Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Da vam ja kažem

Drugo otvoreno pismo Predsedniku Srbije Borisu Tadiću

 

Glas ne prolazi kroz vrata vlasti

U svih 135 lokalnih samouprava Republike Srbije zoohigijena se rešava hvatanjem i nemilosrdnim ubijanjem pasa i mačaka, uz nemilosrdnu pljačku naroda - budžeta - čiji ste Vi Predsednik. Lokalne zoohigijenske službe obračunavaju - fakturišu - lokalnim samouprava onoliko uhvaćenih i ubijenih pasa i mačaka koliko im je para potrebno za ugodan, dželatski život, te za bezbrojne nadoknade "ujedenim" građanima. Ovo je najlakša i najveća pljačke budžeta i građana Srbije. Izgleda da to nije doprlo do Vas  jer se nije, po život životinja u Srbiji, od 1945. godine, ništa nije promenilo

 

Piše: Jelena Tinska

Poštovani  Predsedniče Srbije
Gospodine Borise Tadiću,

Mi  želimo da čujete argumente, da vidite dokaze i verujete nam. Zalog za verovanje je to što mi, kao deo Vašeg naroda, za sebe ništa ne tražimo, već da, kao deo Vašeg naroda, pišemo i govorimo u ime životinja Srbije, to jest mi smo GLAS ŽIVOTINJA SRBIJE, glas bića sposobnih da osećaju  bol, patnju, radost - pa su po svemu tome,  nesumnjivo,  LIČNOSTI, čiji glas je nemoguće čuti, kao i u interesu  opšte javnosti Srbije.
Vrata Vaše vlasti su nam bila  oficijelno otvorena i svim nadležnim smo preneli GLAS ŽIVOTINJA SRBIJE.
Verujemo da taj GLAS do Vas nije došao jer se, po život životinja u Srbiji, od 1945. godine, ništa nije promenilo.
Da, nadležni u Vašoj vlasti  i Vi  ste se slikali za obaveštenje za javnost, sva medijska zvona su o tome zvonila, ali GLAS ŽIVOTINJA DO VAS NIJE DOŠAO, čak ni do Vas, poštovani Predsedniče. Vaša vlast je životinje Srbije, preko nas kao njihovih glasnogovornika, sve vreme lagala, u pravom smislu te reči, najperfidnije lagala.
Mi možda grešimo, no verujemo da Vi ne znate istinu i zbog toga Vam se obraćamo jer verujemo da ne znate istinu i da su i Vas lagali.
Nosioci najperfidnijih laži su Ministarstvo Poljoprivrede  i  Uprava za veterinu.
O svemu su detaljno obavešteni:
1. Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu
2. Ministarstvo unutrašnjih poslova
3. Ministarstvo finansija - jedino koje nas je podržalo 2008 god.
4. Ministarstvo pravde
5. Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu
6. Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja
7. Ministarstvo za ljudska i manjinska prava
8. I, na žalost, Vaš kabinet

 

I  SVI  ONI  ZNAJU  ISTINU:

Da se u svih 135 lokalnih samouprava Republike Srbije zoohigijena rešava hvatanjem i nemilosrdnim ubijanjem pasa i mačaka, uz nemilosrdnu pljačku naroda - budžeta - čiji ste Vi Predsednik. Lokalne zoohigijenske službe obračunavaju - fakturišu - lokalnim samouprava onoliko uhvaćenih i ubijenih pasa i mačaka koliko im je para potrebno za ugodan, dželatski,život, te za bezbrojne nadoknade "ujedenim" građanima. Ovo je najlakša i najveća pljačke budžeta i građana Srbije.
A došla nam je SEKA-Svetska ekonomska kriza. Zaustavljanjem kriminala i pljačke od strane lokalnih samouprava sa njihovim lokalnim zoohigijenskim službama uštedela bi se, za sada, nemerljiva sredstva. Nikada niko nije zatražio informaciju od Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu koliko je u toku jedne godine za čitavu teritoriju Srbije potrošeno budžetskih  sredstava za ovo nemilosrdno ubijanje, kojim je nemoguće kontrolisati brojnost populacije pasa i mačaka.
Zakon o veterinarstvu i Pravilnik o obeležavanju nalaže da se psi i mačke obeleže, vakcinišu protiv besnila i zbrinu. To se ne čini jer se to broji i tada je pljačka nemoguća.
U obostranom interesu tj. u interesu građana Srbije i životinja, mi smo nudili, čak su se oduševili njome, nacionalnu no kill sterilizacija strategiju, kojom se  za jednu godinu  za istu količinu novca kojom  Srbija plaća  ova  besmislena masovna ubijanja SVAKE  GODINE PONOVO, može staviti pod kontrolu  piramida reprodukcije  pasa i mačaka - bez ubijanja i obaviti  obeležavanje, vakcinacija  izgradnja niskobudžetnom jeftinom  gradnjom po delta sistemu, azila u SVAKOM gradu Republike Srbije  i  skloniti sa ulica SVI  napušteni psi, radom inspekcijskih službi  i sankcionisanjem neodgovornih vlasnika  svesti pojavu napuštanja pasa/mačaka na  sporadičan  nivo... Ja sam takođe ponudila NACIONALNI PLAN IZGRADNJE  AZILA U SRBIJI uz pomoć MISP-a koji je veoma zainteresovan za ovu pomoć našoj  ZEMLJI. I tada su se oduševili.
Ali  kad su bolje razmislili, pojedinci iz  Ministarstva za poljoprivredu i Uprave za Veterinu, spoznali sada je ovo način  na koji će nestati  beskrajna tezga za nekontrolisano  trošenje javnog novca  od strane  svih zagovornika  ubijanja kao metode - odbacili su  naše ideje,  odbacili su nas, iz blata u koje su ga  bacili  podigli  Elvira Burazerovića i ORCA- u, koja im u ovom kriminalu prema životinjama i u nemoralnom odnosu prema javnom novcu daje, oslanjajući se na RSPCA  i WSPA, naizgled sjajan alibi već dugo godina, pa to očekuju i sada.
Ali, gospodine Predsedniče, nema savršenog zločina, a naročito ne masovnog, koji zaista ne može ostati  skriven u  uslovima elektronske komunikacije u svetu,  i naročito nema  takvog koji traje  godinama pred očima svih nas, a da  svi zatvaraju oči  i okreću glavu. Čak i oni koji ne mare za životinje nalaze sebe  prevarenim, zbog besmislenog opetovanog  rasipanja njihovog novca.
Držanje divljih životinja u zarobljeništvu  u 21. veku nema edukativni  nego isključivo komercijalni značaj, radi lične koristi  pojedinaca u vlasti  u sprezi onih koji se  neposredno  bave ovim tamnicama, jer nije normalno videti polarnog medveda kako se muči u umerenom klimatskom pojasu, na istom mestu  na kojem  se doživotno muče  dok njihova mrtva tela ne iznesu iz smrdljivog kaveza: zebra, žirafa,  slon itd.
Uzgoj krznašica, tih predivnih  osećajnih bića  radi njihovog dranja, uz svu masu  smeća koju takve farme  takođe proizvode  je  i sada štetan  kao što će biti 2012. kada  će biti zabranjeno. Ako  je  zabrana planirana zbog te opšte javne štetnosti, uz  postojanje koristi samo  kod pojedinaca,  koji je onda razlog odlaganja  zaustavljanja ove štete , osim  javno priznate korupcije zakonodavne vlasti. Zabranimo stoga odmah nešto  što znamo da je štetno,  a uz to beskrajno surovo, neprimereno dostojanstvu čoveka  u 21. veku.
Svaka religija poručuje kroz reči bogova koje proklamuje: NE UBIJ, inače je štetna sekta, pa zašto onda  čak zakonom  O DOBROBITI, smatrati  za dobrobit  ekstremno bolno  klanje životinja koje su daleko od  toga da budu mazohisti, ali  zagovornici i autori ovog dela.  Nacrta zakona  jesu sadisti - to nije uvreda nego medicinska konstatacija.
Pravi naučnici su  se složili i uvek i svuda možete pročitati konstataciju da se zaključci   veoma bolnih, veoma surovih eksperimenata na životinjama ne mogu primeniti na ljude bez prethodne provere na ljudima. Svi  eksperimenti  već su na CD-ima i u pisanoj literaturi, gde ih pravi naučnici mogu naći, a zagovornici  eksperimenata na životinjama su  kvazinaučnici koji  grčevito žele  slavu i novac, a nemaju ni znanje ni informacije, jer nisu u bliskim odnosima s pravom naukom. Ogroman novac poreskih obveznika  na prvom mestu njih privlači, jer ga uz  zvučan termin "naučno istraživački rad", poslanici lako  izglasavaju , jer su ovi  nedodirljivi "naučnici"  objasnili  svoje potrebe  "naučničkim"  jezikom , a poslanici ne žele ulaziti u detalje  verujući ovim prevarantima.
Za kraj moram da izdvojim dva predstavnika Vaše stranke koji se izdvajaju iz ovog mafijaškog miljea. Gospodina Dragana Đilasa, koji se bori za prava životinja na svoj način i gospodina Predsednika Bojana Pajtića, koji je prihvatio  ideju NACIONALNOG PLANA IZGRADNJE NO KILL AZILA u VOJVODINI  i ruku koju nam je pružio MISP. Na ovom mestu moram da podvučem razliku između Srbije i Vojvodine.

S poštovanjem
GLAS ŽIVOTINJA SRBIJE :

Jelena Tinska, Fond "Orion",
Dr.Slavica Mazak-Bešlić, EPAR/član OIPA/
Željko Pavičević, CeMDI
Milan Kamponeski, SOLIDARNOST
Zlata Korjenic, Help Animals

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane