Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Novi Sad

 

Pismo Tabloidu od visokog funkcionera DS-a iz Beograda

 

Izbori se, Borise

 

Tabloid je bespoštedno kritikovao, a i ubuduće će to činiti, predsednika Srbije Borisa Tadića. Pismo koje smo dobili, od poznatog autora, objavljujemo sa istom njegovom nadom da će predsednik smoći snage da pokuša obračun sa kriminalom u svojoj stranci, koja je danas najorganizovanija kriminalna grupa u regionu. Ako predsednik krene u tu akciju, mi ćemo trčati za njim i davati mu materijalne dokaze... Pismo je skratio glavni urednik, premoren od tužbi

 

Predsednik Srbije Boris Tadić ne preti praznom puškom kad je najavio obračun sa kriminalom i čišćenje Demokratske stranke od lopova?

Bukagije su spremne za kadrove koji su se oteli, a najveće šanse da odu u zatvor imaju neki vojvođanski političari, pod broj jedan profesor Dragoslav Petrović član vojvođanske vlade i skupštine, i najveći foteljaš, vlastodržac i kadrovik koji se svugde predstavlja kao da je, navodno, glavni čovek Bojana Pajtića.

Predsednik Tadić više neće da trpi tog političara koji mu odavno ide na živce zato što je ulizica i otimač para iz državne i partijske kase o čemu je dobio puno informacija u poslednje vreme. Petrovićevo hapšenje biće poruka ostalima iz njegovog okruženja da se smire i smanje alavost na vlast u Vojvodini.

U vrhu demokratske stranke svi funkcioneri, a mnogi i u Vojvodini, smatraju da je krajnje vreme da vojvođanske ''demokrate'' treba da dobiju po prstima, da paze šta rade, jer su preterali, a najbolja meta, da se demonstrira ''akcija odvraćanja od dalje pljačke i separacije" je profesor Petrović.

Njegovu sudbinu zapečatila su pisma koja su stigla u predsedništva države i DS-a, u kojima se ukazuje na do sada manje poznate poduhvate profesora Petrovića za koje koristi moć, lažno se predstavljajući da je dobijena od Bojana Pajtića.

Ta pisma, potkrepljena preciznim dokazima, uznemirila su najviše rukovodioce DS-a, u Beogradu, i oni su odlučili da državni organi, u skladu sa dokazima i zakonom, profesora Dragoslava Petrovića, pokrajinskog sekretara za nauku i tehnologiju, privedu zakonu - izvedu pred sud. Vrh Demokratske stranke na ovaj način želi da u Novi Sad, svojim stranačkim kolegama pošalje jasnu poruku da ne mogu da se ponašaju kao do sada, da nekažnjeno kradu i vode privatnu  separatnu politiku.

Mi u vrhu stranke smo obavešteni da je policija prikupila dovoljno dokaza da za izvesno vreme profesor Petrović bude na boravku u Klisu.

Po Petrovićevim pravilima, novac koji je on dao pedesetorici biznismena se ne vraća. Kakva kamata, kakvi bakrači, nego dužnici u novim pogonima sa novom tehnologijom treba da zaposle po kojeg novog radnika i da isporuče nešto robe koju proizvode nekome. Ne zna se kome oni isporučuju robu. Umesto novčanih rata, svo knjigovodstvo o tome drži profesor Petrović, kome je, ustvari omogućeno da ima privatnu banku u Izvršnom veću Vojvodine!

Petrović je obećao da će objaviti kome čašćene firme daju svoju robu, umesto da Fondu za nove tehnologije vrate pare. Ali od tog obećanja nisu se ni ludi radovali.

Zna se da su neki proizvođači keksa i  slali robu dečjim vrtićima, dve tri firme, ali o ostalima se ne zna ništa. Dvojica biznismena koji su napisali pismo predsedniku Tadiću i predsedništvu DS-a, tvrde da se u većini slučajeva nikakva roba ne isporučuje, nego da se najmanje 10-20 posto poverene sume daje na ruke Petroviću, što je puno para, jer su pokrajinske dotacije za nove tehnologije firmama u proseku teške oko pola miliona evra!

Privatnici koji su pisali predsedniku Tadiću i stranačkoj centrali odlučili su se na takav korak revoltirani što im je tražen novac, umesto da dotacije koje su dobili vrate u robi, a u pismima su detaljno opisani i dokumentovani ''podvizi'' koje primenjuje profesor Petrović, a koji se svode na to da im obeća pare, a oni njemu da će dati najmanje u ruke petinu, i da će potpisati ugovor o, kobajagi, isporukama robe, umesto novca kojeg neće ni biti.

Predsednik Tadić tražio je da se navodi provere i bio je besan kada je potvrđeno da je sve istina. Policija je predsednika države izvestila i da postoji osnovana sumnja da je profesor Petrović umešan u zloupotrebe u Fondu za razvoj Vojvodine, u koji se slivaju ogromni novci iz republičkog budžeta, na osnovu Ustava Srbije, a po najnovijem tamo su otišle i pare od NIS-a.

Demokratama u Beogradu i Srbiji dosadilo je da gledaju kako se u Vojvodini obrću velike parama i kupuju glasovi za autonomašku vrhušku. Na sve se nadovezala gužva zbog Statuta Vojvodine koji treba da omogući  Petroviću i njegovim miljenicima, da budu sami sebi gospodari i da nikome ne polažu računa, što se inače već desilo u Demokratskoj stranci, zbog čega u Krunskoj ulici funkcioneri gube živce.

Ljudi bliski Tadiću kažu da je spreman da udari na vojvođane i jednim udarcem popravi klimu u DS-u, i pokaže da je na delu, a ne samo na rečima borac protiv korupcije i kriminala.

Profesor Petrović treba da zameni u zatvoru zrenjaninskog predsednika opštine Gorana Kneževića koji je bačen u lance od Petrovića i braće Dulić.

Da je Petroviću odzvonilo vidi se i po velikoj galami koja se podigla zbog Statuta Vojvodine, čiji je on pravi pisac, a da je na redu obračun sa njim pokazuje i nastavak procesa zbog sukoba interesa tog moćnika koji je u isto vreme poslanik vojvođanske skupštine i član Izvršnog veća.

Članovi Saveta za sukob interesa prozvali su profesora Petrovića, ali je to pokušao da zataška vojvođanski kadar u savetu advokat Slobodan Beljanski, koji je sa Petrovićem jedan od autora Statuta Vojvodine, ali im to nije pošlo za rukom zbog većine drugih članova Saveta koji traže da se Petrović istera na čistac.

U beogradskim demokratskim krugovima tvrdi se da je to jasan nagoveštaj policijskih i sudskih mera protiv profesora Petrovića, čije će hapšenje pokazati da je gotovo sa kriminalnom u Autonomnoj Vojvodini, jer se o tome radi, a ne o demokratiji.

Ima  nas u stranci koji verujemo da će se slučaj profesora Petrovića iskoristiti za širi obračun, i da sledi policijska akcija protiv nove kreditne mafije u Srbiji.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane