Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

 

 

Horoskop

 

Piše: Dr Aleksandar Miljojković

 

      Ovan

 

Da se upoznamo, ja sam onaj doktor za tendere koji je opljačkao srpsko zdravstvo bez milosti, pa sad pišem horoskope u nadi da me niko neće dirati. Vaš znak, kako zvezde ovaj put kažu, može slobodno da mi se pridruži. Ni vi niste čiste savesti...

 

Bik

 

Ja sam doktor Miljojković i nemojte drugih doktora osim mene imati, makar svu proviziju morali da mi date. Dakle, vašem znaku spasa ima samo pod okolnostima da sve bude kako smo se dogovorili pre raspisivanje tendera i uvida u tendersku dokumentaciju.

 

Blizanci

 

Samo da se ne zaboravi, ja sam doktor za tendere, Aleksandar Miljojković, i u slobodno vreme se bavim astrologijom pa vašem znaku odmah mogu da preporučim da sklopimo jedan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, jer roba čeka.

 

Rak

 

Moja supruga, gospođa Miljojković i ja, Aleksandar dr.Miljojković, mi smo, znate, pre izvesnog vremena tražili da nam vaš astrološki znak pomogne, jer jedan takav sedi u ministarstvu zdravlja (ili na nekom drugom mestu u vladi), pa nam je takođe pomogao.

 

Lav

 

Mi smo bračni par Miljojković, to jest, moja supruga i ja, doktor Aleksandar, pa vaš znak lepo molim da zaboravi o čemu je ova ista besprizorna novina pisala o nama, jer, sve nabrojano može da nam šteti kod poslovnih partnera i kod ministra lično.

 

Devica

 

Moja supruga Merima Miljojković i ja dr Aleksandar, mi smo vašem horoskopskom znaku neizmerno zahvalni. Znate ono kad ste sa nama podelili proviziji kad smo kupovali one aparate za onu bolnicu po dogovoru sa onim čovekom...

 

Vaga

 

I ovim putem želimo nas dvoje, bračni par Miljojković, da unesemo  malo optimizma u vaš dosadni život, pa vam gledamo u zvezde i vidimo da će biti, Bogu dragom hvala, još mnogo poslova i mnogo para i živećete srećno na mnogaja ljeta.

 

Škorpija

 

Vašem znaku, ja dr Aleksandar Miljojković, poznat u javnosti kao doktor za tendere, želim dalji uspeh u kupoprodaji medicinske opreme putem nameštenih tendera, pa ako se desi da odem u jednu vaspitnu ustanovu molim da me ne zaboravite.

 

Strelac

 

Ima dana kad mi je vaš znak jedina nada. Ja, dr Miljojković i moja supruga Merima, želimo vam svaku sreću i da vas prati vaša zvezda uspeha u svemu što nameravate, a pre svega u poslovima vezanim za zdravstvene ustanove u Srbiji.

 

Jarac

 

Mi, bračni par Miljojković, izražavamo nadu da će vaš znak uspeti da opremi sve zdravstvene ustanove najskupljim aparatima, i od toga zaradi gomilu novca. Ovo nije samo puka želja nego vam je, po horoskopu uspeh zagarantovan a profit siguran.

 

Vodolija

 

Vaša srećna zvezda trajaće dok god je ove vlade i ministarstva zdravlja pod upravom četvorostrukog ministra Tomice Milosavljevića i njegovih odanih slugu. Vaš, takođe odani, i podeli provizije skloni dr Aleksandar Miljojković sa suprugom.

 

Ribe

 

Niko vašem kapitalu ne može ući u trag. U tome treba da budete zahvalni meni, dr Aleksandru Miljojkoviću i mojoj supruzi Merimi, što smo vešto prikrili vaše poslovanje sa srpskim ministarstvom zdravlja. Ali, ako dođe do nečega, ne poznajemo se.

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane