Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

David protiv Golijata

 

Nikola Vlahović

 

Igor Miklja je beogradskoj čaršiji poznat kao bivši sportski novinar i urednik bivšeg Trećeg kanala RTS-a, po svemu sudeći biće bivši i u Demokratskoj stranci, koja ga je podigla iz profesionalnog pepela do mesta gradskog sekretara za sport. Još bolje upućeni znaju da je mlađi Miklja sin poznatijeg i priznatijeg Dušana Miklje, urednika slavne generacije nekada najboljeg jugoslovenskog nedeljnika "NIN".
Trošeći slavu starijeg, mlađi Miklja je za razliku od njega ušao na večno klizav teren politike, pa je već u prvom poluvremenu izbačen iz igre, a da publici nije bilo jasno zašto. Dnevna špijunaža unutar gradske skupštine nije imala puno posla. Brzo je do javnosti došlo da neka službena lica "češljaju Mikljine papire".
Gradonačelnik Đilas koji je izvršio njegovu smenu, nijednu reč nije progovorio o slučaju koji će možda postati slučaj.
U međuvremenu je Miklja učinio jedan netipičan gest za vrstu ljudi kojoj pripada. Izašao je pred javnost u društvu Vlade Divca i Save Miloševića, i glasno zatražio Đilasovu smenu iz Glavnog odbora Demokratske stranke.
 Je li dotle došlo, upitaše se upućeni građani, da mali Miklja sebe vidi većim nego što realno jeste? Je li to David ustao na Golijata?
I kako se desilo da Savo Milošević i Vlade Divac, nesumnjive sportske veličine, stanu iza Mikljinih političko-menadžerskih ambicija?
Ako je u pravu slobodna beogradska obaveštajna zajednica, a uvek je nesumnjivo bila, radnja teče ovako: Igor Miklja je dao tvrdu veru nadobudnom režiseru Srđanu Dragojeviću, da će baš on da dobije pravo na pravljenje svečane ceremonije predstojeće "Univerzijade". Naravno, bez tendera, i za velike pare. Nakon toga je sve bilo stvar rutine. Đilas ga je uveo, Đilas ga je izveo.
Pobunjeni Igor Miklja, uveren da je važan i veliki, pozvao je u društvo važnije i veće ne bi li ga podržali.
 Vlade Divac mu je bio dužan. Miklja je prethodno bio angažovan oko njegovog izbora za predsednika Olimpijskog komiteta, vršeći stalne presije na sportske saveze tokom predizbornih radnji, predočavajući šta će im se desiti ako Divac ne bude izabran.
Ali šta će aktivista Savo u društvu sa likvidiranim gradskim sekretarom? Ako je poverovao da je Miklja pao zbog ljubavi prema "Partizanu", a Miklja voli sebe da vidi kao žrtvu te ljubavi, onda je vreme da napusti politiku. Ili će za kaznu i on biti gradski sekretar za sport.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane