Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Svaka vaška obaška

Milovan Brkić

Predsednik Boris Tadić je, imitirajući Tita, preko intervjua, najavio promenu ustava  i ''regionalizaciju Srbije".
Izgubivši uticaj u svojoj partiji, i ugled kod međunarodne zajednice,Tadić je odlučio da odigra svoju poslednju samrtnu igru, i za duži period potpuno razbije Srbiju kao državu.
U trenutku kada  Srbija nema nijednu instituciju na kojima počivaju demokratska društva (nezavisnu policiju, tužilaštvo, sudstvo...) kada je ova država na 83. mestu u svetu po slobodi govora, predsednik Srbije kreće u ''regionalizaciju Srbije'', da na taj način omogući potpun raspad države.
Prosečne penzije u Srbiji iznose jedva 150 evra, a plate oko 300 evra, nezaposlenost je preko 40 procenata radno sposobnog stanovništva. U ovakvom stanju bankrota i ekonomske katastrofe srpski predsednik se setio ''regionalizacije''.
Klika koju u Novom Sadu predvode Tadićevi partijski drugovi - Bojan Pajtić, Dragoslav Petrović, Gordana Čomić, Dušan Elezović..., ozbiljno se udružila sa takozvanim ''vojvođanskim blokom'' koji još čine i potpredsednik SPS-a Dušan Bajatović i radikal Milorad Mirčić. Oni čekaju trenutak potpune regionalizacije i snuju o državi Vojvodini.
Već duže vreme ova družina svoju aktivnost finansira parama iz budžeta Srbije, koje se prelivaju u Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine.
Osim toga, novopečni bogataši, izbegli iz Hrvatske, koju predvodi Vojislav Gajić, braća Mirko i Slobodan Dubroja, Predrag Matijević i drugi, kao i  tajkuni poput Jožefa Kase, odvajaju znatan deo sredstava za finansiranje separacije Vojvodine od Srbije.
Ova kriminalna grupa je nedodirljiva i nesmetano pljačka i satire i privredu Vojvodine i njene građane. Srpski predsednik podržava ovu osvedočenu gej grupu, jer je i sam takvog seksualnog opredeljenja.
Vojvodina je, kao geopolitički pojam, prvi put pomenuta u Drugom svetskom ratu, kada je Komunstička parija Jugoslavije osnovala i Pokrajinski komitet SK za Vojvodinu. Pre toga su postojale banovine, postojao je Srem, Banat, Bačka i Baranja.
Područje sadašnje Autonomne pokrajine Vojvodine uz Baranju, nosilo je u Austorugarskoj carevini naziv Vojvodstvo Srpsko.
Srbija, osim pokrajine Vojvodine, podeljena i po okruzima. Hrvatska, recimo, po županijama. U Hrvatskoj je nezamislivo da Istra dobije svoj parlament, svoju vladu, a o Slavoniji, ili Krajini, da i ne govorimo. Slovenija , takođe, nije regionalizovana. Mađari u Rumuniji nemaju svoju vladu, svoj parlament, Mađari u Slovačkoj, a ima ih deset odsto, nemaju svoju vladu ni parlament.
Srbija je mala država, sa jedva osam miliona stanovnika. Njena ''regionalizacija'' je uvod u potpunu propast i komadanje.
Mlađan Dinkić je požurio da peko svog telala Veroljuba Stevanovića odmah proglasi Šumadiju za pokrajinu!
Istorija nas uči da smo bitku na Kosovu izgubili, jer su srpske velmože i kneževi otkazali poslušnost Caru Lazaru, međusobno ratujući za prevlast.
Ako srpski predsednik želi da se ugleda na Nemačku, onda treba da zna da su Nemci narod sa demokratskom tradicijom, da imaju demokratske institucije, visoko razvijenu ekonomiju, da ih je preko 80 miliona...
U Srbiji, inače, više od polovine opština je nerazvijeno, teritorije im ostaju bez stanovništva. Kako one da opstanu u kvazi državi Srbiji?
                                               www.milovanbrkic.com

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane