Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rezervativ

Biljana na prkosima

Olga Stojanović

 

Savim je umesno protestovati. Biti saglasan sa nečijim nepravednim tretmanom. Civilizovano je biti lojalan nekome, nečemu, sebi. Građanski je i kulturno, okupiti se. Organizovati. Doprineti. Još je kulturnije to medijski i belodaniti, a politički je podobno ne biti podoban i revolucionarno je biti kontrarevolucionar. Najbolje je dakle, biti "in", još je unosnije biti alternativan, a grandiozno je biti anarhičan i još velelepnije arhaičan... Koliko samo prideva, predloga, imenica i nešto manje glagola u prethodnim rečenicama! A sve zbog nedavnog okupljanja /hvala bogu, posle Bajdenovog odlaska/ u ulici Kneza Miloša, zbog prekršajne tužbe na štetu najslavnije srpske spisateljice, Biljane Srbljanović, kako je to formulisala, najslavnija srpska narodna poslanica, Vesna Pešić.
Elem, samo što nisam otišla u ulicu Kneza Miloša da se pridružim grupi, ma, ne grupi, već grupaciji od stotinak ljudi, koji su redovnu emisiju "Peščanik" učinili izvanrednom, odnosno "vanrednom", pošto su svi, listom i cvetom, bili tamo, a ne ovde, u "radio-aparatu", već su se javljali kao "lutajući reporteri", da nas izveste: kako je Biljana, kako je Vesna, kako je Žarko etc... (Korać).
Dakle, nisam otišla zato što se ne okupljam u većem broju od dvoje, pošto me na komplikacije upućuju tri mitološke "parke" /u prevodu "dobre", odnosno "zle" vile/ i one tri Šekspirove veštice iz "Magbeta" koje muljaju u kazanu nekakav "vojnički pasulj" u sezoni punjenih tikvica, što je, priznaćete, protivprirodni blud.
A, onda, koliko god posedujem prirodni animozitet, ali afinitet prema policiji, ne mislim da "prijavljivač" Biljana Srbljanović treba da odgovara za "zloupotrebu službenog položaja", već samo, eventualno, za promašenu nameru, koje nema u pravničkoj terminologiji zato što je najbolja /da, najbolja i najslavnija/ srpska spisateljica, karakterom i temperamentom i rasna "alapača" i ne sumnjam da je upotrebila mnoge pogrdne reči, upućene "barabama" koje su pokušale da onemoguće usmeno izdanje projekta "Peščanik", vređajući u Pančevu, govornike, učesnike, agitatore...
Dakle, u fenomenu i "liku" ALAPAČE, Biljana ih je "napičkala", "napušila" etc i neko se dosetio da je prijavi za remećenje "javnog reda i mira", a da ne uzurpira dignitet samih narušitelja ovako dičnog i jedinstveno slobodoumnog skupa, koji otvara oči, buši ušne školjke do Eustahijeve tube i svaku ženu - makar i ne bila fertilna - tera da se otvori četiri prsta ili, barem, na "mali dlan".
Ubeđena sam da je Biljana nevina, mada neki, koji su sa njom opštili, tvrde da nije, ali, ja, dolepotpisana, kao, takođe, nevina, držim do njene nevinosti, jer je devičanstvo za mene relikvija, a ne spada u domen religije.
No, zaista je na nivou fenomena ili epi-fenomena to što niko među policajcima nije podneo prekršajnu prijavu protiv grupe koja je pokušala da onemogući ovaj i ovakav skup, već je to učinila protiv "alapače" Biljane, kojoj odista nije stran ni žargon, niti psovka, kao ni književni jezik kojim opisuje svetsku globalističku, ali i srpsku oglodanu scenu. Da ne kažem - OGLOBANU!
Akcija "Peščanika" koji grupno, predgrupno i nadgrupno, umesto u emisiju, odlazi u sud da podrži Biljaninu nevinost bez zaštite, sa sve liderom LDP-a, Čedomirom, organizaciono je za svaku pohvalu i moju malenkost podseća na prvomajske parade iz ličnog i generacijskog detinjstva, kada je na glavnoj tribini bio drug Tito, a drug, čini mi se, Žeželj, dobijao narednu "Mošte poćeti!" Dakle, ova je manifestacija otpočela "naredbom" drugova poput Tita i zaživela "režijom" civilnih generala, poput Žeželja i Biljana - kojoj ni u suprotnom ne bi falila dlaka s glave - bila je odbranjena! Najbolja i najslavnija srpska dramska spisateljica sebi dozvoljava i "frakcionisanje" sa Čedom, što je Čeda i eksplicirao rečenicom: "Partija nije pojedinac!" /Bravo, Čedo, baš je komunistički!/, ali sebi, da li s pravom, dozvoljava i da ne može biti prekršajno "gonjena"! Ni za psovku, ni za uvredu, ni za govor mržnje s ljubavlju. Na njenoj sam strani, da se razumemo, globalistički, ali da ona ne pripada eliti i da toga nije svesna - do fenomenološkog raspleta ne bi došlo!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane