da platimo štetu.

 

 


podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane