Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Maratonac

Jedan vampir hara srpskim novinarstvom

Pantelija trči počasni krug

 

Manojlo Vukotić je još uvek direktor kompanije Novosti i glavni urednik svih njenih izdanja, uključujući i dnevni list Večernje novosti. Gospodin Vukotić je napunio 71 godinu života i 50 godina radnog staža, ali ne odustaje. On je čovek za sve režime. "ManojloVukotić je brend", preti Manojlo svojim novinarima i poručuje da će ih pljačkati još dve decenije. Nekažnjeno.

 

Mile Ješanov

 

Manojlo Vukotić je rođen na Cetinju, visok je 153 santimetra, ali sebe smatra velikim čovekom. U kompaniju "Novosti" ušetao se posle 5. oktobra 2000. godine, lažno se predstavljajući da ga je poslao Zoran Đinđić da preuze ove novine. Njegovim ponovnim ulaskom u zgradu "Borbe", iz ove ugledne novinske kuće morali su otići najbolji novinari. Psihopata, poput Manojla, nije podnosio pametne, samo svojne ljude i novinare.
Po potrebi Službe Manojlo je, kao dokazani saradnik, koji se proslavio tako što je ušao u Partiju, javno se odričući svoga oca, koji je bio četnički vojvoda, upućen za dopisnika listova "Borba" i "Novosti"iz Rima.
Kada se vratio u zemlju, po nalogu policije i JUL-a osnovao je prvo dnevni list "Blic", iz koga je oteran zbog neovlašćenog raspolaganja novcem, a potom i dnevnik "Glas javnosti".
Manojla su otpustili iz "Glasa javnosti", jer je policija zaključila da je proširio njene zadatke.
U kompaniji "Novosti" Manojlo započinje besomučnu pljačku. Troiposobni stan  kuće "Borba"  u centru Rima ostavlja svom sinu Mišku, i legalno ga prevodi, bez prebijene pare, na njegovo ime. Miško, sin njegov, danas je konobar i srećno je udat u Rimu za jednog lepuškastog Talijana.
Dodvoravajući se svim DOS-ovim glavarima,  i uvlačeći im se u pantalone, maleni Manojlo izigrava velikog gangstera. Počinje da rasprodaje imovinu kompanije "Novosti". Prodajnu mrežu "Borbe" u Crnoj Gori preveo je na privatna lica, među kojima je i njegovo ime. Koliko je zgrnuo novca, teško je izbrojati.
Pre nekoliko godina Manojlo je, tvrde  još preživeli radnici ove kompanije, za velike pare nudio Stanku Subotiću prodajnu mrežu ove najuglednije novinske kuće. Nudio je i list "Novosti" na prodaju, i prodao ga je. Ko je danas stvarni vlasnik ovih novina, niko od zaposlenih nema saznanje.
Ipak, zna se da su novi vlasnici ograničili primitivno alavog Manojla da potpisuje račune, veće od hiljadu dinara.
Sve što je mogao, Manojlo Vukotić je činio protiv srpskog novinarstva. Tako je, na njegovo insistiranje, uveden PDV od 8 odsto na svaki primerak štampanih novina. Jer Manojlova kuća je imala novce, sve dok ih nije, poput štakora, opelješio sa svojom malom kriminalnom grupom sunarodnika.
Iz "Večernjih novosti" oterani su najbolji novinari. Manojlo je doveo svoje sunarodnike. Sada on ima privatne novine, koje su u službi onih koji pristaju da plaćaju Manojla.
Ovih dana Manojlo je krenuo na distributersku kuću Futura plus, blokirajući joj račun. Manojlo računa da će na taj način ugasiti ostale medije. Nasrnuo je na kuću koju je on prodao njenom sadašnjem vlasniku, za masnu proviziju.
"Biću još dvadeset godina urednik "Novosti"" - hvali se  Manojlo Vukotić.
Ko su, u stvari, stvarni vlasnici "Večernjih novosti"? Da li su one u rukama njegovih sunarodnika, koji su, takođe, u Srbiji opljačkali stotine miliona evra.
Da li zaposleni i srpsko novinarstvo spas od Manojlovih bestijalnosti treba da traže od Boga, moleći da Manojlu uzme dušu?

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane